arkadaslar ben 2 yillik evliyim esimle bir birimizi cok seviyoruz evlenirken cok sorunlar yasadik aileler bir birlerini hic sevmediler cok kavga tartisma oldu dugunumden 1 gun once az kalsin dugun iptal oluyordu cok zor gunler gecirdim esimin ailesiyle 1 sene kaldim evlendikten sonra ailemden ayri kaldim baska bir yere yerlestik ve uzak kaldim onlardan daha sonra gittigimiz yerde yapamayinca geri donduk ben ve esim ev aldik 1 sene oluyo esimin ailesi gelmedi simdi onlarda donuyorlar esimin annesi cok duskun ogluna ve belli etmiyor ama her firsatta benim ailemi kotulemeye calisior 1 sekilde biseler yapiyo ve esimi kendine cekmeyi basariyo oglum da oglum diye 1 senedir yakiniyo sanki oglu evinde degilde hapisteymis gibi davraniyo annedir onuda anliyorum ama cok fazla asiri yapiyo esimin annesine birsey diyemiyorum demekte istemiyorum ama daha sonra esime soyluyorum neden boyle yapiyor diye kizinca olan bize oluyo esimde annesinin yanlis yaptiginin farkinda ama onun da elinden bise gelmiyo cok kotu durumdayim artik bazen onlar yuzunden ya bosanirsak diyorum kimseyle konusamiyorum evde kendime bakmaya calisiyorum belki esim beni boyle gorunce sevinir diye..... kayinbabam sa ara sira gelip islerini halledip geri gidiyor onun yaptiklari bam baska zaten onun icin bizde kalmasina musade etmedik kizina gidip kaliyodu ara sira arayip cagirdik o kadar bunun da etkisiyle kaynanam iyce dolmustur ve simdiden ne yapacagimi bilmiyorum simdiden ortaligi karistiracak diye korkuyorum zaten 1 baska derdim de esim isten geldikten sonra benimle ilgilenmiyor bilgisayarda hep gel bir yere gidelim demiyor evde bile vakit gecirmiyor benimle artik sabrim tasti kavga ettim konusmuyorum ben soylemesem benim le ilgilenecegi yok cocuk yok bise yok simdiden boyle olmasina dayanamiyorum iyice korkutuyo beni akil verin bana ne yapmaliyim senağlama hala da aileler birbirlerini sevmiyorlar hala ters gidiyorlar bir birlerine esim cok bebek seven birisi cok istedi ama ben istemedim cocuk kazayla hamile kalmistim ama 7 haftalikken durmus kalbi bese 9 haftalik ogrendim hamileligimi beni zehirlemedigine dua ediorum cok uzulu agladim gitti diye esimde bende simdi 1 tane istiyorum ama bu sorunlar varken cocuk yapmak dogrumu belki duzelir diyorum yeni bir heyecanla hersey yoluna girer ailelerde cocuk sevdasiyla belki iyi olurlar diyorum NE OLUR YARDIM EDIN NE YAPMALIYIM NASIL COZMELIYIM BU KONUYU ESIME NASIL DAVRANMALIYIM senağlamasenağlama
ya bence aileler çocuk olduğunu duyunca değişir diye düşünüp çocuk yapma.eşim çocuk olduğunda değişir diye düşünüpte çocuk yapma..bu çok yanlış..ya birde belli bir yaşa gelmiş olan bir kadının oğlunu kıskanması,üzerine çok düşmesi falannn..ne biliyim saçmaaa..ama zaten aileleriniz anlaşamıyormuş ,belki o yüzdendir tavrı..bence onlar yüzünden eşinizle tartışmayın..eşinizde zaten herşeyin farkında imiş.o zaman boşverin..yaz da geldi.bence karı koca tatile çıkıp bir kafanızı dinleyin.ikinizede iyi gelir
Evet bende oyle dıyorum sırf degısırler belkı dıye cocuk yapmak mantıklı degıl ama dusun dusun arık kafayı yıycem 1 de kıskanmıyor kaynanam ama artık anlam veremıyorum yanı neden olduguna cok ama cok duskun sankı ufak cocukmus gıbı hareketlerı var sankı ben koparmısım onu oglundan gıbı vah oglum vah evladdım dıyor sankı kotu bır durumdaymıs gıbı ama halbukı cok ıyı bır evlılıgımız var 1 de onlar karısmasa o kadar cok ıyı olacak kı ama olmuyor kadın 1 turlu bırakmıyo bu huyunu ((( benı delı edıyor bazen dayanamıyorum kaldıramıyorum ama elden bıse gelmıyo ıste (((
valla bence de çocuk yapmayın bazı şeylerden emin olmadan.
kaynanan konusunu da takma desem,yapamazsın biliyorum.
