- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Haklısınız, benimle iken Facebook açmadı bir kere bile, olana da eklwmedi bile. Çok yersiz, gereksiz biliyorum ama neden diye sordum bir kez daha. Canım acıyorEvet dediğin gibi bu moddan çıkmalısın ..
boşanmış olmakla bir süreci başarı ile atlatmışsın , evladınla yeni bir yuva kurmuşsun .. eski eşle ilgili hbr alma , sosyal medyadan da arkadaşlardan da .. sorma sorgulama .. o da sende başkaları ile mutlu olacaksınız elbette .. geçmişe yönelik sorularla geleceği kuramazsınız
Merhabalar, çok kötü geçen bir evlilik sonrası boşaniyorum. Evimi ayırdım düzenimi kurdum. Oğlumla çok şükür yolunda şimdilik her şey. Bir anda boğazım düğümlendi. Cook kotu hissediyorum. Ben bugüne kadar kimsenin kötülüğünü istemez iken o çok mutlu, keyfinde. Bende keyifli idim ama bir anda içime oturdu, ben mutlu olmsyi haketmiyor muydum, benimle mutlu olmayı neden istemedi diye. Bu moddan cikmaliyim , lütfen yardım
Haklısıniz, dolu tarafı gormeliyimSizin şu anda sahip olduğunuz hayata sahip olmak için savaş veren o kadar çok kadın var ki ? Ne mutlu size , kendi ayaklarınızın üstünde durmuşsunuz . Elbette geçer bu... zaman...
Bakarsınız , yeni biri girer hayatınıza doğru anda ¿
Eski eşinizi Takip etmeyin , düşünmeyin , kendinize yeni bir meşgale bulun
Başarılar (!)
Aslında onun mutlu olmasi, pişman olması değil düşündüğüm. Ben bunları haketmeyecek biri miydim diye dusundum. Güzel olan tarafa baksam dediğiniz gibi daha iyi olscsk. Bir an once bitsin bugünler, tek duam buEmin ol, mutlu olmak için çok sebebin var .. ne mutlu sana ki kendi ayakları üzerinde durmuş mutsuz bir hayatta sıkışıp kalmamışsın..
şuan daha çok Yeni, tüm alıştığınız hayatınız değişiyor, garipsemeniz, boşluk hissetmeniz çok normal ..
bu arada ayrılık acısı denilen olay erkek ve kadınlarda çok farklı işliyor erkeklere her zaman olduğu gibi sonradan dank ediyor ..
mutlaka üzüleceksiniz kolay değil iyisiyle kötüsüyle bir yuva dağılıyor, ama hayat neleri getirecek bilemezsiniz.. ne mutlu ki evladınız yanınızda başınızda sıcak bir eviniz var ve Yeni bir hayat ve umutlarınız ..
Uzulmeyin,ne mutlu ki evinizi ayirmissiniz,cocugunuz yaninizda. Sagliklisiniz,hayattasiniz beraber.Merhabalar, çok kötü geçen bir evlilik sonrası boşaniyorum. Evimi ayırdım düzenimi kurdum. Oğlumla çok şükür yolunda şimdilik her şey. Bir anda boğazım düğümlendi. Cook kotu hissediyorum. Ben bugüne kadar kimsenin kötülüğünü istemez iken o çok mutlu, keyfinde. Bende keyifli idim ama bir anda içime oturdu, ben mutlu olmsyi haketmiyor muydum, benimle mutlu olmayı neden istemedi diye. Bu moddan cikmaliyim , lütfen yardım
Merhabalar, çok kötü geçen bir evlilik sonrası boşaniyorum. Evimi ayırdım düzenimi kurdum. Oğlumla çok şükür yolunda şimdilik her şey. Bir anda boğazım düğümlendi. Cook kotu hissediyorum. Ben bugüne kadar kimsenin kötülüğünü istemez iken o çok mutlu, keyfinde. Bende keyifli idim ama bir anda içime oturdu, ben mutlu olmsyi haketmiyor muydum, benimle mutlu olmayı neden istemedi diye. Bu moddan cikmaliyim , lütfen yardım
Aslında onun mutlu olmasi, pişman olması değil düşündüğüm. Ben bunları haketmeyecek biri miydim diye dusundum. Güzel olan tarafa baksam dediğiniz gibi daha iyi olscsk. Bir an once bitsin bugünler, tek duam bu
ayrilik sonrasi hemen her kadın illa ki kendini suclayacak birsey arıyor..ben nerede yanlış yaptım diye, bunu yapmayin.hayat kısa oğlunuzla mutlu olmaya bakinMerhabalar, çok kötü geçen bir evlilik sonrası boşaniyorum. Evimi ayırdım düzenimi kurdum. Oğlumla çok şükür yolunda şimdilik her şey. Bir anda boğazım düğümlendi. Cook kotu hissediyorum. Ben bugüne kadar kimsenin kötülüğünü istemez iken o çok mutlu, keyfinde. Bende keyifli idim ama bir anda içime oturdu, ben mutlu olmsyi haketmiyor muydum, benimle mutlu olmayı neden istemedi diye. Bu moddan cikmaliyim , lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?