Çok kismetsizim artik biktim :(

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
27
Ne derslerde ne arkadaşlıkta ne de aşkta hiçbir yerde yüzüm gülmüyor. Üniye çok güzel hayallerle başlamıştım. Sınavlara da cok çalıştım. Sonuç? Benden az çalışanlar yüksek aldi ben kaldim. Yillar sonra birinden hoşlandım. Onu da bugün başka bir kızla gördüm. Hep aynı şeyleri yaşıyorum. Kisir döngü halinde. Kimi sevsem sevilmedim. 6 yıl önce de aynı şeyi yasadım. 2 sene önce de. Bugün de aynı şeyi yasiyorum. Çok kismetsizim artik nefret ediyorum her şeyden. Çok doluyum :(

peki başına iyi birşey geldiğinde neden ben dedim mi
sen olumsuz bakmayı öğrenmişsin
birinden hoşlanmışsın başka biriyle görmüşsün
peki sor bakalım buraya ger hoşladıkları kişiyle beraber olmuşlar mi
senden iyi yapmış olmaları senden daha fazla çalıştıkları anlamına gelir
hiç kendini kandırma kısmetsizim diye
hayatın olumsuzlukları hepimiz için var

Bunu kesinlikle bi daha dile getirme derim çünkü öyle olduğuna inanırsan öyle gider.düşüncene bile gelince unutmaya çalış.Allah biz kullari için en hayırlısını yazar her zaman.bende de çok karamsarlık var ama ömür böyle geçmiyor.artık internetten her şeye ulaşmak Çok kolay bakış açımızı değiştirmek ufkumuzu genişletmek dünyaya neden geldiğimizi öğrenmek için bir şeyler arastirabiliriz

Bunu kesinlikle bi daha dile getirme derim çünkü öyle olduğuna inanırsan öyle gider.düşüncene bile gelince unutmaya çalış.Allah biz kullari için en hayırlısını yazar her zaman.bende de çok karamsarlık var ama ömür böyle geçmiyor.artık internetten her şeye ulaşmak Çok kolay bakış açımızı değiştirmek ufkumuzu genişletmek dünyaya neden geldiğimizi öğrenmek için bir şeyler arastirabiliriz

Hep böyle ama gerçekten bıktım

Kimin senden az veya cok calistigini bilemezsin. Ya zaten hic calismamistim der ama butun gece uyumamistir calismistir belki???
Bir de herkesin algilamasi farklidir yani şimdi kimi insanlarin biseyleri ogrenmesi için cok calismasina gerek olmayabilir, kimisi daha hizli ogrenir, kimisi daha agir ve bu kismetsizlikle, kismetle alakali bir durum degil.
Kendini bu anlamda baskalariyla kiyaslamak yerine sen nasil daha fazla verim alabilirsin onlari düşün. Kitaplarin başinda 3 saat gecirdin diye 3 saatlik verim alamiyor olabilirsin, belki farkli ders calisma tarzlari denemen lazimdir. Kimisi dinleyerek iyi anlar, kimisi yazarak calisir...

Çokk negatifsin.

Evet ama nasip + doğru çalışma ile alakalı,çok çalışıyor ama doğru çalışmıyosundur, bende günde 5saat çalışıyorum ama sadece bir kez okudum diyenler geçiyor...
Onların büyük bir kısmı yalan söylüyor,bir kısmı çalışkan arkadaşlardan çok sağlam not ve akıl alıyor,bir kısmı sağlam kopya çekiyor,küçük bir kısmıda gerçekten çok zeki bir seferde aklında kalıyor.

Ne derslerde ne arkadaşlıkta ne de aşkta hiçbir yerde yüzüm gülmüyor. Üniye çok güzel hayallerle başlamıştım. Sınavlara da cok çalıştım. Sonuç? Benden az çalışanlar yüksek aldi ben kaldim. Yillar sonra birinden hoşlandım. Onu da bugün başka bir kızla gördüm. Hep aynı şeyleri yaşıyorum. Kisir döngü halinde. Kimi sevsem sevilmedim. 6 yıl önce de aynı şeyi yasadım. 2 sene önce de. Bugün de aynı şeyi yasiyorum. Çok kismetsizim artik nefret ediyorum her şeyden. Çok doluyum :KK43:
Aşk hayatını çok kafana taktığın için olmuyor.ders kısmı için notları iyi olan,derse katılım sağlayan ve çalışkan bir arkadaşından nasıl çalıştığına dair tavsiye al.senin yanlış yaptığın birşey varsa çalışma konusunda o arkadaş sana fikir verebilir.

Kimin senden az veya cok calistigini bilemezsin. Ya zaten hic calismamistim der ama butun gece uyumamistir calismistir belki???
Bir de herkesin algilamasi farklidir yani şimdi kimi insanlarin biseyleri ogrenmesi için cok calismasina gerek olmayabilir, kimisi daha hizli ogrenir, kimisi daha agir ve bu kismetsizlikle, kismetle alakali bir durum degil.
Kendini bu anlamda baskalariyla kiyaslamak yerine sen nasil daha fazla verim alabilirsin onlari düşün. Kitaplarin başinda 3 saat gecirdin diye 3 saatlik verim alamiyor olabilirsin, belki farkli ders calisma tarzlari denemen lazimdir. Kimisi dinleyerek iyi anlar, kimisi yazarak calisir...

Çokk negatifsin.

Zamanında pozitif oldum da ne oldu?
Ben kimin çalışıp çalışmadığını biliyorum merak etmeyin

Gel kız buraya deyip sarılasım geldi sana, çünkü benzer durumdayız.

Ben akışa ayak uydurarak sorunu çözdüm. Artık istediğim yoldan gidemiyor muyum?
Bıraktım.
Hangi yol önüme çıkıyorsa ordan gidiyorum.

Akışa bırak kendini, yapabildiğini yap elinden gelen, gerisi tevekkül.

Gel kız buraya deyip sarılasım geldi sana, çünkü benzer durumdayız.

Ben akışa ayak uydurarak sorunu çözdüm. Artık istediğim yoldan gidemiyor muyum?
Bıraktım.
Hangi yol önüme çıkıyorsa ordan gidiyorum.

Akışa bırak kendini, yapabildiğini yap elinden gelen, gerisi tevekkül.

Hep platonik mi sevdiniz benim gibi?

İnan bunlar öyle küçük şeyler ki.
Bende çok doluyum günlerdir.
Birilerini kaybedince insan sorguluyor her şeyi, bu hayatın hakkını veriyor muyum?
Bir dakika sonra ne olacağız bilmiyoruz takılma geç derim.

Back
X