• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum lütfen yardım

purplediamond

Harikalar diyarı
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
92
60
53
kızlar iyi geceler ilk konum bir hatam olursa affola.
Adetim 4 gün gecikti bugün soğan maydanoz suyu + sahlep + tarlusal söktürücü hap + aspirin bunların hepsini yaptım hala tık yok.
Sorum şu:
Ocak ayı sonunda şüpheli bir ilişki yaşadık ama şubat ve martta adet oldum. Hamile olma olasılığım var mıdır ? Yoksa sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun. Son olarak da sağ göğsümden damla damla şeffaf renkte sıvı geliyor bununla ilgisi olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.

Adetim 4 gün gecikti bugün soğan maydanoz suyu + sahlep + tarlusal söktürücü hap + aspirin bunların hepsini yaptım hala tık yok.
Sorum şu:
Ocak ayı sonunda şüpheli bir ilişki yaşadık ama şubat ve martta adet oldum. Hamile olma olasılığım var mıdır ? Yoksa sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun. Son olarak da sağ göğsümden damla damla şeffaf renkte sıvı geliyor bununla ilgisi olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.
Bahar aylarina girdik. Gecikme normal. Herkesin gecikiyo. 2 ay adet gormussun zaten. O spermler 2 aya mefta olmustur merak etme. Oyle bi gezegen kurulmadi.

Merhaba gogsununuzden sıvı gelmesi prolaktin hormonunun habercisi ve nedeni araştırılmalıdır çünkü vücut kendini hamile zanneder bu durumda. ..ani kilo değişimi ve hormonal ilaç kullanımı sebep olabilir. ..gecikme normal ama göğüs ten sıvı gelmesi önemli. ..geçmiş olsun

Test yapmadınız mı hiç?
Korkup duracağınıza test yapsaydınız anlardınız..

Bu da size ders olmuştur inşallah..

Sorum şu:

Eğer ocaktaki ilişkiden hamileyseniz muhtemelen o süpermendir.

Ayy aklıma prolaktin geldi direkt. Ne çektim ulan bundan. Koş doktora bacım çok çekersin. Ciddi söylüyorum. Aynı hamile gibi göğüslerim o şeffaf sıvıdan doluyordu. Adet olamıyordum. Bekardım bir de. İlaçlarla düşürdük güç bela

Şuraya hamile miyim diye konu açacağına eczaneden bi test alır da yapar insan. Bu ne bilinçsizlik? Akıl var mantık var, iki ay adet görmüşsün ve şimdi nasıl hamile olabilirsin?

Ayy aklıma prolaktin geldi direkt. Ne çektim ulan bundan. Koş doktora bacım çok çekersin. Ciddi söylüyorum. Aynı hamile gibi göğüslerim o şeffaf sıvıdan doluyordu. Adet olamıyordum. Bekardım bir de. İlaçlarla düşürdük güç bela
Nasil bir sey o? Herkeste olma olasiligi var mi? Ne korkuncmus oyle. Birde nasil anladin?

Sorum şu:
bu konulardan gına geldi artık

Nasil bir sey o? Herkeste olma olasiligi var mi? Ne korkuncmus oyle. Birde nasil anladin?
Sabah uyandığımda sütyen ıslaktı. A noluyor dedim. Sonra ertesi günler de öyle olduğunu farkettim. Göğsümü sıktım. Resmen süt fışkırdı. Kısa bir süre sonrada 1 hafta olan adetlerim 1.5 güne düştü. Ağrılar sancılar çok kıvrandım ben yani. Doktora gittim sonra da

Back
X