Bende 5 yıl önce spinal sezeryanla doğum yaptım.genel anestezi diye hastaneye gittim.son anda spinale karar verdim.bende de ya uyanamazsam korkusu olmuştu,ondan dolayı genel anestezi istemedim :) ama doktorum ve ameliyat ekibi o kadar rahattı ki,bana da bir rahatlama geldi.hemsire bana çok doğru bir tercih yaptın spinale karar vererek dedi.belden yapılan iğneyi hiç hissetmedim.sonra belden aşağı bir sıcaklık hissi oldu ve sonra belden asagim sanki yok gibiydi.bu esnada zaten yanımda anestezi uzmanı ve hemşire sürekli konuşup teskin ettiler.bi taraftan müzik bı taraftan ameliyathane dedikoduları dinleyerek operasyonu tamamladım:)oğlum doğunca tüm herşey silindi sadece ona odaklandim.onun aglamsini dinledim, güldüm ağladım :) ameliyat sonrası hiç ağrı hissetmedim desem yeridir.zaten sürekli Nescafe içirdiler,baş ağrısı olabiliyormus spinal sezeryanda, o yüzden bardak bardak Nescafe içtim.körün istediği bir göz,Allah verdi iki göz misali :)çok kolay emzirdim.hemen ayağa kalktım.eve gelince de hiç yatmadım.herkes şaşırmıştı.velhasil Allah yardım etti.kader de ne varsa onu yaşarız.Tevekkul edin,hiç korkmayın.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.hersey güzel olacak inşaallah