cok kotu haldeyimm bi akıl verinnn :,/

leylakk1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
4
0
1
İstanbul
Biz yaklask 2 yla cktk bi zaman zarfnda defalarca ayrldk barstk. . Evi okulumun yannda babasnun is yeri dersanmin yaninda ister istemez hep birbtmizi göryrz durup oyle bakiyo en son geçenlrde kendsne ulasmaya clstm msj atti seni sevmiyorum hayatmda istemiyrm dİe o kadar sey gcti bigun olsun dönüp bana boyle bsy demedi ben ne yapmaliyim simdii lutfn yardim edinnn

Biz yaklask 2 yla cktk bi zaman zarfnda defalarca ayrldk barstk. . Evi okulumun yannda babasnun is yeri dersanmin yaninda ister istemez hep birbtmizi göryrz durup oyle bakiyo en son geçenlrde kendsne ulasmaya clstm msj atti seni sevmiyorum hayatmda istemiyrm dİe o kadar sey gcti bigun olsun dönüp bana boyle bsy demedi ben ne yapmaliyim simdii lutfn yardim edinnn

Sen şimdi hayatına kaldığın yerden devam etmelisin. Seni istemeyen birini sen de istemeyeceksin.

kaç yaşındasın arkadaşım ?

Kuzum adam açık açık söylemiş. Daha otesi var mi? Dimdik ve basın havada geç git önünden;)

Çocuk sana açık açık söylemiş, umut vermemiş ki hiç. Sen de ezdirme kendini, kendi değerini bil önce.

kaçan kovalanır açık açık kaçmış hem de sen de kovalama bence. yüzüne seni sevmiyorum diyen birine ne yapsan fayda edecek? hiçbir şey. o yüzden boşuna uğraşma canım önüne bak.. unutması zordur ama çok da zor değildir :) 24 yaşımdayım ben de neredeyse, bilirim az çok;)

görmezden gel canm görsen bile bakma artık alışmalısın her yerde onu görme ihtimaline.nefsine duygularına hakim olmayı öğrenmelisin.inanki sana o cümleyi kurdugu halde senin ona karşı bi beklenti halinde olman ona cok itici gelicektir.yani onu gördüğünde ona bakman göz göze gelmeye calışman dahada itici olur onun icin.inşallah öyle bişi yapmıyosundur.hayatına devam et boşver unut gitsin

Beni engelledi Bi ay kadar hiç karşılaşmadık baktım msj atmış Neyapıyosun die ters gttm biraz halini hatrını sormak istedim dedi ii fln dedim sen ne yaptın gibisinden sordum hiç cvp vermedi uzun zamandır da konuşmuyoruz

bırakın gitsin:19::19::19::20:

Cnm defalarca ayrildik baristik diyorsunuz boyle bir iliskimi olur yahu sizin iliskiniz yalama olmus resmen bu tur iliskilerden kimseye hayir gelmez coktan bitmis bir iliski suyunu cikarmissiniz resmen ! onune bakip guclu olacaksin yapacagin tek sey bu bence !

Ya bir düzgün türkceyle yazsan derdinide, anlayip sana yardim edebilsek. 2 yillik iliskimi yoksa 2 aylikmi. Harfleri yutmadan yazin lüften. Ergen yazilarindan anlamiyoruz...

Back
X