Çok kıskanç..yardım edin ltfen

Evet haklısın abblam ama cesaretim yok buna çnkü aynı ortamdaız dersanede aynı snftaız hergun görücem onu buzyuden cesaretm yok dayanamam die :S sesimi çıkaramıorum ama kafayı yicem bu şeklde balkondan baktım duyarmı acaba dıorum (!) kafayı yedim yaa ben :S bende güçlü iradeli olmak istıorum ama nasıl olcak :gitme:

daha yemedin ama yemen yakındır

bir ayrılık iyi gelir ona aslında. kaybedince anlar hatasını

anlamasa bile böyle bir adamla daha fazla geçirdiğin vakit senin mutlu olmanı mı sağlıyor. hastanelere düşmek falankafamçokkarıştı

dayanırsın. kendin için kendi sağlığın için bunu yapmak zorundaysan yapacaksın. biraz cesaretini topla ayrılıktan kimse ölmemiş . ama bu işler yüzünden sağlığını kaybeden çok insan var.

düşün taşın

hayat senin

ama bence kendi hayatının ,sağlığının kıymetini bilme vaktin çoktan gelmiş ve dikkat et geçiyor :olmaz:

aBlalarım söz söyle başlıyım yıllardr süren bi ilşkim var gayet mutluyuz bazı zor donemler atlattk ama genel olarak mutluyuz ama
bi sorun var ben mi abartıorum bılmıorum ama şmdi yorumlarınzdan anlıcam
sevgilim aşırı kıskanç ilk yıl böle deildi snrada oldu bu renk gyme siyah gri falan hep bunları giy bu kot olmaz dar hep yuvarlak yaka tshtrt ilgi çekici bişey gyme saçlarını açma açık renge boyatma bı düğün olsa kına gecesi ne bile yalvar yakar gdiorum ki ailemle zaten (!) napıyım kıskanıorum dio
tek yalnız arklarımla bulşmama izin vermıo bizim evde bulşuorz hep ve hep tedirginim ayy kafamı döndüm acaba napar şmdi gbi valla paranoyak oldum ya sürekli baskı altndayım
ayakkabı rengıme kadar karışıo illa siyah olcak yani napıcam bilmıorum çokda sevıorum Oda beni sevıo blıorum ama bu şeklde nereye kadar dayanabılcmki :S

Aranızda bu durumda olan yada geçrmiş fikri olanlar vardır yardım lutfen:(

Öfff :1closedeyes: İlk tepkim bu oldu okuyunca... :delphin:
Böyle bir durum başımızdan geçmedi (evelallah geçemez de) ama fikir vermek için bunu yaşamak gerekmiyor...
Farkına varmışsınız zaten yaşla alakalı ama olgunlaşınca sorun çözülecek mi? Hayır...
Kadınlar kaç yaşında olursa olsun tavır koymaz, karşı tarafı kendi yaşam alanına sokar, ona tavizler verirse en beyefendisi bile yapar bunu, neden; karşımızdaki sınır çizmediği müddetçe ilerleriz, Osmanlı torunuyuz :icecream:
Mesele sizin olgunlaşıp karşınızdakine "dur" demeyi öğrenmeniz... "Bu benim hayatım, bu benim bileceğim iş" demeyi bilmeniz... Bunu yaparken ona dominant davranmayı değil, kendi mahreminize saygıdan onu durdurmayı tercih ettiğinizi hissettirmeniz... Aksi halde "tavşan dağa küser" dağın haberi olmaz... :delphin:
Yeri gelmişken, yaşınız gereği olgunlaşma sürecindesiniz, yarın bir gün hayatınızda başkası olur da "Önceki kıskanıyordu, bu pek karışmıyor, acaba sevmiyor mu beni hı?" serzenişlerinde bulunmayın olur mu? Birçok kadın "kendi aklı yetmiyormuşçasına hayatına müdahale edilmesini" kıskanılmak sanıp bundan zevk alır da onun için söylüyorum. Hem bundan rahatsız olduğunu söyler "oflar puflar" hem de içten içe sahiplenildiğini düşünüp daha çok bağlanır sevgilisine, bir de bu rahatsız edici durumdan memnun olur. Seven adam sevgisini hissettirir, güvenmeyen, kendiyle sorunları olan adamsa ilişkiye odaklanılıp defolar görülmesin diye dikkati dağıtır, düşük belden, çataldan, ayakkabıdan bahseder... Aman ha... :kahve:

daha yemedin ama yemen yakındır

bir ayrılık iyi gelir ona aslında. kaybedince anlar hatasını

anlamasa bile böyle bir adamla daha fazla geçirdiğin vakit senin mutlu olmanı mı sağlıyor. hastanelere düşmek falankafamçokkarıştı

dayanırsın. kendin için kendi sağlığın için bunu yapmak zorundaysan yapacaksın. biraz cesaretini topla ayrılıktan kimse ölmemiş . ama bu işler yüzünden sağlığını kaybeden çok insan var.

düşün taşın

hayat senin

ama bence kendi hayatının ,sağlığının kıymetini bilme vaktin çoktan gelmiş ve dikkat et geçiyor :olmaz:

