- 20 Aralık 2018
- 28
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi Hayatboss12
6 yıllık ilişkimi bitirdim yakın bir zaman once. Çok sevdigim için için türlü hatasını görmezden geldim. Internetten bir kızla aldatmisti beni. Hic bulusmamisti ve bana sen üstüme çok geldin bunalmistim ondan yaptim demisti . Ailesiyle tanistirdiktan bi hafta önce yine o kizla konusmus bunu ogrenince bitirmistim ama yalvar yakar vicdan yaptırıp geri döndürdü bende çok seviyordum kopamamistim . Bana karşı saygısı yoktu hergün aglatir engeller kufur hakareti ediyordu. Ablamlar annem onunla evlenirsen bizi unut dediler..Herşeye rağmen istedim evlenmeyi.Ben bir şirkette sekreterlik yapiyorum. O disardan liseyi bitirmeye çalışıyordu . Ailesinin dukanina bakiyordu arada. Hep evlenelim Allah rizkimizi verir diyordu. En son bir tartismada yine engelledi. Bu sefer karar verdim bitirmeye . Ulasmadim yazmadim. O da oyle . Biliyorum onla mutlu olamazdim.Çok kötü hissediyorum. Daha önce bitmesin diye yalvarmistim bile. Bu ssfer yapmadim. Yapmicam da. Bitti..Ama surunsun pişman olsun istiyorum. Onu mutlu görmek bile canımı yakiyor. Geceleri uyuyamiyorum sinirden