arkadaslar ben 2 yillik evliyim esimle bir birimizi cok seviyoruz evlenirken cok sorunlar yasadik aileler bir birlerini hic sevmediler cok kavga tartisma oldu dugunumden 1 gun once az kalsin dugun iptal oluyordu
cok zor gunler gecirdim esimin ailesiyle 1 sene kaldim evlendikten sonra ailemden ayri kaldim baska bir yere yerlestik ve uzak kaldim onlardan daha sonra gittigimiz yerde yapamayinca geri donduk ben ve esim ev aldik 1 sene oluyo esimin ailesi gelmedi simdi onlarda donuyorlar esimin annesi cok duskun ogluna ve belli etmiyor ama her firsatta benim ailemi kotulemeye calisior 1 sekilde biseler yapiyo ve esimi kendine cekmeyi basariyo oglum da oglum diye 1 senedir yakiniyo sanki oglu evinde degilde hapisteymis gibi davraniyo annedir onuda anliyorum ama cok fazla asiri yapiyo esimin annesine birsey diyemiyorum demekte istemiyorum ama daha sonra esime soyluyorum neden boyle yapiyor diye kizinca olan bize oluyo esimde annesinin yanlis yaptiginin farkinda ama onun da elinden bise gelmiyo cok kotu durumdayim artik bazen onlar yuzunden ya bosanirsak diyorum kimseyle konusamiyorum evde kendime bakmaya calisiyorum belki esim beni boyle gorunce sevinir diye..... kayinbabam sa ara sira gelip islerini halledip geri gidiyor onun yaptiklari bam baska zaten onun icin bizde kalmasina musade etmedik kizina gidip kaliyodu ara sira arayip cagirdik o kadar bunun da etkisiyle kaynanam iyce dolmustur ve simdiden ne yapacagimi bilmiyorum simdiden ortaligi karistiracak diye korkuyorum zaten 1 baska derdim de esim isten geldikten sonra benimle ilgilenmiyor bilgisayarda hep gel bir yere gidelim demiyor evde bile vakit gecirmiyor benimle artik sabrim tasti kavga ettim konusmuyorum ben soylemesem benim le ilgilenecegi yok cocuk yok bise yok simdiden boyle olmasina dayanamiyorum iyice korkutuyo beni akil verin bana ne yapmaliyim senağlama hala da aileler birbirlerini sevmiyorlar hala ters gidiyorlar bir birlerine esim cok bebek seven birisi cok istedi ama ben istemedim cocuk kazayla hamile kalmistim ama 7 haftalikken durmus kalbi bese 9 haftalik ogrendim hamileligimi beni zehirlemedigine dua ediorum cok uzulu agladim gitti diye esimde bende simdi 1 tane istiyorum ama bu sorunlar varken cocuk yapmak dogrumu
belki duzelir diyorum yeni bir heyecanla hersey yoluna girer ailelerde cocuk sevdasiyla belki iyi olurlar diyorum NE OLUR YARDIM EDIN NE YAPMALIYIM NASIL COZMELIYIM BU KONUYU ESIME NASIL DAVRANMALIYIM senağlamasenağlama