Çok kıskanç oldum

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
Selam Hanımlar,

Eşimin şimdiye kadar hiçbir yanlışını yakalamadım, Allah'a şükür gözü dışarda adam değildir. Öyle biri olarak bilmem onu hiç. Ama sanırım hamilelikle birlikte ben çok kıskanç oldum, istediğini giyen, yakıştıran zarif hanımlara bir çekememezlik durumum oldu. Kendime bakıyorum eşimin yanında dana gibi 80 kilo duruyorum, çok üzülüyorum. Geçen gün bir yere gittik, aynı masada bir bey, eşi ve babaları ile oturmak durumunda kaldık. Eşi olacak hanım çok güzeldi, çok güzel giyinmişti ve eşimle sürekli diyaloğa girdi, kendi eşi başka bir şeyle ilgileniyordu çünkü. Ben de içerledim, suratımı astım, biraz kapris yapar gibi oldum eşime. Hiç sevmediğim davranışlar bunlar ama kendime engel olamıyorum. Sonra ertesi gün eşim iki kez farklı zamanlarda bana biliyo musun onlar da bizle aynı yerde oturuyorlarmış dedi. Yani neden aklında tuttun da söylemeye değer buldun, eşi ile babası ile hiç konuşmadın ki hep o hanımla konuştun yani. Tabi eşime bir şey demedim hımm öyle mi falan dedim geçiştirdim. Siz de böyle problem yaşadınız mı hamileliğinizde? Ya doğumdan sonra kilo veremezsem de ruh halim hep böyle olursa? Eşime yansıtmıyorum çok fazla ama kötü duyguları içten içe hissetmekten alıkoyamıyorum kendimi.

Kendinizi boyle sikmayin ve uzmeyin,dogru beslenme ile verirsiniz kilolari.Su an ki kiskanclik durumu da hamilelik hormonlarindan kaynakli.Uzmeyin tatli canınızı:)

Oncelikle Allah bebeginizi saglikla kucaginiza alabilmeyi nasip etsin. Butun bu yasadiklariniz hormonlarla alakali. Alinganlik kendini begenmeme duygusallik. Dogumdan sonrada kilo kalirsa azim edersiniz verirsiniz. Sizde o begendiginiz hatunlardan olursunuz isterseniz.

Zaten her şeye ağlıyorum, her şeyi kafaya takıyorum, alınganlık kıskançlık dizboyu

Yalnız burda kilolu hanımlar da var 80 kilo dana gibi değildir lutfen

Allah yardımcınız olsun, ama şuan çok doğal takılmayın bolca emzirin çabuk kilo verirsiniz. Bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin allah.

Modern dünyanın kadına yüklediği düşünceler yüzünden kadınlar artık Bebek Sevincine varamadan kilo çatlak yırtık derdiyle uğraşıyor yazık üzülüyorum
Ya cok haklisiniz... ben dogumdan sonra taninmayacak hale geldim. Bol catlak bol kilo ... fora bakimsizlik... yine de anneliğin cennetini yaşadım. Bunaltmadim kendimi bu konularla. Bu mucizenin tadina varmali bencede nasilsa zamanla tum olumsuzluklar gececek gidecek degil mi

Hamilelik psikolojisi bunlar zamaninda bu tip duygulari bende yasadim ve bu tip duygulari bir cok kadin yasamistir gelip gecici durum bunlar ayrica kiloyu kafana takma hayirlisiyla bebegini al kucagina sonrasinda o kilolari inandiktan sonra verirsin onemli olan inanmak ben 85 kilo ile doguma girdim 78 kilo ile dogumdan ciktim ve suan tam 62 kiloya dustum ve halen rejime devam ediyorum hedef 56

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…