Çok Korkuyorum :(

bebeksikedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
37
31
3
Burada dini konu açmaya çalışmıyorum ama bu konu da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben sevdiğim adamı kaybettim yakın zaman içinde evlenecektik rahmet ett. .. Kafayı yemek yerine kendimi kitplara falan verdim. Esma-ül Hüsna'ya karşı bil ilgim var aşırı derece de inanıyorum. Böyle geceleri falan epey tespih çekerim her neyse Allah'ın bi ismi var falanca kadar zikri yapılınca birşeyler size ayan oluyor. Şimdi ben bu ismi gece ağlaya ağlaya zikir ettim. Sonra saat 3 gibi de uyudum kardeşimle birlikte uyuruz biz o öldüğünden beri de ya da daha önce öyle halisülasyon gören biri de değildim. Şimdi ben bu zikri çekip yüreğim yana yana uyudum sonra saat 5 gibi kendi kendime birden uyandım yanıma baktım sevdiğim yanımda tövbeestağfurullah rüya falan da değil yanıma uzanmış köşede uyuyor korktum fırladım kapı önüne titredim falan dua okudum yanına yanaştım hala orda dokunmamla birden kendime geldim. Kardeşim anneme haber verdi sonrası hastane falan filan.. Ne oluyor bana anlam veremiyorum delirmedim farkındayım ama daha değişik değişik şeyler de oluyor :KK43:

Canım sen az önce yavru kedinle ilgili konu açmadın mı?

Bence bi doktora git.

doktora gidin. kafayı yersiniz bu ne böyle ağlaya ağlaya tespih çekmeler vs

Dini yorum yapmak istemiyorum sadece şunu söyleyeceğim. Nefsinize işkence ediyorsunuz...

Allah rahmet eylesin.. Onun sınavı bu kadarmış. Ama sizin yaşamanız gereken aylarınız belki yıllarınız var. Öyle ya da böyle.
herkes bunu diyor ama sanki ona ihanet edecekmişim gibi gelşyor yapamıyorum :(

allah sabır versin. zor bir süreç geçiriyorsunuz. bahsettiğiniz durum için başta olmak üzere kendinizi toplamanız için hem psikaytra hem de psikologa gidin.
gidiyorum ilk dönemden beri doktoruma da anlattım deliriyormuyum dedim hayır zihnin sana oyun oynuyor dedi . bu kadar gerçekçi oyun mu olur ? aşırı derece de korktum odamdan başka odaya taşındım

gidiyorum ilk dönemden beri doktoruma da anlattım deliriyormuyum dedim hayır zihnin sana oyun oynuyor dedi . bu kadar gerçekçi oyun mu olur ? aşırı derece de korktum odamdan başka odaya taşındım

çok düşünmemeye çalışın.zor olsa da... hepimiz ne acılarla karşılaşıyruz ama toplanmak zorundayız. anlattığınıza göre Allah inancınız var. tevekkül etmeniz gerektiği ile ilgili bilgiye sahipsinizdir. duaya sarılın. kitap okuyun hobi bulun ama hayata tekrar adım atın.

Back
X