Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok korkuyorum.Arkadaşlar hamileliğin ilk zamanları kasık ve zaman zaman bel ağrıları normal mi ?
Kadigindaki agri batma seklinde arada girip cikiyorsa normal. Ama vok siddetliyse doktora gitmelisin. Belindede olmasi normal agrinin. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eylesinnnn
Kadigindaki agri batma seklinde arada girip cikiyorsa normal. Ama vok siddetliyse doktora gitmelisin. Belindede olmasi normal agrinin. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eylesinnnn
Maşallah 19 hafta olmuşsunuz Rabbim bize de o günlere gelmeyi nasip etsin sağlıkla daha önce iki bebeğimi kaybettim şimdi herseyden çok korkuyorum Rabbim korktuklarımizi yaşatmasın
Maşallah 19 hafta olmuşsunuz Rabbim bize de o günlere gelmeyi nasip etsin sağlıkla daha önce iki bebeğimi kaybettim şimdi herseyden çok korkuyorum Rabbim korktuklarımizi yaşatmasın