Çok korkuyorum. Lütfen bana akıl verin

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
Herkese merhaba. Ya arkadaşlar ben 4 ay önce doğum yaptım. Ilk adetimi gördüm ama bu ay gecikti 1 hafta. Çok düzenli olmadı zaten benim adetlerin hiç bir zaman ama çooook korkuyorum. Test almaya bile elim varmıyor:'( ne olur biri bana doğumdan sonra adetlerin düzensiz olduğunu söylesin yaaaa :'''((((( gerçekten çok kokuyorum ve mutsuzum. Ne olur hamile olmayayım yaaa. Bebeğim daha çok küçük. İmdaaaaatt:((((((((

Herkese merhaba. Ya arkadaşlar ben 4 ay önce doğum yaptım. Ilk adetimi gördüm ama bu ay gecikti 1 hafta. Çok düzenli olmadı zaten benim adetlerin hiç bir zaman ama çooook korkuyorum. Test almaya bile elim varmıyor:'( ne olur biri bana doğumdan sonra adetlerin düzensiz olduğunu söylesin yaaaa :'''((((( gerçekten çok kokuyorum ve mutsuzum. Ne olur hamile olmayayım yaaa. Bebeğim daha çok küçük. İmdaaaaatt:KK43:(((((((
emziriyosundur buyuk ihtimalle,olmamasi normal,bence test al yada doktora gorun bi sekilde var yada yok ogreniceksin nasilsa

Emzirmeye guvenip korunmadiysan kalma ihtimalin var canim ama korunduysan korkma.duzensizlikte olabilir hormonlardan.bence doktoruna danis yada tahlil yaptir.

Back
X