- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
Bu endiseli halimizi tabiki de kizimiza yansitmiyoruz.hep onu yureklendirecek olumlu seylerden bahsediyoruz ama biz nasil alisicaz bilmiyorum.cevre de cok kotu.hergun bir haber.paranoyak olduk.yakin sayilacak bir akrabamiz ayni okulda brans ogretmeni.en azindan goz kulak olur diye azcik teselli olduk ama......offf herturlu oneri ve tavsiyeye acigim.rahatlatin beni arkadaslar
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki :)
Garip bir gülümseme kapladı içimi
Bunları düşünmeniz çok normal.
Ancak çocugunuzun sosyalleşmesi,,
bir birey olarak bagımsızlaşması
için en dogru kararı vermişsiniz.
Bu soru işaretlerinin pek çogu kısa sürede cevabını bulacak.
O zaman da iyi ki vermişim diyeceksiniz
Daha simdiden diyorum oh nihayet yavrum okula baslayacak diye.ama bu duygular....icinden cikamiyorum
Tamamen evde kapali yasamiyorduk herhalde.genel olarak evdeyiz demek istedim.yoksa sinemaya da gideriz gezmeye de ama arkadasi yok cocugun.napim sokaktan gecen biri dur kizim senle arkadas olacak mi diyeyim.Bu zamana kadar yaşantınızı normal mi buluyordunuz?Şimdi mi sormak aklınıza geldi "nolcak...nolcak" diye.
Fanusta balık mı yetiştiriyorsunuz?
Yanlis dusunuyorum belki ama korkularimin bir kismi da devlet anaokulu oldugu icin.ogretmenler ozeldeki gibi ilgili mi.hicbir fikrim bilgim yok.gerci ozellerde de sorunlu ogretmenler cikabiliyor.sanirim birkac hafta okul bahcesinde beklerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?