Çok kötü terkedildim kızlar:(

Hee birde sevgiliniz var şunları yaparken!!Kusura bakmayın da şimdi tamamen mağdur durumdayken size yapılanın bir benzerini yapıyorsunuz ve benim gözümdeki mağduriyetiniz tamamen silindi gitti..Sevgiliniz varken gelip yüzüme konuşacaksın,sorularıma cevap vericeksin,değer verseydin şöyle yapmazdım falan demeler..Ayıp.Baştan beri yazdıklarınızı bi okuyun hayatında 1 aydan beri biri olan bir kişi bunları yazar mı??? Bence siz karşınızda onu görmek onunla tekrardan konuşmak istiyorsunuz.Ve gelmedi diye offlayıp puffladıgınıza göre biraz üstünüze gitse pişmanlığını dile getirse karsınızda,tekrardan şans istese dönüceksinız.Tamamen kapatın artık defteri cidden adamın sizi umursadığı yok çünkü..Birde birşeyi gönlünüzde,kafanızda tam bitirmeden kimsenin canını yakmayın sizde.Daha fazla birşey yazılmaz bu durumda artık.Hakkınızda hayırlısı olsun.

insan sevgilinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir ilişkiye başlamamalı..ya onu tamamen unutacaksın hayatına giren kişiye yazık etmeyeceksin birsüre düşünüp kendini paralayacak acını dilediğince yaşayıp toparlandıktan sonra zaten o insana karsı nefret bile kalmıyor hissizleşiyor insan zamanla her şey yoluna giriyor. ama intikam duygusu sizi yiyip bititir hele de yanınızda size saygı duyup gercekten deger veren bırısı varken onu düşünüpte kendinizi hırpalamayın derim.. boşverin artık yolunuza bakın

Hee birde sevgiliniz var şunları yaparken!!Kusura bakmayın da şimdi tamamen mağdur durumdayken size yapılanın bir benzerini yapıyorsunuz ve benim gözümdeki mağduriyetiniz tamamen silindi gitti..Sevgiliniz varken gelip yüzüme konuşacaksın,sorularıma cevap vericeksin,değer verseydin şöyle yapmazdım falan demeler..Ayıp.Baştan beri yazdıklarınızı bi okuyun hayatında 1 aydan beri biri olan bir kişi bunları yazar mı??? Bence siz karşınızda onu görmek onunla tekrardan konuşmak istiyorsunuz.Ve gelmedi diye offlayıp puffladıgınıza göre biraz üstünüze gitse pişmanlığını dile getirse karsınızda,tekrardan şans istese dönüceksinız.Tamamen kapatın artık defteri cidden adamın sizi umursadığı yok çünkü..Birde birşeyi gönlünüzde,kafanızda tam bitirmeden kimsenin canını yakmayın sizde.Daha fazla birşey yazılmaz bu durumda artık.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bir aydır sevgilim var derken bu insan benden 2 yıldır hoşlanan birisi iş arkadaşım gayette samimiyiz sevgiliyiz derken adını yeni yeni koyduk sevgilisi olduğu için benden ayrıldığını öğrendikten sonra.gerçekten ondan sonra bunun ne kadar pislik olduğunu anladım.
BEn bu insanla ciddi düşünüyorum tanıdığım herşeyini bildiğim evlenebileceğim biri onun gibi yalancı dolancı değil bu pislik için onu asla bırakmam.
Bİ düşünsene tamamen kapatmadığın bi mevzu sürekli kafanı bulandırmaktansa bi kere görüşüp sonlandırmak daha iyi değilmi zaten o da biliyo dedim getirticem yüzüne tükürcem istemedi önce tabi kıskandı huzursuz oldu ama sen daha iyi bilirsin sonuçta neler yaşadığını biliyorum için öyle rahat edecekse yap ama lütfen uzun olmasın dedi.
Oflayıp puflamamın sebebi hala inkar aşamasında benim amacım ondan hırsımı almam o bana zaten seni unutmaya çalışıyorum çok kötüyüm falan dedi benim cevabımsa boşuna ayak yapma bunun artık dönüşü yok oldu ona ben hayatta 2 cihan bir araya gelse bu yaptıklarını yutup dönmem öyle bi amacım yok sadece dersini vericem o benim gönlümde bitti ama kafamda bitmeyen şeyler var zaten ailemde kesinlikle istemez bunca olandan sonra yutulmaz ama kendimibiliyorum hayatım boyunca neden hesap sormadım derim bu hayatıma yansır .

insan sevgilinden ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir ilişkiye başlamamalı..ya onu tamamen unutacaksın hayatına giren kişiye yazık etmeyeceksin birsüre düşünüp kendini paralayacak acını dilediğince yaşayıp toparlandıktan sonra zaten o insana karsı nefret bile kalmıyor hissizleşiyor insan zamanla her şey yoluna giriyor. ama intikam duygusu sizi yiyip bititir hele de yanınızda size saygı duyup gercekten deger veren bırısı varken onu düşünüpte kendinizi hırpalamayın derim.. boşverin artık yolunuza bakın

bana hep yalan söylediğinden dolayı aklımda hep acaba gerçekten kötümü düşüncesi vardı evet başkasıyla bişey düşündüm çünkü dönüşü olmadığını söyledi bu insanda beni mutlu edebilecek biri ama düşünseniza bi insan sizinle resmen dalga geiyo oynuyo siz sinirlenmezmisiniz ben bunu 3 yıl sonrada öğrensem aynı şekilde sinirlenirim benimki kimseye yazık etmek değil ben kimseyi yarı yolda bırakmam bırakmicam sadece açık olan hesabımı kapatıcam ve yoluma bakıcam cehenneme kadr gitsin

cnm konunu okudum üzüldüm duruma inşallah kısa zamanda atlatırsın. var böyle pislikler maalesef.

