Cok kötü grip oldum.Bebegime nasil bakicam???

Yusufum2010

Hazirana 78 insAllah!!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
239
0
46
Almanya
ayy kizlar ben cok kötü hasta oldum ya basimi kaldiramiyorum esimde aynen öyle.bebegime nasil bakicam ya hemde sallanarak uyuyan bi bebek 14 aylik.off off annelerin hasta olmayya bile hakki yo gaiba

Ben de 1 haftadır çok kötü griptim... bebeğim 4 aylık çok korktum geçer mi diye...

Bir de halsizim nasıl bakacam, Allah'ım güç ver dedim...

Çok şükür bebeğime grip geçmedi... hem de Allah güç verdi, ilgilenebildim yavrumla...

Eskiden olsa eşim gelene kadar yatardım, o gelir bana bebek gibi bakardı :)

Şimdi ben bebeğime bakıyorum...Allah dermansız dert vermesin...Amin...

Çok çok geçmiş olsun... çocuğunu öpme, nefesini vermemeye dikkat et...

haklısın canım annelerin hasta olmaya hakkı yok.Bir baş sarımsağı suyla kaynat.Bir su bardağı su yeter.sonra bir limonun suyunu ekle.Sıcak sıcak sarımsakları ye limonlu suyunu da iç.2 gün yap seni kendine getirir.sarımsak kokusu falan olmuyor.piştiği için rahat rahat yersin.kokmazsıın da emin ol.

Bir de bebekli annelerin mutlaka doktora gitmesi lazım.Hakketen çocuk olunca dinleneyim geçer diyemiyor insan.Mecbur ayakta tüm gün çocuğunla ilgileniyorsun.Kocaya bakıcılık da cabası :) en azından doktorun verdiği ilaçlar burnunu açar.Ağrı kesici biraz rahatlatır.Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…