Çok korkuyorum :-(

maria65

No pain , no gain
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
121
48
28
Merhaba ablalarım ben 14 yasindayim ailemin basina kötü bisey olacak diye çok korkuyorum Örneğin kardesim saat 7 de eve geliyor o gekmeyene kadar yemek yiyemiyorum bilmiyorum kimse benim gibi endiselenmiyor acaba bu duygularim davranislarim kötü mü

Daha cok kucuksun bu yasta o endise nerden geliyor korkularini birak bi tarafa birsey olmaz allahin izniyle

Sakin ol ablacim neden bu dusuncelere kapiliyorsun ki
Daha once birsymi yasadin yani kotu haber falan aldinmi

Oyy kiyamam sana yaa daha 14 yasindasin kardesin icin endiseleniyorsun. Bu biraz psikolojik canim. Bu durum seni cok rahatsiz ederse annene bahset bir uzmana gotursun seni.

Ben de ilkokuldayken annem eve 10 dakika gec gelsin, katila katila aglardim basina bir sey geldi diye
Zamanla mantiksiz dusunceler oldugunu, bosuna kendini uzdugunu gorursun, cok takilma...

Hic bisey olmaz ..
Bu duygularindan Annene bahs et canim..
Kötü dusunme ..

Tatlım vu durumu ailene anlat ve bir psikoloğa git zira devlet hastanelerinin var maddi oolarak gücünuz yetmezse. Bu düşüncelerinin altında psikolojik bir rahatsızlık yatabilir ve zamanla ilerlerse daha zor zamanlar yaşarsın.
Ciddi bir dille aolene anlatmanı öneririm, kendini telkin et sürekli o düşünceler gelincede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…