Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 2 haftalık gebelik 4 kat artıyor panik atak hastasıyım mol gebelik falan yazıyorNeden korkuyorsunuz ?
Bence değeriniz gayet güzel artmış
Daha 2 haftalık gebelik 4 kat artıyor internette mol gebelik yazıyor çok korkuyorumArtması beklenir zaten, gebeliğiniz normal seyrinde ilerliyor bence korkmanıza gerek yok.
İnternete bakmayı bırakın lütfen iki günde iki kat artmasi lazım ama bunun bı tık düşüğü ve ya yükseği hemen sorunlu gebelik olacak diye bişey yokDaha 2 haftalık gebelik 4 kat artıyor internette mol gebelik yazıyor çok korkuyorum
Çoğul gebelikte olabilir.Daha 2 haftalık gebelik 4 kat artıyor internette mol gebelik yazıyor çok korkuyorum
Doktor 2 kese gördü zaten tek korkum bu 8 9 olurmu 2 kese 2 bebekmi demek anlamadım amaÇoğul gebelikte olabilir.
Bence bir doktora görünün
Anneliğe hazır değilim panik atak hastasıyım daha 23 yaşındayım kendimi hazır hissetmiyorumÇoğul gebelikte olabilir.
O zaman neden korunmuyorsun hazır değilsen.Anneliğe hazır değilim panik atak hastasıyım daha 23 yaşındayım kendimi hazır hissetmiyorum![]()
Evet iki kese görduyse iki bebek var demekDoktor 2 kese gördü zaten tek korkum bu 8 9 olurmu 2 kese 2 bebekmi demek anlamadım ama
8 9 mu onu nerden çıkardınız ikizmiş işte ne güzelDoktor 2 kese gördü zaten tek korkum bu 8 9 olurmu 2 kese 2 bebekmi demek anlamadım ama
Anneliğe hazır değilim panik atak hastasıyım daha 23 yaşındayım kendimi hazır hissetmiyorumÇoğul gebelikte olabilir.
Korundum Ella kullandım ama ne olduysa olmuş daha 4 aylık evliyim ben eşim asker birde sadece bu ay birşeyler yaşadık ardından hemen ilaç kullandım ama yinede oldu ilkte kendimi çok halsiz hissettim hastaneye gittim beta HCGm 1,36 çıktı 2 gün sonra 6 gün sonra 2000 çıktı 2 kese gördüğünü söyledi sağlıklı dedi ama ben panik atak hastasıyım internette 8 9 kese mol gebelik falan yazıyor doktor bana 1 hafta sonra 3 üde görebiliriz dedi bu beni daha çok korkuttu carpintim zaten vardı nabzım şuan 200 lerde ben hazır hissetmiyorum Allah var korundum benO zaman neden korunmuyorsun hazır değilsen.
O zaman neden korunmuyorsun hazır değilsen.
Doktor 1 hafta sonra 3 ü gorucez heralde dedi bu beni çok korkuttu daha 4 aylık evliyim ve eşim asker ben Ella hapı kullanmıştım birde ve panik atak hastasıyım kendimi hazır hissetmiyorum tek sorun bu çok korkuyorum8 9 mu onu nerden çıkardınız ikizmiş işte ne güzel
2 kese görüldü yazmışsın. 2 kese görüldüyse korkulacak bir şey yok. Hcg değerinde çoğul gebelikle uyumlu olmuş oluyor.Beta HCG değerim 6 gün önce 100 dü bugün kan verdim 2000 olmuş çok korkuyorum sebebi nedir ??