Çok korktuğum Birgün hala unutamıyorum..

Dedim zaten benim aldığım kadın için de haklı diye. Birkaç kişi olursunuz binersiniz. Ancak tek başına bı adamın yanına tek bir kadınin binmesinde risk çok daha fazla olur.

Ben zaten binsin binmesin de demiyorum 5 yıl evvel de kkya üyeymiş mesela o zaman da yazabilirmiş bu kadar etkilenildiyse.. 5 yıl sonra olayı travmatize etmeye gerek yok yani bunu demek istiyorum

bu gibi seyler herkesin basına gelebilir benim kardesimin küçüklen basına gelmişti. toplu yerlerden git elinde telefonun olsun polisi ararsın ne olacak.

birsürü kisi taciz oluyor hergün hayattan kacamassın

Ay ilahi ' yarım saattir yağmurda kadıncağız, kimse de almadı arabasına' diye düşünmüştür ondan 'yarım saattir izliyorum' demiştir. Lafın gelişi diye birşey var sonuçta :)

Ama aklıka gelmişken benim de bu vesileyle anlatmak istediğim bir anım var. Bundan yaklaşık 5 yıl kadar önce İstanbul'a ilk taşındığım zamanlarda tam bir şaşkolozdum ben, nereye gitmeye çalışsam öncesinde bir posta kaybolurdum. Yine böyle klasik kaybolmalarımdan birinde çağlayan adliyesi yakınlarında biryere gitmeye çalışırken, yolun ters taraflarında kaldırımı dahi olmayan bir ana yolda buldum kendimi. Arkadan gelen bir bayan vardı ona sordum yolu o tarif ederken bej renkli çok eski model bir araba yanaştı, yaşlıca, hacı sakallı sürücü yol tarifine müdahil olup bırakmayı teklif etti. Ben de niyeyse anında kabul ettim fıtı fıtı bindim arabaya. Sonra araba hareket ederken dikiz aynasından o bayanı gördüm, bana öyle bir bakış attı ki son 5 yıldır başıma ne geldiğini merak ediyor, müge anlı'ya bağlanıp kurbanı en son ben görmüştüm diyeceği anı sabırsızlıkla bekliyor olabilir. Buradan beni okuyorsa o ablama sesleniyorum, '' gideceğim yere sağ salim vardım ablacım, yalnız birara trafik sıkışıkken ortada gezinen çiçek satıcılarını gören hacı amca 'gül alayım mı sana, hehe' diye laubalilik yaptı 'yöö' dedim, olaysız dağıldık sonra. ''

Bende üniversiteyken başıma gelmişti. Bizim ünide adet kapıdan yukarı otostopla çıkmaktı. Öğrencilee çıkarken durur bekleyen öğrencileri alırdı. Yani bunu binlerce kişi yapıyordur ama bana sapığı denk geldi. Arabasına binince bana dokunmaya kalktı. Dur dedim durmadı. Bende vurdum adama direksiyona atladım küfür etmeye bağırmaya başladım baktı adam ben deliyim durdu atladım aşağı hemen plakasını aldım. Bizim güvenliklere verdim gelirse almasınlar falan diye. Gidincede arkadaşlarıma anlattım. Ama pek etkisinde kalmadım çünkü adama baya bi vurdum içim rahatladı bide birilerine anlattım rahatladım ondan sanırım. Sende anlat birilerine bence zaten kötü bir şeyde olmamış. Belki gerçekten iyi niyetliydi. Ama kimsenin aabasına binmeyin kimseyi arabaya almayın. Kimseye bir şey olamaz size manyağı denk gelir. Hayat bu oluyor...

Arkadaslar birkaç hafta evvel otobüs durağında eşimle beklerken eğer yolunuz şuraya gidiyorsa binebilirsiniz dedi.İyi niyetli insan belli oluyor.benim bu minibusten korkmamin en büyük sebebi adam direk otomatik kapıyı açtı ve benimle dikiz aynasindan konuşuyor içerisi bomboş ve camlar siyah.ayrica yağmur aşırı yağmıyor çok naif yağıyor.ben aşırı fırtına vvarda altında perişan halde değilim yani.Adamın yüzünü bile tam görmedim ama bana bin bin binermisin diye ısrar ediyor.lutfen binermisiniz yarım saattir sizi izliyorum diyor birde.ben o arabaya binsem kapıları kilitlese benim o arabadan kurtulmam çok zor.ayrica siyah cam diyorum.size basit gelebilir ama beni istediğim yere değil belki issiz yere götürecekti Allah korusun.ayrica arabayı hemen kaldırmadı bekledi.ilerde benim gibi bekleyen insanlar vardı neden ben?? Minibüs zaten büyük çok iyi niyetli ise herkesi alsın.bende içerde dolu çocuk var diye bakıyorum içerisi kapkaranlık ve boş butun koltuklar..İyi niyeti kendine kalsin.onun olsun istemem oyle iyi niyet.Sizlerde dikkat edin neolur.

