Çok korkuyorum bir yardım ?

Buroz7106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
53
20
3
32
Ankara
kızlar ben 20 haftalık hamileyim bugün girdim bende kahverengi ye benzer 2 damla iç çamaşırında leke vardı. Geçen hafta hastaneye gittim spekulumla Altan muane edildi kanama alanı yoktu hersey iyiydi dünde sağlık ocağına gittim kalp sesi vardı. Bugün bu nerden çıktı anlamadım acaba lavaboya girmiştim büyük için temiz mi yıkamadım diyorum şimdi doktora da gidemem napacam sasırdım

Canım kahverengi leke tehlikeli değil diye biliyorum ama yine de doktora gitmekte fayda var. Progestan kullanıyor musun?

Yok doktor bana hiç gerek duymadı hiç Demir ilacı içiyorum işte sadece rahimde kanama alanı yok enfeksiyon yok dedi bir doktor değil birden fazlası baktı ama bu ne anlamadım ben doktora haftaya Salı gidebilirim anca şimdi sanki hareket var gibi hiçte agrım yok

Yok doktor bana hiç gerek duymadı hiç Demir ilacı içiyorum işte sadece rahimde kanama alanı yok enfeksiyon yok dedi bir doktor değil birden fazlası baktı ama bu ne anlamadım ben

Eşinle aranda kan uyuşmazlığı var mıydı? Onda da olabiliyormus.
Alttan muayene sonrası olsa diyeceğim ki o yüzden oldu ama aradan 1 hafta geçmiş... İlişki filan oldu da zorlandı mi acaba diye de dusundum.
Doktoruna sorabiliyorsan sor mutlaka canım bebek bu şakaya gelmez...

Yok ilişki filanda olmadı. Birde kan uyuşmazlığı da Yok
Bazen öyle sebepsiz olabiliyormus canım 2 hafta önce bana da oldu bir çorba kaşığı bile doldurmayacak kadar az bi kanama oldu akşam 9 saatlerinde hemen hastaneye gittik ne bebeğin olduğu yerde ne rahimde herhangi bir kanama tespit edilemedi o gelen kan dışında aktif bir kanama da görülmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…