Doğuma Hazırlık Cok Korkuyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
İyi geceler hanimlar, uyku tutmadi beni. Son 1 aydir uyku tutmuyor saga sola donup duruyorum.Atak geciriyorum resmen, gecen kac saat aglayip karanlikta oturdum.
Nasi gecer bu korku, dogumu neler kolaylastirir? Sezaryen doguracaktim ama vazgectim karnimda dikis izi kalmasin diye, epiduralli normal doguracagim. Bu endiseyi uzerimden nasil atarim?
Daha cok uzak, cok var derken tam tamina 2 ay kaldi dogumuma. Gunler cabuk geciyor korkudan uyuyamiyorum. Dogumdan cok korkuyorum, acisindan stresinden dikislerinden vs her seyinden. Yardim edin lutfen.

Canım hiç korkma bende çok korkuyordum benim kadar korkan yok diye düşünüyordum ağrın oluyor olmuyor değil inan insanlarin anlattığı gibi korkunç değil. o an sadece bebeğinle güzel vakit geçirmek isteyecen ağrıni unutacaksın emin olabilirsin .ve ağrın olduğu gibi ağrı kesici iğne yapıyorlar hemen ağrını alıyor ...

Bu korkular yüzünden hayatının en özel ve güzel zamanlarının tadını çıkarmıyorsun farkında mısın? Belki bir daha yaşamayacaksın hamileliği.
Yüzyıllardır kadınlar çeşitli yöntemlerle doğuruyorlar. Ağrı eşiği düşük kaç kadın vardır yeryüzünde düşün onlar doğurduysa sen neden yapamayasın? Hem belki senin ağrı eşiğin yüksektir.

En iyisi normal doğum tabi ki. Diğer şıkkı mecbur olmadıkça sil at kafandan. Ona hazırla kendini.
Allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah.

Hiç korkma. Allah sana öyle bir dayanma gücü veriyor ki şaşırirsin :)

O korkaklardan biride benim daha üç buçuk ay ay var ama ne yapacam bilmiyorum ben parmağım kesilse dayanamam Allah hepimize yardim etsin inşallah kolay geçer :-(

İlk doğum olacaksa ne yasayacagini bilmediğin icin korkun iki kat oluyor.ama anne olmak kolay değil o ağrıları çekeceksin uykusuz kalacaksın ama hepsi o minicik bebek için değer kaçarın yok hamilesin ve günü gelince doguracaksin inşallah en kolay şekilde geçer

Daha 18. haftamdayım ama ben de yorumları okudukça, deneyimleri duydukça çok korkuyorum. :/ Çok mu zor gerçekten, yani dayanılmayacak gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…