Cok korkuyorm

Korkakkkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
7
1
1
32
Merhaba kizlar
Hemen konuya giriyorm 3 ay sonra dugunm var ve ben evlenmekten korkuyorm aslinda ilk başta yoktu son zamanlarda oldu korkumda şu, mutsuz olmak cevremde kotu giden ilişki gorunce hemen korkuya kapılıyorm yada babam cok anlayslida degil ayrilma yok bizde olsada mutsuz eder beni geri döndüm diye bilmiyorm napmaliym cok cikmzdaym aslinda nisanlimda kotu degil ama en ufak bile bisey olsa tartissak mutsuz olucm diyorm korkuya kapiliyorm bana dua edin akil verin lutfen nisanlim seni uzmicm diyo hep aslinda ama guvenmiyorm ona galiba ayrılmak istemiyormda ama

Cok mizmiz cok miymiy bir tipseniz israrla kotuyu cagirir mutsuz olursunuz zaten. Hayat her zaman mukemmel gitmez. Her zaman 2+2 4 etmeyebilir,her sey ya siyah ya beyaz degildir,gri de olabilir. Bunlarin farkinda degilseniz evlenip de karsi tarafi da darlamayin

Merhaba kizlar
Hemen konuya giriyorm 3 ay sonra dugunm var ve ben evlenmekten korkuyorm aslinda ilk başta yoktu son zamanlarda oldu korkumda şu, mutsuz olmak cevremde kotu giden ilişki gorunce hemen korkuya kapılıyorm yada babam cok anlayslida degil ayrilma yok bizde olsada mutsuz eder beni geri döndüm diye bilmiyorm napmaliym cok cikmzdaym aslinda nisanlimda kotu degil ama en ufak bile bisey olsa tartissak mutsuz olucm diyorm korkuya kapiliyorm bana dua edin akil verin lutfen nisanlim seni uzmicm diyo hep aslinda ama guvenmiyorm ona galiba ayrılmak istemiyormda ama

Kimse seni uzerim demez zaten :KK53: evlilik sizi korkutmasin ama lutfen iyi taniyin emin degilseniz evlenmeyin, tereddutleriniz varsa acele etmeyin. Surekli negatif bir insansaniz zaten eninde sonunda dusundugunuzu yasarsiniz. Umarim cok mutlu olursunuz.

Mutsuzda olucaksınız mutluda önce bunu bi bilin
Aynı eve girmeden birlikte yasanmadan anlasılmıyor bicok sey
İki farklı dünya bir catı altında birleşip tek olmaya calısıyor
Evlilik kumar gibi gercekten icine girmeden anlayamıyorsun nasıl baslayıp devam edecegini
Ancak sizin evlenmeden süpheleriniz var o yüzden erteleyin emin olana kadar karsınızdaki kişiden kacın düğünden

Kaygı boyutunda vs ilişkinize zarar verecek düzeydeyse yardım alın.

Merhaba kizlar
üzüleceksin, net..
hayatın boyunca bir ömür mutlu olacaksın musmutlu bir evlilğin olacak diye bir şey dünyada yok herhalde..
yumurta kapıya dayanınca hissettiklerin çok normal..
acabalar yığınla..
hemen hemen düğüne yakın herkeste özellikle biz kadınlarda oluyor..
tevekkül et bence.. inşaallah aşılması güç kavgalarınız ayrılıklarınız olmaz..
çok kötü durumlar yoksa arada bir şekilde yürüyor evlilik..
şimdiden hayırlıolsun dilerim..
huzurlu bir aile hayatın olsun inşaallah :dua:

Ayrılırsam hoş karşılanmaz diyorsunuz. benden tek tavsiye bu hayatta ne eşe ne babaya muhtaç kalmadan ekonomik özgürlüğünüz olunca sadece kendinize güvenerek evlenin.

