• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kıskanıyorum

Merhaba hanımlar.. Konuya başlıktan da gördüğünüz gibi direkt çok kıskanç olduğum ile başlamak istiyorum. Ama bu öyle başkalarının başarısını kıskanma, evini parasını kıskanma gibi bişi değil. Ben sevdiğim insanları oldukça çok kıskanıyorum. Bu en yakın arkadaşım yada sevgilim fark etmiyor. Bazen bu durum yüzünden kendimi oldukça yıpratıyorum. Sevdigim adama karşı da bazen çok baskı yaptigimi düşünüyorum.. Kıskanç iken sakin düşünemiyorum ve duygularım nasıl ise aklımdan ne geçiyorsa söylüyorum. Sizin de aranızda kıskanç olanlar var mı ? Bence kıskançlık karşıdakini yorsa bile en çok bizi yıpratıyor. Bu illet gerçekten çok kötü. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kıskanmam, kıskananı da sevmem :bicak:
 
Ben hiç kıskanç değilimdir, tam tersine yakın arkadaşım mesela hayali olan ülkeye kabul alsın diye biyerimi yırtarım, belki yıllarca belki bir ömür benden uzak olacagini bilmeme rağmen, gazsa gaz, destekse destek onu cesaretlendiririm. Sevgilim benim eşlik edemeyecegim bir kıtaya gidiyorsa ona ucuz bilet falan bakarım . Eşiyle dostuyla çıkıyorsa ne güzel, iyi eğlenceler dilerim.
Aynısını da karşı taraftan beklerim.
Bence insanın hayatındaki kişi ona hayallerini gerçekleştirmek için, güzel bir hayat sürmesi için destek olmalı, cesaret vermeli. Kısıtlamalarla, kabuğunun dışına cikmana engel olmalarla hiçbir yere varılmaz.
Benim bu tarz kıskanç sevgililerim,arkadaşlarım vardiysa da hayatımdan çıkarttım, yıllarca kıskançlığın kinayesini duymadan mutlu mesut yaşıyorum
Yanında sizin hayatınızdaki insanlar da sizi çıkartabilir. Hepten yalnız kalabilirsiniz. Bu özelliğinizi törpülemeniz lazım . Kendiniz yapamiyorsaniz terapi alın, uygun fiyata online terapiler var artık. Belki sorunun kaynağını bulmanıza yardımcı olurlar
 
Back