Tşk ederim vakt ayrdgn için ablam dedklerınız yapıcam inş bi kendıme gelmeliyim eyvahedigeldismile

Öfff :1closedeyes: İlk tepkim bu oldu okuyunca... :delphin:
Böyle bir durum başımızdan geçmedi (evelallah geçemez de) ama fikir vermek için bunu yaşamak gerekmiyor...
Farkına varmışsınız zaten yaşla alakalı ama olgunlaşınca sorun çözülecek mi? Hayır...
Kadınlar kaç yaşında olursa olsun tavır koymaz, karşı tarafı kendi yaşam alanına sokar, ona tavizler verirse en beyefendisi bile yapar bunu, neden; karşımızdaki sınır çizmediği müddetçe ilerleriz, Osmanlı torunuyuz :icecream:
Mesele sizin olgunlaşıp karşınızdakine "dur" demeyi öğrenmeniz... "Bu benim hayatım, bu benim bileceğim iş" demeyi bilmeniz... Bunu yaparken ona dominant davranmayı değil, kendi mahreminize saygıdan onu durdurmayı tercih ettiğinizi hissettirmeniz... Aksi halde "tavşan dağa küser" dağın haberi olmaz... :delphin:
Yeri gelmişken, yaşınız gereği olgunlaşma sürecindesiniz, yarın bir gün hayatınızda başkası olur da "Önceki kıskanıyordu, bu pek karışmıyor, acaba sevmiyor mu beni hı?" serzenişlerinde bulunmayın olur mu? Birçok kadın "kendi aklı yetmiyormuşçasına hayatına müdahale edilmesini" kıskanılmak sanıp bundan zevk alır da onun için söylüyorum. Hem bundan rahatsız olduğunu söyler "oflar puflar" hem de içten içe sahiplenildiğini düşünüp daha çok bağlanır sevgilisine, bir de bu rahatsız edici durumdan memnun olur. Seven adam sevgisini hissettirir, güvenmeyen, kendiyle sorunları olan adamsa ilişkiye odaklanılıp defolar görülmesin diye dikkati dağıtır, düşük belden, çataldan, ayakkabıdan bahseder... Aman ha... :kahve:

Tşk ederim öncelkle uzun uzun yazmşsnz yardmcı olmak için evet taıbıkede haklısn baştan aşagı ama hatayı en başta taviz vererek yaptıgımı bılıorum ben sandımki zaman geçtkce ilişkmz oturdkca yapmaz umursamaz böle şeleri sonçta ciddi oldk dedim ama ciddiye gttkçe iş daha beter oldu yanlş yaptım yani ama bakalım bundan sonra nolcak restmi çekerm

19 yasinda daha... agac yasken egilir, onu seni kaybetmekle tehdit ede ede durduracaksin baska yolu yok... ileride siddet uygulamayi da mazur gorebilir, kiskanclik oyle bir canavardir ki besledikce acikir... surekli boyun egersen surekli daha fazlasini vermeye mecbur olursun canim

böyle birine nasl katlanıyosun:1shok:
hemen ayrıl
ailen bile seni böyle sıkmıyo
delisin heralde
ne mecburiyetin var,sınıfını değiştir a.s

kıskanılmak güzel bişey aslında ama ölçüyü kaçırmamak lazım o zaman hakikaten sıkıcı oluyo . daha yaşınız küçük normal.

ileride değişecektir yavaş yavaş düzelir tabi seninkini bilememde biraz saygı duyması gerekir diye düşünüyorum

yaşlarınız aynı galiba oyüzdendir çünkü erkeklerin yaşam tarzı daha farklı sana hep karışıyorya kesin bi kızda görüyor beğenmiyor dikkat çekiyorsa oyüzden böyle uyarılar yağdırıyor o seni değilde sen onu sık uyar bakalım neyapack

yorumlarınız için tşk ederim çok evet haklsınz tabıki öncelikl kendimde bittini bılıorum yani o abartıo bende onun yuzunden saçmalıorum önce bi kendi kafamaı duzeltmem lazım onunlada konsucam agırlıgmı koyucam zaten koysam ondan sonrası gelıcek umarım istediğim gibi olur

yaşlarınız aynı galiba oyüzdendir çünkü erkeklerin yaşam tarzı daha farklı sana hep karışıyorya kesin bi kızda görüyor beğenmiyor dikkat çekiyorsa oyüzden böyle uyarılar yağdırıyor o seni değilde sen onu sık uyar bakalım neyapack

heeh tam ustune bastın cnm benim ona sorunca bana bunu söluo göruorum ben onlar gbi görunmeni istemıorum dıo tamam bunda haklı evet ama ben açık gynmıorum ki dio fiziğin di yüzündü çok gusel ne gysen alımlı oluosun ondan ilgi çekmeni şstemıorum dio ama ayakkabıydı beyaz renkti falan çok abartıo sorunum bu :( nası anlatcam bunu ona kafasıda sabıt fkr nuh dıo peygamber demıo deli oluorum yaa :oklava:

Back
X