merhaba benim 6 aylık bir bebeğim var doğuştan sünnetli yani hipospadiaslı. bir yaşına kadar ameliyat olması kaçınılmaz. bunu doğduğu andan beri biliyoruz. biz ameliyat olacağı gerçeğine alışmaya çalışırken bugün başımdan aşağı kaynar sular dökülmüşcesine bir haber aldım. bebeğimi çok ağlıyo diye hastaneye götürdük. yumurtalıklarından birinin inmediğini öğrendik. deliricem ya nasıl olur sürekli hastaneye götürüyüruz ve bunu 6. ayda öğreniyoruz. ben doktoru şikayet etmiyim de ne yapayım. doktor 3 ay daha beklicez sonra ameliyat edicez diyor. eğer getirmeseydiniz ve zamanı geçseydi tedavi şansı biterdi diyor. ben şimdi ne yapayım minicik bebeğim bu kadar ameliyatı nasıl kaldırır? başına böyle bişey gelen var mı? istanbulda bu ameliyatları yapan güvenilir uzmanlar var mı?
Bu konu daha öncede açılmıştı oraya da yazmıştım
Benim yeğenimlerim geçen yıl temmuzda doğdu ikizlerdi.
Biri doğuştan sünnetli ve yumurtalıklarının biri inmemişti
1 kilo 60 gr. doğdular.
Küvözde kaldılar 1ay. Ve bu sünnetli doğan ağlamaktan fıtık oldu.
Marmara eğitim hastanesinde ameliyat oldu
Lazerle yapmışlardı ne kesi ne dikiş bir şey olmadı
Ameliyattan sonra ki süreçte gayet rahattı 15 gün içinde düzeldi herşey hiç olmamış gibiydi
Tıp artık ilerledi öyle dikişler büyük yaralar yok artık korkma
İnşallah hemencik atlatır bebeğiniz
Telaş etmeyin ve tedavisini başlatın bebeğin.
ne güzel. Allah kurtarmış.benim oğlumda olmuştu inmemiş testis amelyatı hemde sünnetle beraber aynı gün taburcu olmuştu, korkulacak birşey yok merak etme,ama dr. çokiyi araştırmalısınız
bu hastaneyi hiç duymamıştım. istanbulda mı? lazerle derken yumurtalığı mı lazerle yerine indirdiler? doktor hipospadias tek ameliyatla düzelmez dedi 3-4 defa olması lazım dedi. yeğenin tek ameliyatla düzeldi mi? ameliyatı yapan doktorun adını ve telefonunu ablandan alır mısın? çok soru sordum ama yardımcı olursan sevinirim.
benim oğlumda sünnetli doğmadı ama gören doktorlar sünnetmi ettirdiniz, yok daha sünnet olmadı diyincede sünnetli gibi duruyor diyorlardı iye geçirdi bunu üzerine zaten çok az olan sünnet derisini aldırdık sünnet olmuş oldu ama sonra öğrendikki üretal darlıklarda varmış ilk darlık pipisinin ucundaki delikdeymiş, malesef insanların sünnetli doğdu diye sevindikleri bu çocuklarda bazı üriner sistem bozuklukları kaçınılmaz oluyor kendinizi bu kadar üzmeyin inmemiş yumurtalık ameliyatı basit bir operasyon diye duymuştum geçmiş olsun.merhaba benim 6 aylık bir bebeğim var doğuştan sünnetli yani hipospadiaslı. bir yaşına kadar ameliyat olması kaçınılmaz. bunu doğduğu andan beri biliyoruz. biz ameliyat olacağı gerçeğine alışmaya çalışırken bugün başımdan aşağı kaynar sular dökülmüşcesine bir haber aldım. bebeğimi çok ağlıyo diye hastaneye götürdük. yumurtalıklarından birinin inmediğini öğrendik. deliricem ya nasıl olur sürekli hastaneye götürüyüruz ve bunu 6. ayda öğreniyoruz. ben doktoru şikayet etmiyim de ne yapayım. doktor 3 ay daha beklicez sonra ameliyat edicez diyor. eğer getirmeseydiniz ve zamanı geçseydi tedavi şansı biterdi diyor. ben şimdi ne yapayım minicik bebeğim bu kadar ameliyatı nasıl kaldırır? başına böyle bişey gelen var mı? istanbulda bu ameliyatları yapan güvenilir uzmanlar var mı?
Merhaba benim oğlumda hipospadias lı doğdu. Ve şuan 7 aylık bu ay içinde ameliyat olacak. Ben araştırmalarım sonucunda bu ameliyatın öyle tecrübesiz ellerde yapılmaması gerektiğini, eğer yapılırsa tekrar tekrar ameliyat olması olasılığının arttığını öğrendim. Ondan dolayı bu işin ehli cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesinde prof dr Haluk Emir hocayı buldum. 3 doktor bana Haluk hocayı tavsiye edince gözüm kapalı gittim. Kolay bir ameliyat olarak görmeyin ve tecrübesiz ellere sakın gitmeyin. Bu ay içinde çocuğunuz ameliyat Olmazsa yaşadıklarımızı size aktarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?