Çok korkuyorum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.393
548
29
Iyi aksamlar kk

Evet kopekten cok korkuruyorum 13.14 yaslarina kadarda boyle bi korkum yoktu takii sokaktan gecerken kopegin uzerime dogru kostugunu gorene kadar.o an sok gecirdim ellerimle gozlerimi kapatip bna saldirmasini bekledim biraz gecince parmaklarimi aralayip kopegin durdugunu sonra geri gittini gordum .annemin evine tek basima gelemiyorum cunku burda cok kopek var korkuyorum gerci tek basima olmasamda kopegi gordugum an kalbime carpinti giriyor tir tir titriyorum.esim annem hep bana kiziyolar bu yuzden "bunca insan yoldan geciyo kopek onlara saldirmiyo sanami saldircak" diolar.haklilarda ama elimde degil bu kopek korkusu yuzunden butun hayvanlardan abartisiz soyluyorum kucucuk kelebekten bile korkar oldum sanki surekli bana zarar verecekler gibi hissediyorum.kopek gordugumdr yolumu degistirdigim oluyo.bu durum hem benim hemdr ailemin canini cok sıkıyor ben bu korkuyu nasil yenicem aranizda kopek besleyende vardir eminim nasil onlara korkusuzca dokunabiliyosunuz.bana bi cozum yolu gosterin.

Köpekler çok hisli canlılardır. Sokakta bir köpek gördüğün zaman kendini kontrol etmeye basarip eğer korkmazsan sana zarar vermez. Öncelikle bunu bilip kendini rahatlat.saldırgan bir köpek koktuğunu anlarsa daha çok saldırganlaşır o yüzden en güzeli sakin kalmak

Merhaba, genellikle insanların içinde yaşayan hayvanlar zararsız olur. Zaten bu yüzden hayvanların barınaklara, belediyelere, ormanlara vs atılmamasını hem de onları korumak adına dogal ortamlarında kalmalarını benım gıbı herkes ıstıyor ya da ıstemeyenlerde oluyor. Ama ınanın onlar da sevgıye ac ve yasadıkları bolgeyı korumak adına havlıyor, kosuyor vs. Genelde oyun oynamak ıcın de yapıyorlar. Bence bu korkunuzu ornegın kedılerde, kucuk ırk kopeklerde deneyın yavas yavas bu korkunuzu yenecegınızı dusunuyorum, hayvanlarla ıc ıce olmak saglıklıdır. Ben kucuklugumden berı hayvanlarla ıc ıceyım, kopeklerden yerı geldıgınde ben de korkuyorum, yanı bu korku dogal ama sızınkı fobı halıne gelmıs. Acaba bu korkuya sebebıyet veren bır sey mı yasadınız?

Köpekler çok hisli canlılardır. Sokakta bir köpek gördüğün zaman kendini kontrol etmeye basarip eğer korkmazsan sana zarar vermez. Öncelikle bunu bilip kendini rahatlat.saldırgan bir köpek koktuğunu anlarsa daha çok saldırganlaşır o yüzden en güzeli sakin kalmak
Aniden titreme giriyor. Bikere daha kopekle burun buruna geldim nasil havliyodu bi gorsen senin dedigin gibi korkumu belli etmemeye calistim ama o kopekten uzaklasana kadar defalarca essedimi getirdimi bilirim cok kotu bisi buyaa

Merhaba, genellikle insanların içinde yaşayan hayvanlar zararsız olur. Zaten bu yüzden hayvanların barınaklara, belediyelere, ormanlara vs atılmamasını hem de onları korumak adına dogal ortamlarında kalmalarını benım gıbı herkes ıstıyor ya da ıstemeyenlerde oluyor. Ama ınanın onlar da sevgıye ac ve yasadıkları bolgeyı korumak adına havlıyor, kosuyor vs. Genelde oyun oynamak ıcın de yapıyorlar. Bence bu korkunuzu ornegın kedılerde, kucuk ırk kopeklerde deneyın yavas yavas bu korkunuzu yenecegınızı dusunuyorum, hayvanlarla ıc ıce olmak saglıklıdır. Ben kucuklugumden berı hayvanlarla ıc ıceyım, kopeklerden yerı geldıgınde ben de korkuyorum, yanı bu korku dogal ama sızınkı fobı halıne gelmıs. Acaba bu korkuya sebebıyet veren bır sey mı yasadınız?
Evet iki kere kopek bana saldirmaya kalkisti. Ha bide yeni hatirladim ben kucukken abim bana kizmisti beni kopeklere goturup yedireceni soyledi gercekten goturdu sonra ben kactim annemin yanina gittim.kucuk sus kopekleri olsa belki baslarda onlardanda cekinirim ama ayni evde kalirsak bende korkumu yenerim die dusunuyorim

