Yaklaşık iki ay önce kadın doğuma düzensizlik için gittim Tahlil yaptı prolaktin yüksek çıktı araştırma yaparken polikistik over rahatsızlığını duydum sanırım kısırlık oluyormuş 18 aylık evliyim yardım edin ne olur ben bebeğimin olabileceğine inanmak istiyorum Lütfen yardım edin
Çünkü doktor ikinizde de Problem var dedi aşılamaya yönlendirdi oda %20 ihtimalPko evet bebek sahibi olmayi etkiler ama basli basina kisirlik degil yav. Siz kendini nasil kaptirdiniz oyle. Erkeklerde nasil ker 3 kisiden biri varikoselse kadinlar da da 3 kisden biri pko lu.
Somut ornek isterseniz de benim bir arkadasim pko luydu havuc kuru incir kuru filan var tam bilmiyorum. Bunlari yaparken dogal yolla hamile kaldi. Bu umitsizlik neden
Teşekkür ederim bilgi için NurrBanuu stres yapıyorum çünkü doktor direk aşılama dedi başka doktora gitmek istiyorum ama daha büyük bir Problem olunca doktora gitmemin çaresi olmayacak bu gideceğim doktorda aşılama diyecekSakin ol, stres yapmana gerek yok.
Ben de Pkoluyum ikinci bebeğimi bekliyorum, evet zor hamile kalıyorum ama doğal yolla tedavi görmeden kürlerle hamile kalabiliyorum. Üç ay doğum kontrol hapı kullanıp düzenli adet görüyorum hormonlarım da normale dönüyor, prolaktin vb. sonra Soğan kürü uyguluyorum.Ben faydasını görüyorum çok şükür.
Sana da soğan kürü yapmanı tavsiye ederim.
canim ben 3. Tup bebek denememde simdi ikizlerime hamileyim. Senin yasadiklarinin kat ba kat faslasini yasadik. Onun icin diyorum bu umitsizlik neden diye. Cok iyi anladigimdan.Çünkü doktor ikinizde de Problem var dedi aşılamaya yönlendirdi oda %20 ihtimal
Farkındayım seyrani sizde farkına varın isterim bu mesajınız çok gereksiz yardım edin diyorum yol gösterin değil çok şükür okuma yazmamda var paylaşımları da okuyabiliyorum boş yere gereksiz yorum yazmayın lütfen medenice yardım istedim bilgisi olan yorum yapsın lütfen
Bizim o kadar aklımız yok zaten konuları incelemesini de bilmiyorduk sağol ya audınlattığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?