Cok korkuyorum neden böyle çıkıyor ?

Uyrtmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
43
7
1
26
Beta HCG değerim 6 gün önce 100 dü bugün kan verdim 2000 olmuş çok korkuyorum sebebi nedir ??

Artması beklenir zaten, gebeliğiniz normal seyrinde ilerliyor bence korkmanıza gerek yok.

Neden korkuyorsunuz ?
Bence değeriniz gayet güzel artmış

Daha 2 haftalık gebelik 4 kat artıyor internette mol gebelik yazıyor çok korkuyorum
İnternete bakmayı bırakın lütfen iki günde iki kat artmasi lazım ama bunun bı tık düşüğü ve ya yükseği hemen sorunlu gebelik olacak diye bişey yok

İnternetten araştırma yapmayı bırakın.kendinizi strese sokmaktan başka bir işe yaramaz gayet güzel değeriniz bu durumda 2gun sonra keseyi bile görebilirsiniz.hayirlisiyla kucağınıza almak nasip olsun 🙏

Çoğul gebelikte olabilir.
Bence bir doktora görünün
Anneliğe hazır değilim panik atak hastasıyım daha 23 yaşındayım kendimi hazır hissetmiyorum
O zaman neden korunmuyorsun hazır değilsen.
Korundum Ella kullandım ama ne olduysa olmuş daha 4 aylık evliyim ben eşim asker birde sadece bu ay birşeyler yaşadık ardından hemen ilaç kullandım ama yinede oldu ilkte kendimi çok halsiz hissettim hastaneye gittim beta HCGm 1,36 çıktı 2 gün sonra 6 gün sonra 2000 çıktı 2 kese gördüğünü söyledi sağlıklı dedi ama ben panik atak hastasıyım internette 8 9 kese mol gebelik falan yazıyor doktor bana 1 hafta sonra 3 üde görebiliriz dedi bu beni daha çok korkuttu carpintim zaten vardı nabzım şuan 200 lerde ben hazır hissetmiyorum Allah var korundum ben
O zaman neden korunmuyorsun hazır değilsen.

8 9 mu onu nerden çıkardınız ikizmiş işte ne güzel
Doktor 1 hafta sonra 3 ü gorucez heralde dedi bu beni çok korkuttu daha 4 aylık evliyim ve eşim asker ben Ella hapı kullanmıştım birde ve panik atak hastasıyım kendimi hazır hissetmiyorum tek sorun bu çok korkuyorum

Hiç korkma vardır bunda da bir hikmet ne güzel bak anne oluyosun bunu düşün ve keyfini çıkar

Ella hapı korunma yöntemi değildir.

Beta HCG değerim 6 gün önce 100 dü bugün kan verdim 2000 olmuş çok korkuyorum sebebi nedir ??
2 kese görüldü yazmışsın. 2 kese görüldüyse korkulacak bir şey yok. Hcg değerinde çoğul gebelikle uyumlu olmuş oluyor.

Back
X