Çok Konuşmak Sıkıntı Yaratır mı İlerde ..?

Hasel10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
42
0
36
İstanbul
Merhaba,Benim sevgili var 1,5 senedir çıkıyoruz hep telefonda mesajlaşıyoruz sabah kalkıp akşam yatana kadar sürekli tel ellerimizde ama konuşacak konuda buluyoruz yani ama o yurtta kalıyor zor mesajlaşsakta yinede mesajlaşıyoruz ama biz böle hep konuşuyoruz ya ilerde benden sıkılırmı acaba ya sizin fikirleriniz neler çok mesajlaşmanın sakıncası varmı sizce ..?

eşim hala sıkılmadı 10 senedir ve ben çok konuşurum
sadece bazen başı ağrıyor, başka sıkıntımız yok

Kişisine gore değişir
Bizde nişanlımla oyleydik sabah aksam konus mesajlas kamerada gorus bulus ama yıllardır sıkılmanın s si bile soz konusu değil aynen devam askerde oldugu halde=)

24 saat mesajlaşmaya gerek yok belli bir süre sonra ikinizde sıkılırsınız tabiki. Bende sevgilimle 4 yıldır beraberim fakat çok msjlaştığımı hiç hatırlamıyorum hadi sesli konuşmak neysede.. Bırakta seni merak etsin özlesin:3:

Ben de sıkılcağını sanmıyorum ama hani olurda öyle bişey olursa falan çünkü bazı yerlerde çok msajlaşmak iyi değil diyolar

24 saat mesajlaşmaya gerek yok belli bir süre sonra ikinizde sıkılırsınız tabiki. Bende sevgilimle 4 yıldır beraberim fakat çok msjlaştığımı hiç hatırlamıyorum hadi sesli konuşmak neysede.. Bırakta seni merak etsin özlesin:3:

Daha çok değerim artar gibime geliyor :)

Şahsım adıma bi bayan olarak bile sıkılırım çok fazla mesajlaşmaktan
Birbirinizi özleyin biraz :34:

eşim hala sıkılmadı 10 senedir ve ben çok konuşurum
sadece bazen başı ağrıyor, başka sıkıntımız yok

güldürdün beni sağol :)))
nişanlımda bazen düğmen olsada bassam sussan başımın ağrısı gecince açsam devam etsen der,
bazen de canım çok konuşmak istemez bi derdinmi var konuş konuş konuş diye beynimi yerr :)

Merhaba,Benim sevgili var 1,5 senedir çıkıyoruz hep telefonda mesajlaşıyoruz sabah kalkıp akşam yatana kadar sürekli tel ellerimizde ama konuşacak konuda buluyoruz yani ama o yurtta kalıyor zor mesajlaşsakta yinede mesajlaşıyoruz ama biz böle hep konuşuyoruz ya ilerde benden sıkılırmı acaba ya sizin fikirleriniz neler çok mesajlaşmanın sakıncası varmı sizce ..?

konuşucak konu varsa niye sıkılsın kii bazı insanlar sever sürekli arayıp mesajlaşmayı alışkanlık belkide , yani bir erkeğin yada kızın sevgilisinden sıkılmasını gerektirecek konular arasında mesajlaşması yoktur sanırım

Benim esim aklima geldi aniden..
Oyle konusur ki cogu zaman dinlemem hi hi derim hahaha
:1:
Bu baslar kendi kendine konusmaya.
Ben dinlemezsem sarki soyler oda olmadi kopegimiz var onunla konusur...
:21:
Ama ben seviyorum onun bu halini ya...
Karsindaki seviyorsa onemsiyorsa cok konusmak kesinlikle bir sorun yaratmaz merak etme...
Her zamanda konusacak bir konu oluyormus zaten sizin aranizda...
Bu cok guzel birsey paylasacaginiz konusabileceginiz seyler oldukca cok...

Biz kocamla sevgiliyken mesajlaşıyorduk napıyosun nediyosun felan :) Evlenince de bir süre mesajlaştık ama sonra ben sıkıldım faturalıya geçtim arıyorum artık. Mesajda kendini ifade etmek zor. Hele ki kavga daha zor :))

Bunlar boşa telaş flört döneminde bu kadar sık telefonla konuşmak çok normal
Zaten evlenince bu muhabbetler ekmek getir, şunu almadan eve gelme şeklinde olur
Biz eşimle sevgiliyken garibim bir köyde öğretmenlik yapıyordu ve telefon çekmiyordu
Akşamları arabayla konuşmak için tepede bir yere çıkardı istiyorsa çıkmasın yemezdi :D

bizde nişanlıyken ve flört ederken hem çok msjlaşır hemde konuşurduk
konuşcak konunuzun olmasına sevin bence
istemese belli eder zaten sıkılmaz bence takma bunları kafana

ilişkilerde konuşmaktan zarar gelmez kouşmak güzeldir ama bu dönemde birazdaha msjları azaltabilirsiniz bencede

Back
X