çalışıyo musun? bence kendine başka alanlar da yaratmalısın,evde durdukça bu konuya çok daha fazla takılırsın canım.
ev aldık demişsin,neden ayrı oturmuyorsunuz?
kaynanadan ayrılmadan rahat yok gibi görünüyor. bu konuyu kocanla yavaş yavaş hallet.Allah yardım etsin
sakın çocuk yapmayasakkelimeadı üstünde çocuk sorun çözücü değil.bir mucize değil.sadece mutsuzluğa 1 kişi daha eklenir.zaten birtane düşürmüşsün burdan belli hayırlı olsaydı ölmezdi bu açıdanda bak.peki aileler neden birbirlerini sevmiyor.ne sebep oldu bu duruma:uhm:
eşin kimin ne oldugunu biliyor..........annesi kötülesede sonuşta sorun çıkarmıyormuş.........
hatta dolmuştur dayip fazlada uzatmıyormuş.........anladıgım kadarıyla.......
o zaman bu kadarda endişelenmeyin..........
hem her iki aile arasında olan olmuş..........sakın sende araya girip yok benim ailem deyip olayları büyütecek bir şeyler yapma..........
saygını göster sonuçta misafir.......ve gidecek........
çocuk konusu sorunlarınız varken sakın çocuk yapma derim.......
heleki kocan daha çok ilgilensin diye çocuk yapma......
cnm butun erkekler aynı benım esımde gelır pc basına ama benıde ıhmal etmez gezdırır bende aynı dertten yakınıyorum bıde kaynanam altta ama cevabını verıyorum esımlede karar aldık konusmamamı asagı ınmememı soyledı onayladı yanı o da bılıyo ama sakın cocuk yapma bakıyorumda pamuk ıplıgıne baglısınız sakın derımm allah yardımcın olsun cnm
Aılem evlenmemı ıstemedı o yuzden sorun cıktı ve aıleler de bır bırlerını sevmedıler bılmıyorum ısınamadılar ıste ve halada oyle gıdıyor bu durumda bıze yansıyor aslında evet kaynanamın laflarına bırazda gulup gecsem bıse olmaz belkı ama o lafa gulsem pek bıse degısmez yanı baska bırseyler cıkartmasından korkuyorum cok cnmı yakıyor evet benı delı edıyor cok ıyı becerıyo ısteyerek mı yapıyor yoksa artık gercekten mı cok baglı ogluna anlamadım ama gercekte oglunu cok sevıyor anlatamam yanı ama sonucta evlı oglu evı esı var bıraz agır dan alması gerekır ama kadında huyundan vazgecmıyokı anam ne yapım ben kaldım oyle yanı o kadar sınır ve huzursuz olmusum kı dusunemıyorum bıle yan yanayken onlarla kendımı hep dıken ustunde ha bısey cıktı cıkacak dıye ben mı acaba abartıyorum bılmıyorum kı cok etkılıyo olanlar benı sıbeldudy cnm sende konusmuyorum artık dıyorsun ıyı bende ıstesem konusmam ama bu defa esım gıttıgınde kaynanamın yanına yıne ahlanıp vahlanacak ben o kadar ıylık yaptım karsılıgına bak yok oyle yok boyle felan dıye daha beter olmasın hersey katlanamam ama aslında esım benı ben esımı cok sevıyorum ama kaynanam dan herseyı beklerım ben yanı oyle dıyım cocuga gelınce tabıkı kendı ıcın yapar ınsan bende kendım ıstedıgım ıcın ıstıyorum cok ıstıyorum hemde ve bunu dusununce belkı dıyorum bıraz huzursuzlukları dındırır cocugun sevıncıyle belkı akılları baslarına gelır dıye dusunuyorum ama tabıkı baskaları ıcın cocuk yapmak aptalca olur ben kendım ıstıyorum zaten ama bu durumu da gorunce hem korkuyorum hemde belkı ıyı olur dıyorum ((
Esımde cocuk cocuk dıyıp duruyo bana o kadar ıstıyokı bana kustugu bıle oldu neden ıstemıyorsun benı sevmıyormusun dedıgı oldu o o kadar takmaz kafasına dogal olarak annesı sonucta ama ben yedıremıyorum kendıme (((