Çok konuşuyorum bu ilşkime çok zarar veriyor. Bana susmayı öğretin kızlar lütfen!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sibelmerve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sibelmerve

Ziyaretçi
normalde diil ama ilişkimde okar çookkk çenesiz bi kıızmki..çevremdeki insanlar kadın dediğin biraz susmayı bilir erkeğin karşişısında der...ama bende bu huy hiç yok.vara yoğa konuşuyorum.artk okdar çok boş konuşuyorumki..haksızda olsam sürekli ben haklı olmak istiorum.sanki susunca eziliyormuş gibi hissediorum kendimi.şimdi sevgilime bişey söledğimde haklıda olsam kendimi savunamıyorumm...çünküü çok doldurdum onu..ayy bilmiyorum ya birisi bana nasihat versin lütfennnnsenağlama

ay ben hic semem konusmak icin konusanlari canim kusura bakma ama mirmirmirmir

söz gümüşse sükut altındır diye bir soz vardir !!
konusman gereken yerde konusacaksin dinlemen gereken yerde dinleyeceksinki
dinlene bilesin !!!

benim bir arkadasimin kizi var ay anacim kadinla iki kelime konusamayiz her lafin icinde biz A konusunu konusuyoruz mesela kiz gider Z den bahseder birseyde diyemesin ama iyi bir huy degil ve saygi gorulmez bu durumlarda

sana nasihat vermeyi inan çok isterdim ama yazdıklarının kelimesi kelimesine beni anlattığı için aynı kaderi paylaşmaktan başka bir şey yapamıycam kaydirigubbakcemile3

çevremdeki insanlar kadın dediğin biraz susmayı bilir erkeğin karşişısında der...

allah allah! ne demek ki bu simdi? neden erkek karsisinda susulacakmis? yukarda bir baska baslikta da bir arkadas buna benzer seyler soyleyip durdu, asabimi bozdu. neden erkek karsisinda susmak gerekiyor???

kabahati kendinde bulacagina cevreni degistirmeni tavsiye edecegim sana. kadinin erkekle her kosulda esit olduguna birinin digerinin karsisinda daha dusuk durumda olmadigina inanan insanlar olsun cevrende. o zaman susman gerekmedigine de ikna olursun. eger konusman gerekiyorsa konusacaksin!

ama tabii konusacaksin derken bos konusacaksin, gevezelik edeceksin, karsindakine firsat vermeyeceksin demek istemiyorum, yanlis anlasilmasin. sadece karsindaki erkek diye susmanin sacmaligindan bahsediyorum. elbette bos laf kimse isitmek istemez. alti dolu seylerden bahsedeceksen konusmalisin.

valla güzelim sevgiliye böle evlenince ne yapıcan senkaydirigubbakcemile3 erkekler gerçekten çok konuşan bayandan hoşlanmaz biraz mesafe iyidir her konuda dikkatli konuşacaksın ki karşındakide sana aynı mesafede konuşsun sen erkeğini çenenle yorarsan adam önce sana saygı duymaz sonrada yavaş yavaş uzaklaşır canım evdeki huzuru kadın sağlar tabi huzursuzluğuda istisnalar hariç :delphin:

susmak ıstıyorsan, içinden konuş

istediğini söyleyen istemediğini duyar bunu duusn bende senn gıbıyım ınsanlar tarafından yanlıs anlasılıyorum sunu yapıyorum soruya cevap sodular mı cevap verıyorum

beni anlatmışsın canım bende senin gibiyim ya neden kadın susucak anlamıyorum hakkımı savununca niye suçlu oluyorum biri beni sustursun lütfen hayatımı mahvediyorum bu düşük çenem yüzünden

benim tanıdığım kadınların hepsi çok konuşur...
ailede sözleri geçer... erkek hegomanyası tanımazlar...
tek farkı boş konuşmazlar ve istediğini alırlar...
sözünüzün dinlenmesini istiyorsanız olur olmaz herşeye tepki vermeyeceksiniz...
gerçekten haklı dahi olsanız vır vır etmeyeceksiniz, amacınız haklı olup üste çıkmak olmasın...
haklı olduğunuzda bilakis susun... eğer haklı olduğunuzu ispat çabasına girerseniz gerçekten haklı değilsinizdir...
siz izin vermedikten sonra kimse sizi ezemez..
ezileceğiniz bir ilişkide zaten kalmayın... gidin...

bende öyleyim huy mudur nedir geçmiyor bu mirmirmirmir

evet kızlar yeri geliyor hepimiz yapıyoruz ama erkekler pek hoşlanmıyor dırdır dan yani bencede bazen bazı yerdede susmak gerekiyor yani iki taraflı tabi bu.

bir gün susmayı sessiz kalmayı öğrenirsenCADIARZU...bana da öğret:delphin:

çok konuşmak bir karakter yapısıdır aslında
sonradan öğrenilebilen bir şey değildir
aslında olay nedir biliyormusun erkek milleti çok bilen kadın istemez yanında
her konuda söylecek bir lafı olan çok bilmiştir onlara göre
erkeklerin geneli böyledir banada çok konuştuğumu söylerler
hatta ağzımı açtığım zaman konuştu çok bilmiş diye dalga geçerler benimle
artık umursamıyorum çok iyi bildiğim bir mevzuda bile yanlış bir konu geçiyorsa
yada yanlış aktarım varsa ağzımı bile açmıyorum bırakın yanlış bilsinler düzeltmenize gerek yok
o yüzden erkek milletiyle bilgi yarışına girmeyeceksin
yerinde zamanında ve öz konuştuğun bide onları düzeltmeye kalkmadığın zaman senden iyisi yoktur inan bana

az konuşsan soğuk derler çok konuşsan geveze derler
ama ister az konuş ister çok konuş işlerine gelmezse hep fazla konuşmuş olursun
bir söz vardır birşey bilmiyorsan suski seni çok şey biliyor sansınlar
işin açıkçası çok konuşanı boş konuşanı ben dahil kimsenin sevdiğini sanmıyorum

Canım benim ben fazla konuşmam, gereksiz kelimeleri çıkartırım hayatımdan. Net ve öz konuşmaya çalışırım. Fazla konuşursan bir süre sonra saçmalamaya başlarsın. 1 cümlede söyleyebileceğin birşey varsa dolandırma, su götüren konulara girme (içinden çıkamazsın). Birde duygusal ilişkilerde sözden çok bakışlar ve vücut dilide önemlidir. Bunu da dert etme yaş oturunca bu tür şeylerde oturur. :ecrin_bebek:

valla güzelim sevgiliye böle evlenince ne yapıcan senkaydirigubbakcemile3 erkekler gerçekten çok konuşan bayandan hoşlanmaz biraz mesafe iyidir her konuda dikkatli konuşacaksın ki karşındakide sana aynı mesafede konuşsun sen erkeğini çenenle yorarsan adam önce sana saygı duymaz sonrada yavaş yavaş uzaklaşır canım evdeki huzuru kadın sağlar tabi huzursuzluğuda istisnalar hariç :delphin:

aynı bu sebepten susmak bilmeyen, ve bu sebepten de kendisinden soğuyan bir eş biliyorum sonları ayrılık oldu. değermi ya sanki. insan kendini değiştirmeli. neticesi ağır şeylere mal oluyor bazen.
konuşmak var konuşmak var. gece 12 de bile sen benle sohbet etmedin işden 8 de geldin ben evde sıkılıyorum deyip gece 2 ye kadar konuşmak istemekde anlamsız yani

Back
X