Çok kötü terkedildim kızlar:(

elfida12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
127
0
26
İstanbul
O kadar sıkıntılıyım ki 6.5 yıl üniverstede beraberdik askerde bekledim o istanbul ben ankaradaydım istanbula atandım herşey çok güzel gidiyordu ana öyle bi davranıyodu ki maaşının yarsını bana harcıyo bi dediğimi 2 etmiyodu evlenelim diye yakama yapıştı korkuyodum evlilikten en son tamam dedim annesiyle geldi annemle tanıştı nişan yapacaktık ki aniden hiç bişey yokken bitsin sende evine dön ikimiz içinde en hayırlısı bu biz evlenmemeyiz evlensekte ayrılırız yaşlarımız iyice büyümeden bitirelim dedi 30 oldum daha ne kadr büyüyecekse ortada sap gibi kaldım iyi mi istanbulda br başımayım ve 3 ay geçti beni merak etmedi bu kız ne yapar tek başına demedi bu kadr basitmi bu nerdeyse 7 yıl iyi kötü bi hayat paşlaştık bi kalemde beni nasıl siler kayıtsız bi dünya laf ettim hakaretler içeren mesajlar yazdım cevap bile vermedi çok sıkıntılıyım kızlar öyle bi oldum ki annemle bile 3 günde bir 2 dk konuşur oldum dışarı çıkmak istemiyorum içime kapandım nasıl atlatıcağım bilmiyorum en çok dokunda 3 gün önce seviyodu 3 gün sonra sevmiyo oldu nasıl bi vicdan var bu erkeklerde anlamıyorum ben senle evlenmicem diyo bu duruma sanki ben getirdim:(

yaziklar olsun diyorum baskada dencek laf yok ona sanirim.ama vardir herseyde bir hayir oyle dusun azda olsa rahatlarsin.Eminim karsina seni dusunen daha cok seven biri cikacaktir.

Canım ben de aynı durumdayım seninle :( 7,5 yıldan sonra terkedildim. Aynı şeyler...Evlensek te mutlu olamayız dedi. Bu yaz nişanlanıcaktık... Ben de hala inanamıyorum 15 gündür hala pişman olur da döner mi diye bekliyorum canım. Ağla içini dök rahatla aynı duyguları paylaşıyorum canım seni çok iyi anlıyorum ben.. :(

İnşallah ama öyle ümidimi kırdı ki kimseyi görecek gözümde yok kimseye inanacak kalbimde 7 yılımı verdiğim insan böyle yapıyosa diğerleri neler yapar demekki hep sahteymiş çok güzel rol yapmış nasıl atlatıcam bilmiyorum ama çok fena ah ettim inşallah tutar bir başıma istanbul gibi yerde yalnız yaşıyorum birde üstüne 7 yıllık ilişkimin bittiğini duyan geliyo evli barklı adamlar bile bi dünya dedikodu geçen iş yerinde çaydı benim evlenip boşanmış olduğumu söylemiş arkadaşlara o kadar dile düştük yani:(onun yüzünden bide milletle uğraşıyorum:(

canım benim, bu erkekler sapıtmış wallahi.. benm de 4 senelik ilişkim bugün bitti.. ben bitirdim daha doğrusu. upuzun bi mesaj attım ama cevap yok hiç.. bunlara yüz vermemek lazım.. yıllar aşkı götürüomuş onu anladık da saygıyı neden alıp götürüo ki?? canım benim sakın üzülme.. bribirimize biz destek olucaz.. istemeyen gider, sen 7 yıl yaşadın ben 4 yıl ama kötü olucak bi durumumuz yok, çok şükür ki evlenmeden çıktı yüzleri.. boşver canım, kimse ailenden ve güzel canından değerli değil..

Canım ben de aynı durumdayım seninle :( 7,5 yıldan sonra terkedildim. Aynı şeyler...Evlensek te mutlu olamayız dedi. Bu yaz nişanlanıcaktık... Ben de hala inanamıyorum 15 gündür hala pişman olur da döner mi diye bekliyorum canım. Ağla içini dök rahatla aynı duyguları paylaşıyorum canım seni çok iyi anlıyorum ben.. :(

Ağlamaktan usandım gece yarıları ağlıyorum zaten geceleri korkuyorumda bi ürperti geliyo yalnızlıktan gerçekten psikolojimi bozdu bizde 1 ay içinde nişanlanacaktık ben yaza attım evlilik isteyen oydu zaten bide bana beni rezil ettin herkese kimseye söyleyemiyorum dediğimde ne var bunda evli çocuklular ayrılıyo zamanla atlatırız diyo yüzsüz beni sakın arama numaramı değiştirmek zorunda bırakam dedi bide :(
Bende sinirlendim mesaj üstüne mesaj yerin dibine soktum çıkardım ama nafile ben senle evlenmicem diyo tutturmuş 30 yaşıma kadar beni ne diye oyaladıysa adamda vicdandan eser yok :(

Ağlamaktan usandım gece yarıları ağlıyorum zaten geceleri korkuyorumda bi ürperti geliyo yalnızlıktan gerçekten psikolojimi bozdu bizde 1 ay içinde nişanlanacaktık ben yaza attım evlilik isteyen oydu zaten bide bana beni rezil ettin herkese kimseye söyleyemiyorum dediğimde ne var bunda evli çocuklular ayrılıyo zamanla atlatırız diyo yüzsüz beni sakın arama numaramı değiştirmek zorunda bırakam dedi bide :(
Bende sinirlendim mesaj üstüne mesaj yerin dibine soktum çıkardım ama nafile ben senle evlenmicem diyo tutturmuş 30 yaşıma kadar beni ne diye oyaladıysa adamda vicdandan eser yok :(