benim kardeşim gibi sevdiğim bir kuzenim var. evlenecekti, nikah davetiyeleri falan yolllanmıştı herşey hazırdı. düğüne 10 gün kala ayrıldılar. meğer adamın başka bi sevgilisi varmış. madem niye evleniyon be adam, ayrıl dimi??? yok ama, evlenecek kurulu bi düzeni rahat bi hayatı olcak, bi yandan da metresiyle eğlenecek.. kuzenim öğrenir öğrenmez ayrıldı ama neler çektiğini ben bilirim. yakınen tanık oldum acısına. her gün ağlardı, iyice zayıflamıştı iğne ipliğe dönmüştü. ama en sonunda atlattı. şimdi 1.5 yıldan beri yeni bir sevgilisi var ve çok mutlu. cnm umarım sen de mutluluğu en kısa zamanda yakalrsın.

off o0ff kendı basıma gelmıs kadar kötü oldum resmen salya sümük ağlıyorum :2: inşallah hakkında en iyisi olur canıım yaa yenısıyle mutlu olur evlenırsin.. o pislikte yaptıklarının cezasını bır an önce cekmesı dılegımle ... saadet dolu yıllar dılıyorum

off o0ff kendı basıma gelmıs kadar kötü oldum resmen salya sümük ağlıyorum :2: inşallah hakkında en iyisi olur canıım yaa yenısıyle mutlu olur evlenırsin.. o pislikte yaptıklarının cezasını bır an önce cekmesı dılegımle ... saadet dolu yıllar dılıyorum

Canım benim çok teşekkür ediyorum dilerim sende hep mutlu olursun .
Yenisi diye bieşy kalmadı artık bi hata olduğunu anladım zaten her zaman ilişkimin bozulmasını istemişti sana yakışmıyor vs kıskançlık iyi bi insan ama arkadaş olarak bunu farkettim.

Bende artık uğraşmama kararı aldım bana 4 yıl önce tektaş yüüzk takmıştı çok güzel bi sürprizle hiç beklemediğim doğum günümde de altın bi künye almıştı geçen gün bunları kargoya verdim ama o kadr zor olduki 2 gün kenime gelemedim ağlamaktan o yüzüğü göndermek çok zoruma gitti.
Ona bi not yazdım sana dair herşeyi kaldırıyorum kendime yeni bir yol çiziyorum bunları atmaya kıyamadığım için gönderdim ama senden ricam bunları ya annene ver yada sat lütfen kimseye verme dedim.
sana çok hakaret ettim bedua ettim bazılarını geri alıyorum korkma beddualarım tutmaz sana bieşy olsa en fazla ben üzülürüm emin ol için rahat olsun yaptığım ve söylediklerimden dolayı özür dilerim ama en güvendiğim anda canımı çok yaktın herşeye rağmen hayatında başarılar dilerim
Kendine iyi bak ve lütfen kargo gelince geli diye haber ver biraha seni hiçbir suretle aramayacağım bişeyde yazmicm dedim
Kargoyu almış geldi merak etme yazmış ...

Salak gibi o kadar şey yapmasına rağmen içini rahatlatmış oldum ve üstüne 4 yıldır bende olan yüzüğü göndermenin acısıyla çok kötü hastayım:(

canım sen okadar intikam hırsıyla yaşıyodun en son neler oldu.okızla ayırcam falan diyodun ne yaptın

Artık usandım canım bıktım baktım hırs yaptıkça daha kötü oluyorum her anım onla geçiyo hayatımıda bozuyoyorum vazgeçtim insanlık bende kalsın dedim artık hiç bir şekilde iletişime geçmicem o yüzüğü gönderebildiysem ki zorla gönderdim bende gelişme var tüm arkadaşlarım salakmısın sat ye dedi ama düşündüm kalması acı veriyo satsam satamıyorum o ne yaparsa yapsın eğer satarsa kendi seviyesizliği

evet canım iyi yapmışsın.zaten burdaki herkes sana diyodu ama sen hiç sakinleşemiyodun.buraya gelmeli diyodun okızın ailesini bulcam diyodun onları yaptındamı bıraktın yoksa ne oldu en son yanii

offf ya çok kötü kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm.inşallah geri döner de bir gün kapının önüne koyarsın sende için soğur.adam değilmiş

tek solukta okudum valla başım ağrıdı
hakkında böylesi hayırlıymış canım
kargoda yazdığın not geri adım atmış gibi olmuş ama
boşver dürüstlük sende kalsın
allahın adaleti daha yüce
bu yaptığı asla yanına kalmayacak
bundan sonra inşallah daha mutlu olursun

Merhaba bu aralar yaşadığım bi sıkıntı yüzünden benzer hikayeleri okuyorum anlarsınız. Ve cok uzun zaman geçmiş ama sizin hikayenize cok üzüldüm çokta iyi anladım ama merak ediyorum hersey düzeliyor mu geçiyo mu içindeki hersey?

Artık usandım canım bıktım baktım hırs yaptıkça daha kötü oluyorum her anım onla geçiyo hayatımıda bozuyoyorum vazgeçtim insanlık bende kalsın dedim artık hiç bir şekilde iletişime geçmicem o yüzüğü gönderebildiysem ki zorla gönderdim bende gelişme var tüm arkadaşlarım salakmısın sat ye dedi ama düşündüm kalması acı veriyo satsam satamıyorum o ne yaparsa yapsın eğer satarsa kendi seviyesizliği

Merhaba konnu bastan sona okudum . Nasılsın şimdi umarım hayatına acını unutarak devam ediyorsundur

Back
X