çok korkuyorum

bayanors98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
10
0
1
40
genital siğilden süpheleniyorum ve bu ay korunmayı bıraktık acaba genital siğilsem bebeğim olmazmı arkadaşlar ? haftaya doktora gidicem ama içim içöimi yiyorr

Bebekle genital siğilin ilgisi olduğunu sanmıyorum. Biri dermatolojik bi durum diğeri kadın doğum. Dermatoloğa görünün bir an önce.

Gebe kalma ile alakası yok ama bir an önce tedavi ol o şekilde tedavi olmadan hamile kalırsın normal doğum değil sezaryen yaparlar haberin olsun

genital siğilden süpheleniyorum ve bu ay korunmayı bıraktık acaba genital siğilsem bebeğim olmazmı arkadaşlar ? haftaya doktora gidicem ama içim içöimi yiyorr
sigil oldugunu nerden anladın ? ne var bi anlat bakalaım ?

Burda bi konuda okumustum bir hanim hamileyken genital sigil olmus vucudunda.doktoru normal dogum olmayacagini sezeryan olmasi gerektigini dogumdan sonra da sigillerin yakilmasi gerektigini soylemis.hamileyken boyle bir sey olabildigine gore demek ki gebelige engel degil ama bu hanimin soyledigine gore normal doguma engelmis.gecmis olsun

geçmiyor kaşıntım yok
hım gecmiyorsa siğil olabilir. ama olmayabilirde. bazen sigil olmayan pütürcükler cıkabiliyor.
sigil durduk yere sana gelmez. eşin daha önce sigil yaşamışsa sana gecmesi cok normal.
sigil olan biri ile çamaşırlar aynı yerde yıkansa da görülür
elinde ayagında sigil varsa da görülür.
sigilde tek zorluk vajina içinde de cıkarsa zorlaşır.
onun bile çözümü var. merak etme. internet bakıp bakıp üzülme.
kıl dönmesi yazarsın kansersin cıkar.
bir an önce doktç git. ve bebek işini de lütfen ertele. sigil mi degil mi kararlaştırışsın sonra bebek yapın.

Canım canını sıkma bebeğe birşey olmaz. Sadece normal değil sezaryen olursun hatta olmak zorunda kalırsın o kadar.

Siğiller hamile kalmaya değil normal doğuma engel. Bir arkadaşım siğili olmasına rağmen normal doğumla doğurdu çocugunu ama bebeğin dudak ve burun bölgesinde siğil oluştu sonradan. Çünkü vajinadan çocuk geçerken bu virüsü anneden alabiliyor.öncelikle tedavi olun.

Siğiller hamile kalmaya değil normal doğuma engel. Bir arkadaşım siğili olmasına rağmen normal doğumla doğurdu çocugunu ama bebeğin dudak ve burun bölgesinde siğil oluştu sonradan. Çünkü vajinadan çocuk geçerken bu virüsü anneden alabiliyor.öncelikle tedavi olun.
Zaten bebeğe geçeceği için siğil normal doğum yaptırmıyor doktorlar. Sezeryane alıyorlar.

ya ben hamile kalamamaktan korkuyorum sadece su an cocugum olursa hayatta normal doğum yapmam sadece su an bebeğim olursa zaten yapacagım bişey yok inşallah olur

Back
X