ÇOK KÖTÜÜÜ DURUMMMDAYMMM :((( ACİL ne yapacağmmmm

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
erkek arkadaşımla ayrıldık sallanmalar sonunda...O ayrıldı gururumu bile ayaklar altına aldım sırf sevdiğim için ama o gitti...Ben şimdi ne yapmalıyım hiç bilmiyorum o kadar çok kırgınm ki ama çok seviyorummm her saniye her dakika her an onu düşünyorum yaşadıklarımızı falan ama o artık o da sevdi biliyorum ama artık içimde bastıracağm seni dedi istemiyorum içimi kuruttun sen dedi sıktın vs vs dedi çok kırıgınım ve çok seviyorum :( geri dönmez mi ne yapmalıyım yardm edin :(

Bu durumda yapacağın tek şey arayıp sormamak biliyorsundur sen de...
Ben de dün ayrıldım kaldıramıyormuş beni çok nazlıymışım filan filan.Defolup gitsin kaldıramıyorsa. :47::47::47:

ilk ayrıldığın zaman kaybetmenin üzüntüsüyle bir daha böyle sevemeyeceğini onun gibi biriyle tanışamayacağını sanıyor insan...onu o kadar yüksek bir yere koyuyorsun ki o ulaşılmaz ve vazgeçilmez geliyor... emin ol ondan daha iyileri var hayatta seni daha çok sevecek erkekler hatta sana tapacak erkekler bile var... o seni bitirmiş demekki sen de onu bitir ve kendini yiyip bitirme...zamana bırak... bende vakti zamanında çok ağladım çok haksızlığa uğradım erkekler yüzünden sevgimi hak etmediler hiç bi zaman hep üzülen taraf ben oldum ama Allah karşıma beni benden daha çok seven birini çıkardı sonunda ve geçmişe baktığımda ne boşuna üzülmüşüm diyorum... kendi değerinin farkında ol ve seni bitireni sen de bitir...kader çok daha iyilerini çıkarır karşına :))

adam sana sıkıldım demiş nıye kendını küçültesın bırakk peşinden o koşsun sakın arama boyun egme mesaj çekerse cevap verme

sadece 1 gün değil, 2 gün değil 3. günde kendinizi tutamayıp mesaj atarsınız ama ben kendinizi tutma tarafındayım... arayıp sormayınn ayrıcaa değerinizi anlayıp gerii gelirr en fazla 10 günn içinde :) ağlamayın kızlar üzülmeyin bu size bişey kazandırmaz bırakın onlar ağlasınn. eğer rahatlarım ben böyle diyorsanız buyrunn bütün gözyaşlar sizinnn

kötü özelliklerini getir aklına seni üzdüğü zamanları sana yaptığı haksız davranışları...sakın iyi şeylerinizi getirme aklına o zaman daha da hayıflanırsın... zamana bırak bence dediğim gibi...

dediğiniz gibi olsa keşke ama kolay mı o kadar :)

tabikide kolayy değill o ayrılık sürecinde yaşananlarr hele ki benim sevgilimle en uzun ayrılığımız 3 aydı yanında yeni sevgilisiyle görüyordum ama o kızın onun sevgilisi olduğunu bılmıyrdum kızı tanıyınca sonradn anladım zaten. intiharlar,sigaraya kalkışmalar,sinir ilaçlarım ve antidepresanlar kullandığım zamanlarda oldu hiçbişeyede değmiyor boş hepsii. şuann sevgilimle eskileri unutup 2 senelik beraberliğimiz var biraz sabr gerektirir. kendini ağırdan göster. ben sevgilime ayrıyken mesaj atınca bi küfr etmediği kalmıştı ama Rabbim nelere kadir :) gün gelir devran döner ya bizimkide o hesap şimdide bana bayaaa bii bağlanmış şekilde sıkıyorsa gitsinn.. önce sabır canımmmm

İnançlı biriysen bol bol dua et ve onun aşkının Allah aşkının sadece ufak bir yansıması olduğunu düşün ;) bir de unutma ona ihtiyacın yok senin ondan önce de hayatın vardı ;)

