cok korkuyorum:(((

Ofeliya

hayatımın aşkı 3 erkek)))
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
3.312
2
116
Ankara
her kese selam..
kızlar size bişey sormak istiyorum benim ilk gebeliyimde oglum erken dogdu 31+4günlük yani erken dogum allahıma bin şukulrer olsunkı oglumda hic bir sorun yok yanı 15gun kuvezde yattı cok yıprandım 1990 kg dogmuştu şimdi cok saglıklı 28 aylık bır ogulum var..şimdi size bır sorum var ben yıne hamıleyım ve yıne erken dogum yapmaktan korkuyorum allah korsun yıne erken dogarsa oglum gıbı şanslı olmaya bılır..şimdidedn cok korkuyorum dr erken dogma riskin var dedı ama korkma dedı sadece bol dinlen iş yapma falan diyor daha 22 haftalık hamıleyım..aranızda ılkını erken dogurub ıkıncıyı zamanında yada erken dogan varmı..yorumlarınızaa ihtiyacım var rahatlamam ıcın

mrb benim kuzenim ilk bebeğini 7 aylık doğurdu ama ikincisi tam zamanında geldi. telaş etme kendini yorma. bir problem olmaz inşallah...

bende oğlumu 34 haftalık doğurdum 2800gr'dı çok şükür sağlıklı bir bebekti küveze bile koymadılar ikinci gebeliğimde o kadar şanslı değildim ikizlere hamileydim 24 haftalık doğdular malesef yaşamadılar iki kızımıda kaybettim şimdi yine erken doğum riskim var bende senin gibi korku endişe içindeyim çantamı hazır ettim bile... doktorum dinlen istirahat et bol su iç ve kendini yorma diyor... iki tane doktora gidiyorum ikiside erken doğum yapan annelerde diğer gebeliklerinde de aynı durum söz konusu erken doğum riski mutlaka vardır dikkatli ve tedbirli olmak lazım diyorlar her hafta doktora gidiyorum kendimize dikkat edip dua edicez inşallah sağlıkla zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza :26:

canım benım başın sag olsun allahım ogluna ve karnındakı bebeye uzun omurler versın inşallah..sık dişini az kalmış abk benım daha 18 haftam var..cok korkuyorum inşallah zamanında saglıklı şekılde alırız yavrularımızı kucagımıza..allahım düşmanımı bile evladıyla sınamasın....inşallah senınde guzel haberlerını alırız canım

aminnn saol canım teşekkür ederim inşallah seninde güzel haberlerini alırız dikkat et kendine herşey yavrularımız için seninde yavrularına Allah uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…