yillar once adanada benzer bir olay basimiza gelmisti hava cehennem sicagi otobusler cok dolu biri geldi arabayla biz binmistik sonra o beyin dis hekimi oldugunu ogrendik kartini vermisti bize annemlere soyledik karti aldi babam bir kutu tatli alip goturmustu simdi cok iyi aile dostuyuz 15 senedir hala gorusuruz

fazla abartıyorsunuz
bu veya benzer korkular hepimiz yaşadık

kendi içiniz de büyütkçe büyütmeyin derim

Ben ki paranoyalarimla un yapmis biri olarak o kadar da kotu bulmadim.. her ne kadar insanlik acisindan ulke bitmis olsa da yine de tek tuk iyiler var bence.. ama yine de binmemeniz iyi olmus, ben olsam taksiye binerdim daha guvenli en azindan.. yillarca kafaya takilacak bir olay degil yahu..

olayda travmatik bişey göremedim. 5 yıl da olmuş. ben olsam çoktaaaaan unutup gitmiştim.niye takıldınız bu kadar anlamadım.kv ne alaka onuda anlamadım.

Arkadaslar birkaç hafta evvel otobüs durağında eşimle beklerken eğer yolunuz şuraya gidiyorsa binebilirsiniz dedi.İyi niyetli insan belli oluyor.benim bu minibusten korkmamin en büyük sebebi adam direk otomatik kapıyı açtı ve benimle dikiz aynasindan konuşuyor içerisi bomboş ve camlar siyah.ayrica yağmur aşırı yağmıyor çok naif yağıyor.ben aşırı fırtına vvarda altında perişan halde değilim yani.Adamın yüzünü bile tam görmedim ama bana bin bin binermisin diye ısrar ediyor.lutfen binermisiniz yarım saattir sizi izliyorum diyor birde.ben o arabaya binsem kapıları kilitlese benim o arabadan kurtulmam çok zor.ayrica siyah cam diyorum.size basit gelebilir ama beni istediğim yere değil belki issiz yere götürecekti Allah korusun.ayrica arabayı hemen kaldırmadı bekledi.ilerde benim gibi bekleyen insanlar vardı neden ben?? Minibüs zaten büyük çok iyi niyetli ise herkesi alsın.bende içerde dolu çocuk var diye bakıyorum içerisi kapkaranlık ve boş butun koltuklar..İyi niyeti kendine kalsin.onun olsun istemem oyle iyi niyet.Sizlerde dikkat edin neolur.

E dolmuş mu bu herkesi alsın?
Tamam binmemişsiniz işte olmuş bitmiş
İhtimaller üzerinden felaket senaryoları yazıyorsunuz ortada bişey bile yok.

E dolmuş mu bu herkesi alsın?
Tamam binmemişsiniz işte olmuş bitmiş
İhtimaller üzerinden felaket senaryoları yazıyorsunuz ortada bişey bile yok.
Size göre bişey yok.felaket senaryoları değil ihtimaller üzerinde duruyorum.rahatsizsaniz yazmayın lütfen.sosyal medya ve birbirimizi tanımıyoruz diye herşeyi pervasızca yyazma hakkına sahip oldugumuzu dusunmuyorm.

Size göre bişey yok.felaket senaryoları değil ihtimaller üzerinde duruyorum.rahatsizsaniz yazmayın lütfen.sosyal medya ve birbirimizi tanımıyoruz diye herşeyi pervasızca yyazma hakkına sahip oldugumuzu dusunmuyorm.

Mesela ben manyağın teki de olabilirim buda bi ihtimal
Şu yazdığınız mesaja sinirlenip size kafayı da takabilirim buda bi ihtimal. Dimi?

Hayatta her çeşit insan var, her ihtimali düşünüp hayatı kendinize eziyet haline getirmeyin.

Back
X