• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok korkuyorum ve üzgünüm

emell061

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
28
0
16
Trabzon
ben 20.21 haftalık ikizlerimi erken dogum sebebiyle 50 gün önce keybettim icim cok acıyor hayattan insanlardan sogudum ve birdaha hamile kalırsam aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum evlat acısı cok zormus cok.:(kimseye icimi dökemiyorum anlatsamda hep ayni seyleri duyuyorum bebeklerim icin ne hayellerim vardı birbilseniz hepsi icimde ukte gibi kaldi.yasadıgım günler okadar zor ki en kücügünü söyleyeyim.sütüm geliyordu ama bebeklerim yok herkez sen lohusasın dikkat et diyordu ne yazık ki lohusalıgımı gecirecegim yavrularım benle degiller:(.of allahım bu acıları kımseye yasatma

Allahtan sabır dılıyorum senın ıcın :43:

Allah sabırlar versin diyecek başka söz yok... Aynı olayı arkadaşımda yaşadı çok perişan oldu ama tekrar bir bebeği oldu tombiş maviş bir tosuncuk:) Allah sana da nasip etsin tatlım...

Offf Allahım sabır versin, seni öyle iyi anlıyorum ki 9 haftalık kaybettiğimde bile neredeyse aklımı oynatıyordum. Ne desek, ne yazsak boş sakın içine atma, ağlayabildiğin kadar ağla, dibine kadar yaşa acını.

Başın sağolsun.

Allah sabırlar versin diyecek başka söz yok... Aynı olayı arkadaşımda yaşadı çok perişan oldu ama tekrar bir bebeği oldu tombiş maviş bir tosuncuk:) Allah sana da nasip etsin tatlım...

saol cnm allah razı olsun.peki arkadaşinini nekadar süre sonra bebegı oldu..?

ahh canım yaaa.başın sağolsun kelimesini kullanmak istemiyorum,sevmiyorum o kelimeyi. Allah rahmet eylesin diyecem onlar zaten melek..
Allah sana sağlık sıhhat versin.versin ki sende yeni sağlıklı bebekler yap inşallah.
anlat herkese canım yaa. sadece dinle beni de, anlat.zaten ne yorum yapılabilir ki. kimse bilemez senin acının şiddetini.
Allah sabır versin canım:43:

Allah sabır versin. çok zor bende biliyorum.

akıl vermek istemiyorum ama 1 yıl ara verip yeniden bebek denesen bence çok iyi olur.

1 yıl boyunca vücudun toparlanır, ruhun toparlanır. sonra Allah hayırlı ve ömürlü bir bebek nasip eder inşallah...

bunlar üzücü günler, beraber ağlayalım. ama yemeğimizi yedikten sonra... önce iyileşmelisin.
çünkü acı-tatlı hayat devam ediyor. gelecek bebek için kendini hazırlamalısın. sen iyi olacaksın ki bebeğin gelebilsin...

Allah isteyen ve bakabilecek durumda olan herkese evlat nasip etsin.

Offf Allahım sabır versin, seni öyle iyi anlıyorum ki 9 haftalık kaybettiğimde bile neredeyse aklımı oynatıyordum. Ne desek, ne yazsak boş sakın içine atma, ağlayabildiğin kadar ağla, dibine kadar yaşa acını.

Başın sağolsun.
saol cnm.aklıma gelınce aglamak istiyorum ama aglayamıyorum elim ayagım bosaliyo.daha sonra hamilelik yasadın mi?

Allah sabır versin. çok zor bende biliyorum.

akıl vermek istemiyorum ama 1 yıl ara verip yeniden bebek denesen bence çok iyi olur.

1 yıl boyunca vücudun toparlanır, ruhun toparlanır. sonra Allah hayırlı ve ömürlü bir bebek nasip eder inşallah...

bunlar üzücü günler, beraber ağlayalım. ama yemeğimizi yedikten sonra... önce iyileşmelisin.
çünkü acı-tatlı hayat devam ediyor. gelecek bebek için kendini hazırlamalısın. sen iyi olacaksın ki bebeğin gelebilsin...

Allah isteyen ve bakabilecek durumda olan herkese evlat nasip etsin.

amın cnm.akıl 1 yıl diyorda ya gönül:(bilmiyorum

ahh canım yaaa.başın sağolsun kelimesini kullanmak istemiyorum,sevmiyorum o kelimeyi. Allah rahmet eylesin diyecem onlar zaten melek..
Allah sana sağlık sıhhat versin.versin ki sende yeni sağlıklı bebekler yap inşallah.
anlat herkese canım yaa. sadece dinle beni de, anlat.zaten ne yorum yapılabilir ki. kimse bilemez senin acının şiddetini.
Allah sabır versin canım:43:

cok SAOL ALLAH razı olsun cnm.aynen söylediğin gibi

canım Allah acilen daha hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...bende böyle şeyleri görünce çok korkuyorum...inşallah öyle birşey başıma gelmez....sen de bir daha yaşamaazsın

Back
X