bugün 2.seansımı yaptırdım ilk seans 16'ydı şimdi 17 ile yaptılar ama acı hissi ilki gibiydi alışınca bişey olmuyor korkmayın genital ve kolaltı yaptırdım alıştım artık zaten dayanılmayacak bi acı değilki ağda daha kötü ondan emin olun. alt bacağımın 2.seans süresi gelmedi en çok acıyı ben orda hissettim genital kolaltı o kadar acımıyor ama bacağımda epey acıdı bunun nedeni de şuymuş, kemik üstleri yumuşak yerlerden daha çok hissedilirmiş öyle oldu zaten bacağımın arka kısmı daha az acıdı ama ön kısım özellikle ayak bileği tarafları çok hissettirdi. bu arada ben 7 haftada bir gidiyorum
başlamayı düşünenler ertelemesin zaten biraz zaman alan bir iş bu nerden baksanız 5 seans yaklaşık 10 ay sürüyor
ben memnunum bu kadar güzel bişey olduğunu bilseydim daha önceden yaptırırdım büyük temizlik gerçekten ilk seansta tüylerin %50'si gitti ve inceldi denemeye değer. dikkat etmeniz gereken en önemli şey, cildinize en uygun cihazla doğru kişiye yaptırmanız
güvenilir doğru yeri araştırın oraya gidin paranızı ve zamanınızı yanlış yerlere vermeyin
bana kullanılan cihaz cynorse-elite yazıyordu alexandrite tabi