Merhaba arkadaşlar, hayatına çok çabuk kolayca birilerini alan bir insan değilim ama aldığım zaman da takıntı haline getirdiğimin farkındayım. Daha önce aldatıldım ve uzun süre hayatıma kimseyi alamadım. Şimdi hayatımda rayında olan bir ilişkim var yaklaşık 7 aydır. Hayatımdaki insan; insanlarla surekli etkileşim halinde olan girişken birisi ve çok geniş bir çevreye sahip. İlişkinin en başlarında hiç kıskanç karakterde bir insan değildim hatta defalarca bana "niye hiç kıskanmıosun ki beni filan derdi" o sürekli beni kıskanırdı, ama suan işler tersine döndü. deli gibi kıskanır hale gelmeye başladım kafamda saçma Salak senaryolar dönüyor resmen ya söyle yaparsa ya böyle yaparsa diye. Ve Buda ilişkimizi çok etkiliyor surekli kavga edip bunalma aşamasına kadar geliyor. Ve ben bu karakterde birisi olmak istemiyorum kalbim küt küt çarpıyor böyle bazen. Haberide veriyor naptıgını nereye geçtiğini de bama söylüyor ama ben hep eksik arıyorum altında, ve oda bunu hissediyor bu sefer kavga oluyor benim napmam lazım nasıl kemdimi dizginlemem lazım