• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum ..

Konularımi okuyanlar bilir . 28 haftalık premature Doğan bir bebeğim var . Yarın Allah'ın izniyle amaliyat olacak kasık fıtığindan . Doktor hiç bir zaman insanın içini rahatlatacak birsey söylemiyor. Çocuğum yoğun bakımda yatarken de çok yıprandık . Her gün kötü şeyler söyledi önce sonra durumundan bahsetti . Amaliyati yapılıcak yine yoğun bakıma alinicak önce dedi doktoru . Beni de alırlar mı çocuğum cikinca nasıl olucak öyle gerginim ki. Dualarınızı esirgemeyin? Kimin duası belli olur bilinmez .
Allah bebegınıze saglık versın.Bır an once ıyılessın. Evınızde sıze gulucukler saçsın.Sızede gardımcı olsun rabbım .Kalbımden edıorum duayı .Doktoru degısın .Eger ıyı bır doktor degılse doktoru degısın

Insallah sagsalim cikar cocugunuz🤗 kavusursunuz benim kardesim suan 13 yasinda ve premeture dogdu ikiz esiydi ikizi oldu 6 aylik dunyaya geldiler ölen 1.300 grmdı. Simdiki sadece 600 gr dı 1 yl hastanede kuvezde yatti bir cok amaliyatlar gecirdi bunun kac sene oncesi bakın simdi tip dahada gelisti. Hastaneden ciktiginda ise 1 yasndaydi ama yeni dogan bebek gibiydi gelisim geriligi vardi erken dogumdan cok zor ama felaket gunler gecirdik her an olum haberi gelicekmis gibi . Sukur ki 13 yl gecti simdi dha iyi engelli ama cok iyi icinizi ferah tutun hep dualarimiz sizinle 🙏
Maşallah rabbim bütün çocuklara şifa bekleyen hastalara şifa versin

Benim oğlum da 26 haftalık.Doktorlar olumlu konuşmayı sevmiyorlar hele yoğun bakımda asla.
Ama merak etmeyin her şey geçip gidecek normal çocuklar gibi olacak o da
İnşallah peki size ne zaman tepki vermeye başladı gülmeye mesela

3 ay erken doğduğu için her şeyi 3 ay geç yapacak diye düşünün.O yüzden zamanında doğanlarla karşılaştırıp moralinizi bozmayın

Konularımi okuyanlar bilir . 28 haftalık premature Doğan bir bebeğim var . Yarın Allah'ın izniyle amaliyat olacak kasık fıtığindan . Doktor hiç bir zaman insanın içini rahatlatacak birsey söylemiyor. Çocuğum yoğun bakımda yatarken de çok yıprandık . Her gün kötü şeyler söyledi önce sonra durumundan bahsetti . Amaliyati yapılıcak yine yoğun bakıma alinicak önce dedi doktoru . Beni de alırlar mı çocuğum cikinca nasıl olucak öyle gerginim ki. Dualarınızı esirgemeyin? Kimin duası belli olur bilinmez .
Gecmis olsun. Icinizi ferah tutun. Yenidogan doktorlari cok ketum oluyor. Benim de oglum dogdugunda yenidogan yogunbakimda yatmisti kisa bir sure. Doktor her konustugumuzda resmen moralimizi bozuyordu, hep en kotusune hazirlayin der gibi. Cok sukur onemli bir sorunu bile yoktu. Sonradan ogrendik ki yenidogan doktorlarinin genel tavri buymus. Insallah sizin bebeginiz de en ksia surede sagligina kavusur. 🙏

Kasık fıtığı çok zor bir ameliyat değil içini ferah tut
benim oğlum 2 kere oldu hem sağdan hem soldan
dualarım sizinle

Benim oğlumda oldu gecen sene kasik fitigindan ayni gün taburcu olduk
Daha bi aylık bebekti olduğunda simdi bir yaşında
Korkmayın guzel geçecek insallah anestezinin etkisi geçerken ayılirken cok ağlıyorlar sakinleşmiyor hemen
Biz fitikla birlikte sünnetinide yaptirmistik
Rabbım yardımcınız olsun
Bugün olacaktı sanirim simdi nasil durumu

Rabbim mübarek cuma gününün hürmetine şifa versin meleğine. Emin ol ki onlar bizden daha güçlüler.

Gecmis olsun. Icinizi ferah tutun. Yenidogan doktorlari cok ketum oluyor. Benim de oglum dogdugunda yenidogan yogunbakimda yatmisti kisa bir sure. Doktor her konustugumuzda resmen moralimizi bozuyordu, hep en kotusune hazirlayin der gibi. Cok sukur onemli bir sorunu bile yoktu. Sonradan ogrendik ki yenidogan doktorlarinin genel tavri buymus. Insallah sizin bebeginiz de en ksia surede sagligina kavusur. 🙏
Çıktı amaliyattan çok şükür dedikleri gibi yoğun bakıma da girmedi binlerce şükürler olsun 🙏 çok korktum gerildim o gerginliğin yüzünden vücudumda agrimayan yer kalmadı er koparilmis sanki benden

Benim oğlumda oldu gecen sene kasik fitigindan ayni gün taburcu olduk
Daha bi aylık bebekti olduğunda simdi bir yaşında
Korkmayın guzel geçecek insallah anestezinin etkisi geçerken ayılirken cok ağlıyorlar sakinleşmiyor hemen
Biz fitikla birlikte sünnetinide yaptirmistik
Rabbım yardımcınız olsun
Bugün olacaktı sanirim simdi nasil durumu
Dediğiniz gibi ayılirkenn çok zorlandı ağladı şimdi iyiyiz çok şükür

Çıktı amaliyattan çok şükür dedikleri gibi yoğun bakıma da girmedi binlerce şükürler olsun 🙏 çok korktum gerildim o gerginliğin yüzünden vücudumda agrimayan yer kalmadı er koparilmis sanki benden
Cok gecmis olsun. Hemencecik toparlayacak emin olun. Bebisler cok guclu. 🥰

Çok şükür iyiyiz çıktık amaliyattan . Ayrılırken çok zorlandı birde uyanık tutmanız gerekiyor denildi bu bizi epey zorladı . Ama şimdi iyiyiz 🙏
Benim oğlum da fıtık ameliyatı oldu inanın çok basit bi ameliyat Allah şifa verisn saglikla kucağıniza alın ❤️

Back
X