- 25 Ocak 2017
- 37
- 31
- 3
- Konu Sahibi bebeksikedi
Burada dini konu açmaya çalışmıyorum ama bu konu da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ben sevdiğim adamı kaybettim yakın zaman içinde evlenecektik rahmet ett. .. Kafayı yemek yerine kendimi kitplara falan verdim. Esma-ül Hüsna'ya karşı bil ilgim var aşırı derece de inanıyorum. Böyle geceleri falan epey tespih çekerim her neyse Allah'ın bi ismi var falanca kadar zikri yapılınca birşeyler size ayan oluyor. Şimdi ben bu ismi gece ağlaya ağlaya zikir ettim. Sonra saat 3 gibi de uyudum kardeşimle birlikte uyuruz biz o öldüğünden beri de ya da daha önce öyle halisülasyon gören biri de değildim. Şimdi ben bu zikri çekip yüreğim yana yana uyudum sonra saat 5 gibi kendi kendime birden uyandım yanıma baktım sevdiğim yanımda tövbeestağfurullah rüya falan da değil yanıma uzanmış köşede uyuyor korktum fırladım kapı önüne titredim falan dua okudum yanına yanaştım hala orda dokunmamla birden kendime geldim. Kardeşim anneme haber verdi sonrası hastane falan filan.. Ne oluyor bana anlam veremiyorum delirmedim farkındayım ama daha değişik değişik şeyler de oluyor