Cok korktumm:(((

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Kızlar herkese iyi aksamlar bu sabah ummadığım Bı olay yasadım kalktığımda lavobada özür dileyerek yazıyorum buyuk abdestımı yaparlen kan geldi Şuan 26 haftalik hamıleyım vajinadan mı makattanmı geldı anlayamadım ama sancım fılan yoktu hemen acile gıttım doktor bebegın kafası yukarıda plasenta arkada açıklık yok dedı rahatladım ama hala kafamda soru işareti ve korku var acaba vajinadan mi geldı kan ınsalah tekrar yasamam bu korkuyu ilk defa boylu bısy yasamam kan hapı kullanıyorum oda kabızlık yapıyor onun mu etkisi oda aklıma gelıyo bu arada bebegın gun boyu hareketlıydı ve ic camasırımda kan fılan yok sabahta kalktıgım da yoktu

Muhtemelen makattan gelmistir canim. Kan ilaclari vs kabizlik yapiyo. Wc de cok zorlanmasan bile hafif bi durumda oranin hassasligindan dolayi kan gelebiliyo. Doktora da gitmissin icin rahat olsun. Bebegini saglikla al kucaagina insallah

Muhtemelen makattan gelmistir canim. Kan ilaclari vs kabizlik yapiyo. Wc de cok zorlanmasan bile hafif bi durumda oranin hassasligindan dolayi kan gelebiliyo. Doktora da gitmissin icin rahat olsun. Bebegini saglikla al kucaagina insallah
Insalaj canim amın o kanı gorunce cok kotu oldum rabbım kimseye yasatmasın ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…