çok kötü hissediyorum

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
çok kötü hissediyorum...

daha önce de yazmıştım.annemle tartışıyoruz üvey erkek kardeşim yanımda diye.annem sinirlenince yanıma gelme çğretmenlik yaptığın yerde dur diyor.ama sakinleşince gelirsin tatillerde felan diyor ben biliyorum onun psikolojisi çok bozuk benimyanımda kalıyordu bir süre.bugün gitti.çok kötü çök yalnız hissediyorum kızlaR:(((
ağlıyorum alışmıştım sonuçta...yapayala nız kaldım yine.

Canim seni anliya billiyorum sakin sen yenik dusme hayatin ince kalin yollari ne yapa billirsin..

Bak bana agliya agliya gozumde yas kalmadi bea :) iki gül hayatin tatli tarafina bak.. dedigin gibi annenin piskoloji iyi olmadigi icin oyle yapiordur hersey zamanla billiyorum su zaman hepimizi cok yoruyor ama gulum az sabir az sabir allahin izniylen gecer sen yeterki guclu ol ve GULUMSE

Annen seni davranışlarıyla çok üzüyordu.Yokluğunda daha huzurulu olursun.Bu kadar her şeyde kendini heder etme.Bir kaç güne toparlarsın kendini.

Aklıma geldi.Ev arkadaşı alamıyormusun yanına senin gibi memur öğretmen olan birini.En azından evde sana bir ses olur.

artık kendı ayaklarının üzerinde durmalısın daha önceki konularına baktımda sıze uzaklık ıyı gelecek

canım antideprasan kullanıyordun en son, ilaçlar biraz olsun rahatlatmadı mı seni?
o kadar konu açtın ki annenle sorunların üzerine üzüldün üzüldün, inan bu gidişle annene düşman oldum olucam ben o derece
sen sıkma canını yalnız değilsin istesen burda sana sanal veya reel arkadaşlık edebilecek onlarca kadın var, belki aynı şehirde bile olabilirsin herhangi birimizle bilemiyorum
böyle sıkıntılı arkadaşlara destek için özelden yazmaya da çekiniyorum ben ne bileyim yanlış anlaşılırım diye
sen çekinme yorumlarına güvendiğin kişilere mesaj at arkadaşlık kur destek iste bol bol konu aç hiç önemli değil içine atma paylaş
yalnız değilsin biz hergün buralardayız valla hele ben kadrolu elemanı oldum sitenin:37:

canım bende memurum yıllardır ailemden ayrı yaşıyorum zamanla alışırsın yalnızlığa. arada şikayet etsemde ailemin yanında 1 aydan fazla kalamıyorum. kurslara falan git. arkadaşlarınla etkinlik yapın bahar geldi piknik falan düzenle...
süper diziler var mentalist gibi tavsiye ederim.internet çok iyi bir arkadaş ... ev arkadaşı da alternatif ama iyi birini bulursan uyum zor oluyor aynı evde.

canım antideprasan kullanıyordun en son, ilaçlar biraz olsun rahatlatmadı mı seni?
o kadar konu açtın ki annenle sorunların üzerine üzüldün üzüldün, inan bu gidişle annene düşman oldum olucam ben o derece
sen sıkma canını yalnız değilsin istesen burda sana sanal veya reel arkadaşlık edebilecek onlarca kadın var, belki aynı şehirde bile olabilirsin herhangi birimizle bilemiyorum
böyle sıkıntılı arkadaşlara destek için özelden yazmaya da çekiniyorum ben ne bileyim yanlış anlaşılırım diye
sen çekinme yorumlarına güvendiğin kişilere mesaj at arkadaşlık kur destek iste bol bol konu aç hiç önemli değil içine atma paylaş
yalnız değilsin biz hergün buralardayız valla hele ben kadrolu elemanı oldum sitenin:37:

asimela doğru söylüyor bende buradayım her gece asimela dert dinlemek için giriyor burada çok iyi motive ediyor:))

Demek gitti anneniz inşAllah bu gidiş güzel şeylerin gelişine sebep olur.
Birşey soracağım geçen konunuzda size verdiğim tavsiyeyi uyguladınız mı?

sonbaharcığım gel seninle yurt dışı turuna beraber gidelim,sen de açılırsın ,ben de..Yanıma arkadaş arıyorum..hem yoldaş ol bana,hem iki kişi indirimli oluyor,herkesçe bilinen bir tur..Konu açtım bunla ilgili,inceler misin? Okulundan izin alabilir misin?

Back
X