üzüleceksin, net..
hayatın boyunca bir ömür mutlu olacaksın musmutlu bir evlilğin olacak diye bir şey dünyada yok herhalde..
yumurta kapıya dayanınca hissettiklerin çok normal..
acabalar yığınla..
hemen hemen düğüne yakın herkeste özellikle biz kadınlarda oluyor..
tevekkül et bence.. inşaallah aşılması güç kavgalarınız ayrılıklarınız olmaz..
çok kötü durumlar yoksa arada bir şekilde yürüyor evlilik..
şimdiden hayırlıolsun dilerim..
huzurlu bir aile hayatın olsun inşaallah :dua:
Inşallahhhhhhh ❤

Ben 5 aylık evliyim bende korkuyodum ama korkunun ecele faydası kim bu hayatta dört dörtlük bi yaşam yasiyo ki.Her zorluk ve sefa biz insanlar için..Evliliğin iyi kötü güzel zorluk herşeyi var ev içinde herşey olur şuan yeni evli olmama rağmen ufak tefek seyler oluyo.Ayni evde olunca illaki olur evde anne-kız anlasamazki. Ama rabbim sağlığı,huzuru,mutluluğu,sevgiyi saygıyı eksik etmesin.... (İnşAllah) ♡♡♡♡

Ben 5 aylık evliyim bende korkuyodum ama korkunun ecele faydası kim bu hayatta dört dörtlük bi yaşam yasiyo ki.Her zorluk ve sefa biz insanlar için..Evliliğin iyi kötü güzel zorluk herşeyi var ev içinde herşey olur şuan yeni evli olmama rağmen ufak tefek seyler oluyo.Ayni evde olunca illaki olur evde anne-kız anlasamazki. Ama rabbim sağlığı,huzuru,mutluluğu,sevgiyi saygıyı eksik etmesin.... (İnşAllah) ♡♡♡♡
Inşallah cok tesekkur ederimmm ❤❤❤❤❤❤

Inşallah cok tesekkur ederimmm ❤❤❤❤❤❤
Ne demek rica ederim taze gelin olarak duyularımı icimde olanı anlatmak istedim sen kalbini ferah tut rabbim yanımızda her zaman ♡♡♡♡♡♡♡♡

Korkma ne yazıldıysa onu yaşıcaksın kimse mutsuz oliyim diye evlenmiyor, yaşayacağın varsa olur zaten önüne geçemezsin, sevginden hislerinden eminsen gelecek hakkında endişelerin şüphelerim olmasın sevgi saygı oldukça sorun olmaz inşallah olursa da başa gelen çekilir diyip güçlü durcaksın, cesur ol güçlü dur henüz olmamış bişey için üzülmek niye, kendine bu işkenceyi yapma:KK20:

Korkma ne yazıldıysa onu yaşıcaksın kimse mutsuz oliyim diye evlenmiyor, yaşayacağın varsa olur zaten önüne geçemezsin, sevginden hislerinden eminsen gelecek hakkında endişelerin şüphelerim olmasın sevgi saygı oldukça sorun olmaz inşallah olursa da başa gelen çekilir diyip güçlü durcaksın, cesur ol güçlü dur henüz olmamış bişey için üzülmek niye, kendine bu işkenceyi yapma:KK20:
Haklisn

Geleceği fazla kurcalarsanız işin içinden çıkamazsınız. Şu an mutluysanız bu anı yaşayın tadını çıkarın. İleride ne olacağını yalnız Allah bilir. Olacakta oluyor zaten engelleyemezsiniz. Mutluluklar.

Dügün öncesi stresi falandir belki. Evlenecek olanlar genelde cok heyecanli mutlu oluyor. Sizde pozitif bakin olaya nisanlinizi seviyorsaniz kotu dusunceleri aklinizdan atin. Guveninizi kiracak birsey yapmadiysa da bos yere hayatinizi korkular uzerine kurmayin. Simdiden mutluluklar

Back
X