- 9 Şubat 2013
- 38
- 8
- 28
Kızlar merhaba benim derdim son 2-3 aydır ortaya çıkan korkularım..Yani aslında saysam yüzlerce korkum var ama gerçekten hayat kalitemi düşüren 2 tanesi için fikir almak istiyorum.Biri bıçak korkusu diğeride yıldırım düşmesi
Dediğim gibi birkaç ay öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu bıçak korkum biraz şapşallığımdan başladı plastik bi kabın altına delik açmak isterken parmağıma bıçak girdi baya bi derinden ve korkudan ölüyordum kanı falan durmadı uzun süre.Neyse geçti şükür ama o günden sonra biri eline bıçak alsa bir şey kesmek yemek falan yapmak için yalvarıyorum bırak diye
kendimde korkuyorum ama başkası keserken daha tedirgin oluyorum tamam şimdi doğruycak parmağını falan diye düşünüyorum ve midem bulanmaya başlıyo ne alakaysa..Diğer korkum yıldırım düşmesininde bi nedeni yokken aniden ortaya çıktı.Eskiden annem korkardı gökgürültüsünden ben ona teselli verir korkma bişey olmaz derdim şimdi tam tersi oldu resmen kadın benim yüzümden kendi korkusunu unuttu :))Dün gece şimşek çakıyordu yine bütün fişleri çektim telefonları kapattım bu sıcakta camı kapattım ve perdeyide kapattım yattım.Eşimde neden çok korkarsan başına gelir bişey olmaz korkma diye payladı beni
Elimde olsa korkmam zaten ama elimde değil..Kızlar nasıl geçer bu yaşayan varmı benden başka?