- 4 Mart 2017
- 10
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi bayanors98
-
bebegin olur.genital siğilden süpheleniyorum ve bu ay korunmayı bıraktık acaba genital siğilsem bebeğim olmazmı arkadaşlar ? haftaya doktora gidicem ama içim içöimi yiyorr
sigil oldugunu nerden anladın ? ne var bi anlat bakalaım ?genital siğilden süpheleniyorum ve bu ay korunmayı bıraktık acaba genital siğilsem bebeğim olmazmı arkadaşlar ? haftaya doktora gidicem ama içim içöimi yiyorr
kabarcıklar var sivilce gibi küçük büyük 7 8 tane bazen beyaz oluyo bazen ten rengimdesigil oldugunu nerden anladın ? ne var bi anlat bakalaım ?
bunlar geciyor mu kalıyor mu ? kaşıntın var mı ?kabarcıklar var sivilce gibi küçük büyük 7 8 tane bazen beyaz oluyo bazen ten rengimde
geçmiyor kaşıntım yokbunlar geciyor mu kalıyor mu ? kaşıntın var mı ?
hım gecmiyorsa siğil olabilir. ama olmayabilirde. bazen sigil olmayan pütürcükler cıkabiliyor.geçmiyor kaşıntım yok
Zaten bebeğe geçeceği için siğil normal doğum yaptırmıyor doktorlar. Sezeryane alıyorlar.Siğiller hamile kalmaya değil normal doğuma engel. Bir arkadaşım siğili olmasına rağmen normal doğumla doğurdu çocugunu ama bebeğin dudak ve burun bölgesinde siğil oluştu sonradan. Çünkü vajinadan çocuk geçerken bu virüsü anneden alabiliyor.öncelikle tedavi olun.
ya ben hamile kalamamaktan korkuyorum sadece su an cocugum olursa hayatta normal doğum yapmam sadece su an bebeğim olursa zaten yapacagım bişey yok inşallah olurSiğiller hamile kalmaya değil normal doğuma engel. Bir arkadaşım siğili olmasına rağmen normal doğumla doğurdu çocugunu ama bebeğin dudak ve burun bölgesinde siğil oluştu sonradan. Çünkü vajinadan çocuk geçerken bu virüsü anneden alabiliyor.öncelikle tedavi olun.
Bende aynısını yazmışım zaten.Zaten bebeğe geçeceği için siğil normal doğum yaptırmıyor doktorlar. Sezeryane alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?