Canım bu kadar olamaz ya birebir aynılarını duydum. Sanki benden ayrılan beni üzen başkasıymış gibi unutursun zamanla daha çok taze her şey falan dedi bana da.Numaramı değiştiricem dedi.Bunların hepsi böyle demekki.Hiç uzatmıcaksın ilişkiyi öğrenmiş oldum ben.Yoksa böyle çekip gittiklerinde elinde kalan kocaman bir sıfır oluyor.Biz birlikte olgunlaştık güya ben 17 yaşımdaydım çıkmaya başladığımızda 7,5 sene düşün.Yalnız değilsin bu konuda.Seni ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama bil yani.Asla yapmaz bırakmaz dediğin insan çekip gidiyor canım.Konuşmak istersen her zaman yazabilirsin bana. Üzülmemeye çalış zor biliyorum :(

Ne vivdansızmış..Yanına kar kalmaz yaptıkları..

Elfida, durup duruken aileler tanıştıktan sonra olmaz dedi diyorsunuz, işte birden bire olmaz ki bu durum, illaki birşey vardır..

Sizce nedeni ne ?

Neden evli gibiydiniz, birlikte mi yaşıyordunuz ?

Son düzenleme:
sevildiğini anlayınca şımarıyor erkek milleti kızlar çok üzüldüm size sakın peşinden koşupta kendiniz daha fazla aşağılatmayın ve benim tavsiyem bir ilişkiyi flört boyutunda fazla uzatmayın seven erkek 7 yıl zatan beklemez kaybederim korkusuyla hemen evlenmek ister

canım benim.. çok üzüldüm durumuna ama için rahat olsun bu asla onun yanına kalmaz seni bunca zaman oyalayıpta bir anda terketmek neymiş bütün hayatı boyunca çeker bunu hiç canını sıkma çık eğlen gez toz yaşamın tadını çıkar sürünen o olacak zaten bundan şüphen olmasın

evlenmeden yuzlerrını gordugunuz için çook şanslısınız..
sızın kadar sanslı olmayanlarda var.. arkadasım yasadı ve 7 yıllık sevgılısıyle gecen hazıranda evlendıler.
şimdi boşanıyolar.. neden aldatma ve senı sevmıyorum artık..
o yuzden hiç uzulmeyın..

öncelikle Allah yardımcın olsun Allah sabırlar versin..

ne vicdansızmış ya yaşım size oranla küçük bu tarz şeyleri okuyunca korkmuyo değilim erkeklerden nasıl olurda bu kadar kolay silebilirler böyle bi noktadan böyle bi dönüş yapabilirler..

anlattııgınız durumda dıkkatimi aileler tanıştıktan sonra başlayan bi kopuş var..

ana kuzusu mu böyle hani annesinin lafından çıkmayan "ben beğenmedim olmaz bu iş" dediğinde o lafa göre hareket eden birisi mi ??

kızlar hiç canınızı sıkmayın neler geçiyor neler...daha bir kaç ay öncesine kadar ben onsuz nefes alamam derken şimdi aklıma bile gelmiyor..bende 6 yıl geçirdim üniversitede beraber okuduk 4 yıl..memleketime döndüğümde benzer sebeplerden terk etti..çok üzüldüm ama bazen ohh iyiki ayrılmışsın diye mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimii :1:...eksik kalsın onun sevgisi...yaşadığımı hissettim nefes almaya başladım resmen..takmayın geriye asla dönüp bakmayın..onunla büyümüş olabilirsiniz ama önünüze kim bilir ne güzellikler çıkar bu kadar karamsar olmayın...sizi bu şekilde bırakıp gidenlerin arkasından tek bir damla göz yaşınızı akıtmayın yazdıktır...bol bol dua ve sabur inanın herşey geçiyor..

Nasıl büyük bir saçmalıktır bu anlamıyorum. 7 yıldır mutlu olamayacağınızı anlayamamışta şimdi mi aklına gelmiş. Ortada bir sebep yokken insan neden terkeder. Allah herkesi böyle insanlardan korusun. Canım inş bundan sonra seni gerçekten seven ve hakeden biri çıkar karşına.

cok üzüldüm canım ya zaman herseyin ilacı simdi nasıl hissedıyorsan onu yap ama zaman gectıkce bosuna uzulmusum dersin ınsallah

Bugün seni unuttu gibi görünse de unutamaz canım,unuttum sansa kalbi hatılatır merak etme,bu iyi günlerinin bir de cefası olacak..

Bugün seni unuttu gibi görünse de unutamaz canım,unuttum sansa kalbi hatılatır merak etme,bu iyi günlerinin bir de cefası olacak..

Bu arada şunu da söylemek isterim ki aslında geçen süre değil sizi ne kadar sevdiği önemli !! örnek vermek istiyorum benim eskiden 2.5 yıl süren bir ilişkim oldu ama bir şekilde bitti,o kadar ağladı sızladı umrumda bile olmadı,çünkü onu gerçekten sevmemişim bunu anladım..ondan sonra 5 aylık bir birlikteliğimde ayrılık yaşadım 2 yıl düzelemedim..çünkü sevmiştim.
o nedenle geçen zaman değil bırakılan iz önemli,yanında olması değil sevmesi önemli..

Son düzenleme:

allaha havale et..allahından bulsun..beddua edersen, döner dolaşır seni bulur cnm..ama allaha havale edersen eger, allahın adaletınden kaçamaz.:( üzülme bence o kaybetmiş

Back
X