Çok korkuyorummmm

Gamicem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
39
61
3
33
Kizlar malum bayram bende kayinvalidemlerdeyim gelen giden oluyor kosturmaca icerisindeyiz. Misafir gelmisti ve masa hazirladik su koymayi unutmusuz kayinvalidem hemen surahiye su koy getir dedi bende kostum surahide ust gozde mutfakta aniden dolap kapagini yukari dogru actim ve karnim cirt yapti cok korktum o an bebisime birsey oldu diye, kanamam falan sancim yok ama oradaki kasim zedelenmis gibi agriyor ama yinede gozume uyku girmiyorrr beni teselli edecek.seyler ariyorum. Netten okuyorum sanci ve kanama olur kesinlikle diyr ama iste ana yuregi yonede aklim bebisimdeee Rabbim.onlari bizlere bagislasinnn

tatlım geçmş olsun. kanaman olurdu bişey olsa. bebek kolay düşmez korkma. ben bile düşürmediysem bu hareketlilikle. ama git bi dra için rahatlasın. çünkü biz ne drsek diyelim için içini yiyecek

tatlım geçmş olsun. kanaman olurdu bişey olsa. bebek kolay düşmez korkma. ben bile düşürmediysem bu hareketlilikle. ama git bi dra için rahatlasın. çünkü biz ne drsek diyelim için içini yiyecek
Kanamam yok cok sukur 2 gun oldu ama kanama falan olmadiii anne olmak ne zormussss canim yaaa valla canimdan can gidiyor aklima gelmezdi surekli onu dusunecegim ona birsey olacak korkusu yiyip bitiriyor beni kendimi alamiyorum bu durumdan kafayi yiycem sonunda

sakin ol canım. unutma ki o herşeyi hisseder. onunla bol bol konuş. sevgini belli et. bak gör nasıl sana bağlanacak. benim oğlum 4 aylıkken seni artık sevmiyorum dedim şakadan. baktım ağlamaya başladı. odaya emzirmeye götürdüm almadı. baktım minicik kollarıyla boynuma sarıldı. tamam bitanem şaka yaptım, seni çok seviyorum dedim sonra emzirdim ve huzurla uyudu. bebek diyip geçme. bizden akıllılar

Geçmiş olsun. Bence de kanama illaki olurdu bir soru olsaydı. Hem bende de aynı şey olmuştu saatlerce o acıyan yerimi elimde sivazladim dua ettim ama hareket edince oh dedim çok şükür:) eğer hareket ediyorsa hissedersin daha küçükse de endişe etme bir sorun olunca illa ki sancı ağrı kanama olur. Orda bi kas gerilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…