Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 Haftalik hamileyim bebeyim sanki oynamiyo yada oynuyoda ben mi hic fark etmedim aksamdan beri korkuyorum bisey olcak diye bna yardimci olun lutfen bole olurmu arada tecrubeli anneler lutfen cok korkuyorum ben cokkk :-(
28 Haftalik hamileyim bebeyim sanki oynamiyo yada oynuyoda ben mi hic fark etmedim aksamdan beri korkuyorum bisey olcak diye bna yardimci olun lutfen bole olurmu arada tecrubeli anneler lutfen cok korkuyorum ben cokkk :-(
canım bır ıkı tane şeker ye ve uzan bekle bakalım hareket edecekmı
hareketlerını hıc hıssetmedınmı daha önce.ama korkma panık yapma sakın.çokda korkuyosan bır doktora görun bence.aama sakin ol korkulacak bısey olmaz ınsallah.sen hemen seker ye cıkolata varsa ye.bak bakalım hıssedecekmısın
ah cnm benım her anne bunu hamılelıgınde yasamıstır sımdı sakınca yat ama yatmadan once cıkolata yada tatlı bırseyler ye soluna don elını karnına sürt bekle belkıde uyuyordur mınıgın
bak benım oğlumu dr usg ıle dürter dürter uyandıramazdı belkıde senın mınıgınde benım oğlum gıbı uykucu olucak
bugun yorucu bırseyler yaptın mı ozamanda etkılenebılıyrlar
su anda yeri azaldigi icin daha az hareket edebilir onun icin endiselenme.
bana doktorumun dedigi sey suydu gun icerisinde bebeginin en hareketli oldugu saatte ya da baktin oynamaya basladi, sende hareketlerini saymaya basla. iki saat icinde en kucuk hareketinen en buyugune kadar say. iki saat icinde 10 du yanlis hatirlamiyorsam iki saatte 10 defa hareket ederse bir sorun yok demektir.
ya da tatli birseyler- soguk su icip de deneebilirsin.
korkma canım yeri daraldığı için hareketler kısıtlanıyor benim bebeğim çok hareketli bi bebek deildi sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi şu an 6 aylık olduk:)
Kizlar cok korktum ya hayatim alt ust olmus gibi hisetim ama gece hisettim harektlerini sabahta saolsun tekmeyle uyandirdi beni cok korktum ama oynadi sonunda allahim kimseye yasatmasin evlat acisi cok saolun destekleriniz icin seviyorum sizi hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin rabbim cok saolun kizlarcanım bende de oluyordu.. arkadaşların dediği gibi tatlı şeyler yiyip uzanınca hissediyordum hareketi. çok kafana takıyorsun sağlık ocağına git onlar kalp atışını dinleyip söyler sana
Kizlar cok korktum ya hayatim alt ust olmus gibi hisetim ama gece hisettim harektlerini sabahta saolsun tekmeyle uyandirdi beni cok korktum ama oynadi sonunda allahim kimseye yasatmasin evlat acisi cok saolun destekleriniz icin seviyorum sizi hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin rabbim cok saolun kizlar
hadı gözunaydın canım.bebegın kızmı erkekmı
Cok saol canim benim yakisiklim birtanecik oglum olcak insallah rabbim nasip ederse![]()
hayırlı olsun allah tamamına erdırsın canımm![]()