• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü durumdayım lütfen yardım edin

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Yaklaşık iki ay önce kadın doğuma düzensizlik için gittim Tahlil yaptı prolaktin yüksek çıktı araştırma yaparken polikistik over rahatsızlığını duydum sanırım kısırlık oluyormuş 18 aylık evliyim yardım edin ne olur ben bebeğimin olabileceğine inanmak istiyorum Lütfen yardım edin

Yaklaşık iki ay önce kadın doğuma düzensizlik için gittim Tahlil yaptı prolaktin yüksek çıktı araştırma yaparken polikistik over rahatsızlığını duydum sanırım kısırlık oluyormuş 18 aylık evliyim yardım edin ne olur ben bebeğimin olabileceğine inanmak istiyorum Lütfen yardım edin

Nasıl bir yardım talebinde bulunuyorsun anlayamadım ?

Burada 5 kişiden 3 ü PKO lu ve gayretle uğraşıp yenmeye çalışıyorlar.

Sana kendinden başkası yardım edemez. Forumda bu konu ile ilgili yüzlerce sayfa var, okuyarak başlayabilirsin.

Pko evet bebek sahibi olmayi etkiler ama basli basina kisirlik degil yav. Siz kendini nasil kaptirdiniz oyle. Erkeklerde nasil ker 3 kisiden biri varikoselse kadinlar da da 3 kisden biri pko lu.
Somut ornek isterseniz de benim bir arkadasim pko luydu havuc kuru incir kuru filan var tam bilmiyorum. Bunlari yaparken dogal yolla hamile kaldi. Bu umitsizlik neden

Farkındayım seyrani sizde farkına varın isterim bu mesajınız çok gereksiz yardım edin diyorum yol gösterin değil çok şükür okuma yazmamda var paylaşımları da okuyabiliyorum boş yere gereksiz yorum yazmayın lütfen medenice yardım istedim bilgisi olan yorum yapsın lütfen

Pko evet bebek sahibi olmayi etkiler ama basli basina kisirlik degil yav. Siz kendini nasil kaptirdiniz oyle. Erkeklerde nasil ker 3 kisiden biri varikoselse kadinlar da da 3 kisden biri pko lu.
Somut ornek isterseniz de benim bir arkadasim pko luydu havuc kuru incir kuru filan var tam bilmiyorum. Bunlari yaparken dogal yolla hamile kaldi. Bu umitsizlik neden
Çünkü doktor ikinizde de Problem var dedi aşılamaya yönlendirdi oda %20 ihtimal

Sakin ol, stres yapmana gerek yok.
Ben de Pkoluyum ikinci bebeğimi bekliyorum, evet zor hamile kalıyorum ama doğal yolla tedavi görmeden kürlerle hamile kalabiliyorum. Üç ay doğum kontrol hapı kullanıp düzenli adet görüyorum hormonlarım da normale dönüyor, prolaktin vb. sonra Soğan kürü uyguluyorum.Ben faydasını görüyorum çok şükür.
Sana da soğan kürü yapmanı tavsiye ederim.

Sakin ol, stres yapmana gerek yok.
Ben de Pkoluyum ikinci bebeğimi bekliyorum, evet zor hamile kalıyorum ama doğal yolla tedavi görmeden kürlerle hamile kalabiliyorum. Üç ay doğum kontrol hapı kullanıp düzenli adet görüyorum hormonlarım da normale dönüyor, prolaktin vb. sonra Soğan kürü uyguluyorum.Ben faydasını görüyorum çok şükür.
Sana da soğan kürü yapmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bilgi için NurrBanuu stres yapıyorum çünkü doktor direk aşılama dedi başka doktora gitmek istiyorum ama daha büyük bir Problem olunca doktora gitmemin çaresi olmayacak bu gideceğim doktorda aşılama diyecek

Çünkü doktor ikinizde de Problem var dedi aşılamaya yönlendirdi oda %20 ihtimal
canim ben 3. Tup bebek denememde simdi ikizlerime hamileyim. Senin yasadiklarinin kat ba kat faslasini yasadik. Onun icin diyorum bu umitsizlik neden diye. Cok iyi anladigimdan.
Bence suan senin yapman gereken iyi bir dr.a daha muayene olmak. Yasin kucukse dogal kurlere baslaman. Sakin tek dr.la is yapma. Ben pkolu degilim ama inan pkolu o kadar cok insan var ki dogal yolla hamile kalan. Bir de %20 ihtimalle asilamayla ugrasmazdim

cnm bende senle aynı durumdayım pco ve prolaktin.Ama benim prolaktin ilaçla bile düşmedi ne yzıkki.7 yıllık evliyim çocuğum yok.Tüp bebek yaptıracam bakalım.işte öyle.Kelin ilacı olsa başına sürer ama benim sana söyleyecek pek bişeyim yok ne yazıkki:(

Farkındayım seyrani sizde farkına varın isterim bu mesajınız çok gereksiz yardım edin diyorum yol gösterin değil çok şükür okuma yazmamda var paylaşımları da okuyabiliyorum boş yere gereksiz yorum yazmayın lütfen medenice yardım istedim bilgisi olan yorum yapsın lütfen

Bende Türkçe ve anlaşılabilir şekilde soruyorum "Nasıl bir yardım talebiniz var?"
Hekimden "Yardım" istenir, burdaki üyelerden anca "tecrübelerini" paylaşmasını istersin ! Bak sementa33 ne güzel demiş "Kelin ilacı olsa başına sürer" diye...

Böyle agresif olup atarlanmanın bir geregide yok. Sana gayet "medeni" bir şekilde, "kendinden başkası sana yardım edemez, forumdaki sayfaları okuyarak başlayabilirsin" demişim. Bu ne hazımsızlıktır ya ?

Buraya konu açıyorsan her türlü yoruma (hakaret, küfür, aşağılama vb... içermeyen) saygı duyacaksın !

Ya sen benim konuma yorum yapma olur mu doktora gittim sonuç kötü olduğu için buradayım zaten belki aynı durumda olan arkadaşlar var ise belki yardımcı olur umuduyla ama senin gibi gereksiz düşünmeden yorum yapan insanları hesaba katmamışım özür dilerim bir daha yorum yapamazsınız konuma sevinirim iyi günler

Bizim o kadar aklımız yok zaten konuları incelemesini de bilmiyorduk sağol ya audınlattığın için

prolaktininiz kac cikti? bnde de var ama 40-50 civarlarindaydi. ben daha bebek dusunmuyorum ama, dusundugum zaman hamile kalmami etkileyecek civarda mi oranim bilmiyorum, konu gelmisken bilenler varsa yardimci olabilir mi..

Sayfada paylaşım yapan arkadaşlara göre benim değerim düşük ama Tahlil sonucuna göre yüksek 33 Tahlil aralığında Max. 29 yazıyor

Back
X