Ben o hissi böcek ve örümcek gördüğüm de yaşıyorum :KK43: maalesef eşim cok dalga geçiyor bazende kızıyor bana :KK43: biliyorum zarar vermeyebilir ama içim gidiyor aklımı kaçıracak gibi oluyorum evin içinde çığlık çığlığa kaçıyorum. Boynum yüzüm kızarıyor elim ayagim uyusuyor. Ben bu durumuma henüz bir çözüm bulamadım.

Sana tavsiyem küçük yavru köpek sahiplen. Onu sen büyüt belki o zaman korkunda geçmiş olur canım.

Ben o hissi böcek ve örümcek gördüğüm de yaşıyorum :KK43: maalesef eşim cok dalga geçiyor bazende kızıyor bana :KK43: biliyorum zarar vermeyebilir ama içim gidiyor aklımı kaçıracak gibi oluyorum evin içinde çığlık çığlığa kaçıyorum. Boynum yüzüm kızarıyor elim ayagim uyusuyor. Ben bu durumuma henüz bir çözüm bulamadım.

Sana tavsiyem küçük yavru köpek sahiplen. Onu sen büyüt belki o zaman korkunda geçmiş olur canım.

Ama cok pahali sus kopekleri bi kac yil once sormustuk yegenimle

Herhalde o çocukluğunuzdan kalma bir korku. Bence bir psikoloğa danışmanızda fayda var.
Köpekler candır ya:KK200: onlar sevgiye muhtaçlar. Karınları doyuyor ama sevgiye açlar. Ondandır bazen o insana koşmaları.
Benim eşimde çocukken yemek yiyen köpeğin üstüne düşmüş :halay: baya yanağını koparmış. Hala izi var.
Ama o vazgeçmemiş onları sevmekten. Hayvanlarda ona bayılıyor. Sokak hayvanlarının kenelerini temizler:işsiz:
Gerçekten korkuyu hissediyorlar, sakin olmaya çalış. Hatta müsaitsen yavru bir köpek akabilirsin. O sana korkmamayi öğretir :super:

Ve bende dedigim gibi kelebekten bile korkar oldum.oyuzden evin icinde bocek orumcek gorursem supurge getirip ölduruyorim onlari :bicak:

Tek tavsiyem korkuyosan onları gördüğün yerde onlar geçene kadar hareketsiz kal. Ben de onları çok sevmeme rağmen yavrum, canım, bebeğim diye koşuyorum bu sefer onlar benden kaçıyo :deli:

Herhalde o çocukluğunuzdan kalma bir korku. Bence bir psikoloğa danışmanızda fayda var.
Köpekler candır ya:KK200: onlar sevgiye muhtaçlar. Karınları doyuyor ama sevgiye açlar. Ondandır bazen o insana koşmaları.
Benim eşimde çocukken yemek yiyen köpeğin üstüne düşmüş :halay: baya yanağını koparmış. Hala izi var.
Ama o vazgeçmemiş onları sevmekten. Hayvanlarda ona bayılıyor. Sokak hayvanlarının kenelerini temizler:işsiz:
Gerçekten korkuyu hissediyorlar, sakin olmaya çalış. Hatta müsaitsen yavru bir köpek akabilirsin. O sana korkmamayi öğretir :super:
Ben onlari uzaktan seviyorum bana yaklasmadigi surece.hatta evdeki etli bisiler yapildinda asla cope atmiyorum kardesimi cagiriyorum kardesim ya kopege yada kediye veriyor

Tek tavsiyem korkuyosan onları gördüğün yerde onlar geçene kadar hareketsiz kal. Ben de onları çok sevmeme rağmen yavrum, canım, bebeğim diye koşuyorum bu sefer onlar benden kaçıyo :deli:

Sen onlarin ustune gittigin icin kaciyolar iste ne guzel biara iki uc defa yolumi degistirdim girdigim her sokakta kopek var ya

Back
X