Çok kismetsizim artik biktim :(

Cunku negatifsin
her konun buram buram kendini begenmemislik - memnuniyetsizlik akiyor.
Böyle gelmis boyle devam eder bence.
Cunku kendini - bakisacini degistirmeye yonelik hicbir caban yok.
Soylenmeye devam, ne diyelim...

Ne derslerde ne arkadaşlıkta ne de aşkta hiçbir yerde yüzüm gülmüyor. Üniye çok güzel hayallerle başlamıştım. Sınavlara da cok çalıştım. Sonuç? Benden az çalışanlar yüksek aldi ben kaldim. Yillar sonra birinden hoşlandım. Onu da bugün başka bir kızla gördüm. Hep aynı şeyleri yaşıyorum. Kisir döngü halinde. Kimi sevsem sevilmedim. 6 yıl önce de aynı şeyi yasadım. 2 sene önce de. Bugün de aynı şeyi yasiyorum. Çok kismetsizim artik nefret ediyorum her şeyden. Çok doluyum :KK43:
bende öyleydim ümv hazırlandım çalışmayanlar bendem yüksek aldı neyse dedım bü dah ahazırlandım aşçılıgı kazandım sonra evleneceğim kişi çıktı karşıma konuştugumdu hep kısmetsiz oldum evlendık niye kaderim düz gitmedi eminim boşansam başkasıyla evlensem adamakıllı biri çıkmaz yine karşıma ama imtihan dünyasındayız bu kadar karamsar oluğta karartma içini rabbim sevdigi kullarını böyle şeylerle imtihan edermiş

Başımıza gelen her şeyin bir anlamı var bu hayatta ama biz bunu çoğunlukla seneler sonra anlıyoruz."Hayat ileriye bakarak yaşanır,geriye bakarak anlaşılır" demiş Soren Kierkegaard.

Şu da var ki hayatın neresinde bir kısır döngü varsa bana göre orada öğrenilmesi gereken bir ders vardır ve biz bunu ıskalıyoruzdur.O dersi aldığımızda ve kendimizi düzelttiğimizde artık bir üst sınıfa geçmeye hak kazanıyoruz.

Bu yaşanılanlar bana ne anlatıyor?
Hangi dersleri almalıyım?
Neyi hayatıma katmadığım,öğrenmediğim için bunlar yaşanıyor?
Benden farklı davranan insanlar var mı ya da neyi farklı yapabilirim?

Bu sorular önemli.Hep aynı şeyi yaparak farklı sonuçlar alamaz,olsa olsa kısır döngü içinde kalırız.

Bazen de yanlış,hayırsız şeyler istiyoruzdur ve Allah çok şükür ki bunları bize vermiyordur.
Ya da enerjimizi yanlış yerlere kanalize ediyoruzdur.Bizim zannettiğimiz isteklerimiz belkide başkalarındır ve bize uygun değildir...

Aynı dertten muzdaribiz nasip kısmet demekten ve bunları duymaktan bıktım. Bazen soruyorum kendime bu nasip kısmet dedikleri şey bir tek benim mi yok?

Hayat sana bazı şeyleri öğretene kadar hep tekrar eder. Yaşadığın her olayda kendine bir ders çıkarmalısın.

Ne derslerde ne arkadaşlıkta ne de aşkta hiçbir yerde yüzüm gülmüyor. Üniye çok güzel hayallerle başlamıştım. Sınavlara da cok çalıştım. Sonuç? Benden az çalışanlar yüksek aldi ben kaldim. Yillar sonra birinden hoşlandım. Onu da bugün başka bir kızla gördüm. Hep aynı şeyleri yaşıyorum. Kisir döngü halinde. Kimi sevsem sevilmedim. 6 yıl önce de aynı şeyi yasadım. 2 sene önce de. Bugün de aynı şeyi yasiyorum. Çok kismetsizim artik nefret ediyorum her şeyden. Çok doluyum :KK43:
seni o kadar iyi ablıyorum ki. 5 yıl boyunca platonik sevdim reddedildim,engellendim. hala ona karşı ne hissettiğimi bilemeyecek kadar karışığım. Üniversite sınavına hazırlanırken benden az çalışan arkadaşlarım çok daha iyi dereceler yaptılar. okuduğum bölümü sevmiyorum ne istediğimi bilmiyorum. normal değilim ve psikolojik destek almadığım sürece sürekli ağlıyorum anlayacağın yalnız değilsin bu bir teselli değil gerçek.

seni o kadar iyi ablıyorum ki. 5 yıl boyunca platonik sevdim reddedildim,engellendim. hala ona karşı ne hissettiğimi bilemeyecek kadar karışığım. Üniversite sınavına hazırlanırken benden az çalışan arkadaşlarım çok daha iyi dereceler yaptılar. okuduğum bölümü sevmiyorum ne istediğimi bilmiyorum. normal değilim ve psikolojik destek almadığım sürece sürekli ağlıyorum anlayacağın yalnız değilsin bu bir teselli değil gerçek.

