Çok kötü hissediyorum

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar, çok kötü geçen bir evlilik sonrası boşaniyorum. Evimi ayırdım düzenimi kurdum. Oğlumla çok şükür yolunda şimdilik her şey. Bir anda boğazım düğümlendi. Cook kotu hissediyorum. Ben bugüne kadar kimsenin kötülüğünü istemez iken o çok mutlu, keyfinde. Bende keyifli idim ama bir anda içime oturdu, ben mutlu olmsyi haketmiyor muydum, benimle mutlu olmayı neden istemedi diye. Bu moddan cikmaliyim , lütfen yardım

Evet dediğin gibi bu moddan çıkmalısın ..
boşanmış olmakla bir süreci başarı ile atlatmışsın , evladınla yeni bir yuva kurmuşsun .. eski eşle ilgili hbr alma , sosyal medyadan da arkadaşlardan da .. sorma sorgulama .. o da sende başkaları ile mutlu olacaksınız elbette .. geçmişe yönelik sorularla geleceği kuramazsınız

Haklısınız, benimle iken Facebook açmadı bir kere bile, olana da eklwmedi bile. Çok yersiz, gereksiz biliyorum ama neden diye sordum bir kez daha. Canım acıyor

Sizin şu anda sahip olduğunuz hayata sahip olmak için savaş veren o kadar çok kadın var ki ? Ne mutlu size , kendi ayaklarınızın üstünde durmuşsunuz . Elbette geçer bu... zaman...
Bakarsınız , yeni biri girer hayatınıza doğru anda ¿

Eski eşinizi Takip etmeyin , düşünmeyin , kendinize yeni bir meşgale bulun
Başarılar (!)

Emin ol, mutlu olmak için çok sebebin var .. ne mutlu sana ki kendi ayakları üzerinde durmuş mutsuz bir hayatta sıkışıp kalmamışsın..
şuan daha çok Yeni, tüm alıştığınız hayatınız değişiyor, garipsemeniz, boşluk hissetmeniz çok normal ..
bu arada ayrılık acısı denilen olay erkek ve kadınlarda çok farklı işliyor erkeklere her zaman olduğu gibi sonradan dank ediyor ..
mutlaka üzüleceksiniz kolay değil iyisiyle kötüsüyle bir yuva dağılıyor, ama hayat neleri getirecek bilemezsiniz.. ne mutlu ki evladınız yanınızda başınızda sıcak bir eviniz var ve Yeni bir hayat ve umutlarınız ..

Haklısıniz, dolu tarafı gormeliyim

Aslında onun mutlu olmasi, pişman olması değil düşündüğüm. Ben bunları haketmeyecek biri miydim diye dusundum. Güzel olan tarafa baksam dediğiniz gibi daha iyi olscsk. Bir an once bitsin bugünler, tek duam bu

Uzulmeyin,ne mutlu ki evinizi ayirmissiniz,cocugunuz yaninizda. Sagliklisiniz,hayattasiniz beraber.
Cok daha guzel gunleriniz olur insallah

Siz tabi ki mutlu olmayı hakediyorsunuz herkes gibi. Sizinle mutlu olmayı denememesi konusunda bir çok neden bulunabilir ancak gerekli mi artık? Boşanarak o kişiyi hayatınızdan çıkarttınız zihninizden çıkartın. Olmamış demek ki bişeyler eksikmiş herkes herkesle mutlu olacak diye bir kural siz. Önemli kişinin kendi mutluluğudur. Başkasının ki değil. Sizinle yaşarken sizi mutsuz etti mi etti artık mutluymuş mutsuzmuş bunlarla ilgilenmeyin önemli olan tek şey sizsiniz. Kendi mutluluğunu bunu da size verebilecek kişi kendinizdir. Nasıl ki kişi kendinin doktoruysa aynı şekilde kişi kendinin de psikologudur. O yüzden kendinize bakın siz mutlu musunuz? değil misiniz? diye. Başkaları mutlu olmuş veya olmamış boş verin onları başkasından kastım da belli zaten.

Aslında onun mutlu olmasi, pişman olması değil düşündüğüm. Ben bunları haketmeyecek biri miydim diye dusundum. Güzel olan tarafa baksam dediğiniz gibi daha iyi olscsk. Bir an once bitsin bugünler, tek duam bu

İnşallah daha çok acıtmadan, üzmeden, yormadan, hızlıca geçip gider şu günleriniz..
her şerde bir hayır var demişler, yaşınılan zor günler sırasında ben hiç sevmem bu sözü ama sonra dönüp bakınca bana hep doğruluğunu ispatlamıştır .. bu şerden bir dolu hayırla çıkmanız dileğiyle ..

ayrilik sonrasi hemen her kadın illa ki kendini suclayacak birsey arıyor..ben nerede yanlış yaptım diye, bunu yapmayin.hayat kısa oğlunuzla mutlu olmaya bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…