mucizem Nirvana Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2006 368 2 643 25 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi mucizem #1 Fahrettin Kerim Gökay, İstanbul Belediye Baskanligi zamaninda firinlari geziyormus. Kendisine, agzi oldukça bozuk bir firinci pasta ikram etmis. Fahrettin Bey, söyle bir tadina bakmis ve - "Himmm!... Çok güzelmis, hangi margarini kullandın buna?" Firinci pis pis siritarak - "Sana koydum efendim!" Fahrettin Bey, bu söz üzerine pastadan bir lokma daha almis ve devam etmis: - "Ben de bütün firincilara söyleyeyim de, hepsi Sana koysunlar!..." hihoyyyt
Fahrettin Kerim Gökay, İstanbul Belediye Baskanligi zamaninda firinlari geziyormus. Kendisine, agzi oldukça bozuk bir firinci pasta ikram etmis. Fahrettin Bey, söyle bir tadina bakmis ve - "Himmm!... Çok güzelmis, hangi margarini kullandın buna?" Firinci pis pis siritarak - "Sana koydum efendim!" Fahrettin Bey, bu söz üzerine pastadan bir lokma daha almis ve devam etmis: - "Ben de bütün firincilara söyleyeyim de, hepsi Sana koysunlar!..." hihoyyyt