Bırak dönmesin daha fazla gururunu kırmasın. haklısın kolay atlatılmaz ama kendini sürekli o düşüncelere odaklama yeni uğraşlar bul. hayatına yeni bi yön ver. Allahım sana sabır versin daha güzel günler gör inş

evet hepiniz çok haklısınız da işte kendimi yenemiyorum sürekli mesaj atmk istiyorum düzeltmek istiyorum :( sevdiğini biliyorum ama sevse böyle yapmazdı bunuda düşünüyorum ayrılık sebebinin benim hatalrm olduğunuda biliyorum...Zamana bırakayım diyorum onun beni unutmasını ve onu unutmayı istemiyorum çünkü gerçekten çok seviyorum :((((

neden ayrıldınız ki ?
bir şey söyliyim mi sen arasan özür dilesen konuşup düzelseniz bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz.erkekler gerçekten kıymet bilmiyorlar.:19::19:tamamen düzelmesi için onun geri adım atması gerek malesef.

canım bende buna benzer bi konu acmıstım.. cok deil belkide 1 ay once falan..
burdakilerin sozunu dinle derim:) banada cok sabret dediler canım cok yanmıstı.. bende yaklasık olarak aynı seyleri duydun,m sevgilimden.. cok zorladın beni. cok acı cektiriosun bana. yıprattın beni vs vs... sabrettim butn yasadıklarımıızı hatrlayp hatrlayıp agladım.. ama daynmaya calıstm nolus,rsa olsun.. ilgimi baska yere cekmeye calıstım.. gunduzleri kitap okudum olmadı gozlerim bi kelimeye takıldı kaldım.. tv izledm ama duygusal sahnelerde aşk sahnelerinde kanal deiştirdim.. yada izledim küfür ettim içimi döktüm:) gece uyumadan onceki zaman kadar acı veren bi zaman yoktur.. tvyi kapamadım asla.. gözlerim uykusuzluktan yanıncaya kadar tv izledim.. tvyi kapatınca direk uyuyakalıym die.. benim sabretmeye calıstıgım gunler ble gecti.. sonuc sevgilim ben onu aramayınca sormayınca onc msn adresime girdi sonrasında faceimi patlattı:) ona neden bole bişeye gerek duydugunu sordugumda bana bi ton kızdı unuttun beni cok mutlusuun bensiz die.. bana solediklerini hatrlattıgımdada ne olursa olsun senden vazgecemiyorum seni cok seviorum dedi..
bence sende sabretmelisin canım.. kendine benm yaptıgım gibi onu hatrlanayacaın seyler bulmaya calıs.. dısarıya cık.. gez dolas ama kulagında mutlaka hareketli bi müzigin olsun.. evde bos otrmamaya calıs.. her ne kadar canın istemesede temizlik yap.. yapmışmıydın.. daha ayrıntılı yap.. ama sabret.. inan faydasını gorceksin..

sakın duygusal şarkılar dinleme bir de :20::20:
hareketli neşeli bir şarkı listesi yapabilirsin kendine çok işe yarar :32::32: hatta ben de yapıyım :23: ben ne biçim dün sevgilisinden ayrılmış kızım ya :26:
atiyenin amman şarkısını tavsiye ederim :24:

