Cok korkuyorum benim gibi olan var mi nazar mi

Kapikulpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.644
1.924
63
Kizlar meraba suan size hastaneden yazıyorum 8.haftaya girdim Rabbim nasip ederse sabah kanamaya uyandım apar topar hastaneye geldik şansa bak bugün pazar aMa nöbetçi bir kadın dogumcu bulduk şükür bir sürü igne serum verdiler suan coraspin kesti oksapar devam dedi çünkü hem tup bebek hem pihtilasmam var kendimi cok kotu hissediyorum bugün doğum günüm dun komsu geldiğinde eşimin hediyelerini gördü nazar mı değdi noldu anlamadim bu zamana kadar hersey iyiydi neden olmuştur böyle olan var mı

Geçmiş olsun öncelikle ilaçlarınızı düzgün kullanın . Ama asıl sorduğunuz evinize aldığınız komşu ve eşinizin hediyeleri vs ... Ben şu dönemde bu kadar yakın ilişkilere karşıyım ,kosuculuk vs ... Hadi arkadaş dost senelerdir tanırsınız bilir ona göre hareket edersiniz . Yahut eşinizin aldıgi hediyeyi kimseye göstermeye gerek yok

Geçmiş olsun öncelikle ilaçlarınızı düzgün kullanın . Ama asıl sorduğunuz evinize aldığınız komşu ve eşinizin hediyeleri vs ... Ben şu dönemde bu kadar yakın ilişkilere karşıyım ,kosuculuk vs ... Hadi arkadaş dost senelerdir tanırsınız bilir ona göre hareket edersiniz . Yahut eşinizin aldıgi hediyeyi kimseye göstermeye gerek yocok haklısınız doğum günüm diye o da sadece 1 aileyle görüşüyoruz onlari çağırmak istemiş benmde haberim yoktu cok kotu oldum bende

Kizlar meraba suan size hastaneden yazıyorum 8.haftaya girdim Rabbim nasip ederse sabah kanamaya uyandım apar topar hastaneye geldik şansa bak bugün pazar aMa nöbetçi bir kadın dogumcu bulduk şükür bir sürü igne serum verdiler suan coraspin kesti oksapar devam dedi çünkü hem tup bebek hem pihtilasmam var kendimi cok kotu hissediyorum bugün doğum günüm dun komsu geldiğinde eşimin hediyelerini gördü nazar mı değdi noldu anlamadim bu zamana kadar hersey iyiydi neden olmuştur böyle olan var mı
Nazar da olabilir herkesin ne dusundugûnu bilmiyoruz iyi veya kotu umarim simdi iyisindir
Ben cok inaniyorum nazara sureklide oluyor

Nazar da olabilir herkesin ne dusundugûnu bilmiyoruz iyi veya kotu umarim simdi iyisindir
Ben cok inaniyorum nazara sureklide oluyor
Bende cok inanırım canim inan ki kimseye de demedik bebek konusunu sadece 1 komşuma dedik ama o gün esim pasta almış kutlarız diye o komşular geldi bilmiyorum ondan mi nazar oldum

Back
X