Hayat çok adaletsiz

Bilinçaltını öyle bir kodlamışsın ki kısmetsizliğe , ben kısmet olsam ben gelmem o derece. Şu andan itibaren en az 21 gün boyunca sadece olumlu düşünüp olumlu konuş. Her gece tam uyumadan önce ben değerliyim, ben aşkım, ben başarıyım. Başarılı olmayı hakediyorum çünkü çok çalışıyorum. Şu andan itibaren sevgi ve aşkı, hakettiğim mutluluk enerjisini hayatıma çekmeye niyet ediyorum diye telkinlerde bulunun. Kimseye birşey demenize gerek yok. Deneyin birşey kaybetmezsiniz.

Bilinçaltını öyle bir kodlamışsın ki kısmetsizliğe , ben kısmet olsam ben gelmem o derece. Şu andan itibaren en az 21 gün boyunca sadece olumlu düşünüp olumlu konuş. Her gece tam uyumadan önce ben değerliyim, ben aşkım, ben başarıyım. Başarılı olmayı hakediyorum çünkü çok çalışıyorum. Şu andan itibaren sevgi ve aşkı, hakettiğim mutluluk enerjisini hayatıma çekmeye niyet ediyorum diye telkinlerde bulunun. Kimseye birşey demenize gerek yok. Deneyin birşey kaybetmezsiniz.

Deneyecegim bakalım ise yarar mı bilmiyorum.

Cunku negatifsin
her konun buram buram kendini begenmemislik - memnuniyetsizlik akiyor.
Böyle gelmis boyle devam eder bence.
Cunku kendini - bakisacini degistirmeye yonelik hicbir caban yok.
Soylenmeye devam, ne diyelim...

Pozitif olsam da ise yaramıyor
Çünkü etrafımdaki insanlar negatif

Bana da aynı şey oldu. bir de ağır hastalandım çocuk yaşta. Böyle devam etti hep. Nasıl desem hep şükrettim. Benden çok daha şansız olan insanların varlığını biliyordum.
Ama bende kendimi kısmetsiz biri olarak düşünüyorum. Yani neticede Polyana değilim durumun farkındayım.
size verebileceğim tek öneri hayata açık olun. Yani bazen karşımıza çıkan fırsatları değerlendiremiyoruz.

Bana da aynı şey oldu. bir de ağır hastalandım çocuk yaşta. Böyle devam etti hep. Nasıl desem hep şükrettim. Benden çok daha şansız olan insanların varlığını biliyordum.
Ama bende kendimi kısmetsiz biri olarak düşünüyorum. Yani neticede Polyana değilim durumun farkındayım.
size verebileceğim tek öneri hayata açık olun. Yani bazen karşımıza çıkan fırsatları değerlendiremiyoruz.

Ben de hastayım panik atak var

Dersler de mi nasip? Calistigim halde düşük alıyorum
Bu ayrı bir durum tabi. Ben de çok çalışmazdım ama çalışan arkadaşlarımdan hep yüksek not alırdım. Çalışmadığıma inanmazlardı. Anlayarak çalismıyorsunuz belki de. Veya nasıl kolay öğreneceğinizi keşfetmeniz gerekiyor belki de. Ben okuyarak değil dinleyerek öğreniyorum mesela.

Pozitif olsam da ise yaramıyor
Çünkü etrafımdaki insanlar negatif
Etrafindaki pozitif insanları sen kaciriyor olmayasin? Ben mesela her saniye söylenen, hep dilinde şanssızlık mutsuzluk olan insanlari bir bir cikarttim hayatımdan. Negatiflikleri beni de etkiliyordu çünkü.
Ayrica iki gun pozitif dusunmeye calisip sonra yine somurtmak degil mi pozitiflik.
Bakis acini degistir.
Elalem daha yüksek not mu almis? Ne guzel. Notlarini iste belki sen de alirsin. Can egrisi mi var? Onlar yuksek aldikca seni puanin mi dusuyor?
Onun kalbi kotu ama sevgilisi var
Onun fizigi guzel
Onun herseyi var
Onu cok seviyorlar...
Iyi de onlar baska biri sen baska birisin. Neden kendini devamli kiyasliyorsun ki? Bence seni devamli kiyaslayan anne babadan hatira bu ozellik . Kendini devamli kiyasliyorsun. Lutfen kurtul bu huyundan.
sen aysesin fatmasin elifsin, her neyse sen sensin ve dige herkesten cok daha baska bir insansin. Kendince degerlisin...birilerinin seni sevip sevmemesi seni degerinden ne götürebilir ki? Ya da birilerinin seni sevmesi seni daha mi degerli yapar?
Beni de sevmeyen cok insan var - hatta KKda bile var dislikecilarim. Ne yani bu beni daha ki kıymetsiz yapıyor? Saklaban degilim ki herkesin sevgisini kazanmak icin uğraşayım. Nasil ben bazi insanlri sevmiyorsam bazi insanlar da beni sevmez. Siyasetcilerin,peygamberlerin,sanatçıların da seveni var sevmeyeni var. En dogal sey...

Back
X