- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 303
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
öncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.belkide derdimi anlattıktan sonra bundanmı korkuyosun ne güzel bebeğin olucak çocuğu olmayanlar var diyeceksiniz evet ne söyleseniz haklısınız tabi ama cok korkuyorum şuan 38+3 günlük hamileyim Allahın izniyle çarsamba sezeryan doğum olucak.yani son 1gün ama çok korkuyorum pskolojim bozuldu spinal olucam acıcakmı hissetcemmi ya ters bişey olursa arkamdada bi evladım daha var.bu pskolojim ilk çocuğumdan kaldı cünkü sabaha kadar normal doğumla zorlandım suni sancı su bitmesi üstüne saba narkozlu sezeryan oldum ve cok kötüydüm şimdi dahada korkuyorum.belime girecek olan iğne bebeğimi çekmeleri içimden dikmeleri falan çok tuhaf duygular içindeyim.hasta gibi hissediyorum kendimi.sonrada diyorumki okadar sey atlattın 9aydır iğne kullanıyosun kemik iliği biyopssisi yaptrmış bi insansın bunuda atlatırsın sen annesin dayanmak zorundasın güçlü olmak zorundasın diyorum.nolur benim için dua edin arkadaşlar.çok iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var ya bebeğimi koklayamazsam çocuklarım kime anne dicek normalmi bu düşünceler.Yüce Rabbim yardım et nolur sağlıkla atlatalım.