canım bende buna benzer bi konu acmıstım.. cok deil belkide 1 ay once falan..
burdakilerin sozunu dinle derim:) banada cok sabret dediler canım cok yanmıstı.. bende yaklasık olarak aynı seyleri duydun,m sevgilimden.. cok zorladın beni. cok acı cektiriosun bana. yıprattın beni vs vs... sabrettim butn yasadıklarımıızı hatrlayp hatrlayıp agladım.. ama daynmaya calıstm nolus,rsa olsun.. ilgimi baska yere cekmeye calıstım.. gunduzleri kitap okudum olmadı gozlerim bi kelimeye takıldı kaldım.. tv izledm ama duygusal sahnelerde aşk sahnelerinde kanal deiştirdim.. yada izledim küfür ettim içimi döktüm:) gece uyumadan onceki zaman kadar acı veren bi zaman yoktur.. tvyi kapamadım asla.. gözlerim uykusuzluktan yanıncaya kadar tv izledim.. tvyi kapatınca direk uyuyakalıym die.. benim sabretmeye calıstıgım gunler ble gecti.. sonuc sevgilim ben onu aramayınca sormayınca onc msn adresime girdi sonrasında faceimi patlattı:) ona neden bole bişeye gerek duydugunu sordugumda bana bi ton kızdı unuttun beni cok mutlusuun bensiz die.. bana solediklerini hatrlattıgımdada ne olursa olsun senden vazgecemiyorum seni cok seviorum dedi..
bence sende sabretmelisin canım.. kendine benm yaptıgım gibi onu hatrlanayacaın seyler bulmaya calıs.. dısarıya cık.. gez dolas ama kulagında mutlaka hareketli bi müzigin olsun.. evde bos otrmamaya calıs.. her ne kadar canın istemesede temizlik yap.. yapmışmıydın.. daha ayrıntılı yap.. ama sabret.. inan faydasını gorceksin..

Anladım...Sürekli Allah a dua ediyorum baka çarem yok zten fakat tek isteğim pişman olması ama benim mutlu olduğumu falan nasıl görecek herşeyden sildi beni :( bide gözümün önünden gitse bi şekilde ayakta kalırım ama gitmiyor

Anladım...Sürekli Allah a dua ediyorum baka çarem yok zten fakat tek isteğim pişman olması ama benim mutlu olduğumu falan nasıl görecek herşeyden sildi beni :( bide gözümün önünden gitse bi şekilde ayakta kalırım ama gitmiyor

suan seni o kadar ii anlıorum ki... sevgilimle benim evimin arasında ucurum var nerdeysee.. hani bekli bi gün karsılasırız ihtimali var ya.. o bizde hiç yok.. karsılasma ihtimalimiz 0.. o benm otrdugum yeri asla bilmmez ben onun otrdugu yeri asla bilmem.. bizi birllestiren tek sey telefonlar ve üniversite.. o tlfndan netten sildigi zaman benm ona ulasma ihtimali yok oluo.. ama su beyin denen sey var yaa.. o işte bazı seyleri kolay kolay untmyo.. ben sevgilimin numarasını ezbere bilmedigimi sanırdım.. ayrıldıgımız gun takır takır saydım numarasını meger ezberlemişim.. demek istediiim onun seni herseyden silmesi demek aklından kalbindende anında sildigi anlamına gelmio.. ki eger guzel bi ilişkiniz varsa bu cok daha zorlasıo..ben sana sadece sabret diorum canım.. dediğin gibi bol bol dua et.. hakkında hayrlısının olmasını iste.. zaman gectkce zaten ya o sana döner en iyi ihtimallede Allah içine öle güzel bi huzur verrki bi bakmıssın o gelsede sen istemiosun.. unutmussun..
ama en onemlisi senn için hayırlısı olmasını istemen ve sabretmen.. inan hersey rayına oturur..

suan seni o kadar ii anlıorum ki... sevgilimle benim evimin arasında ucurum var nerdeysee.. hani bekli bi gün karsılasırız ihtimali var ya.. o bizde hiç yok.. karsılasma ihtimalimiz 0.. o benm otrdugum yeri asla bilmmez ben onun otrdugu yeri asla bilmem.. bizi birllestiren tek sey telefonlar ve üniversite.. o tlfndan netten sildigi zaman benm ona ulasma ihtimali yok oluo.. ama su beyin denen sey var yaa.. o işte bazı seyleri kolay kolay untmyo.. ben sevgilimin numarasını ezbere bilmedigimi sanırdım.. ayrıldıgımız gun takır takır saydım numarasını meger ezberlemişim.. demek istediiim onun seni herseyden silmesi demek aklından kalbindende anında sildigi anlamına gelmio.. ki eger guzel bi ilişkiniz varsa bu cok daha zorlasıo..ben sana sadece sabret diorum canım.. dediğin gibi bol bol dua et.. hakkında hayrlısının olmasını iste.. zaman gectkce zaten ya o sana döner en iyi ihtimallede Allah içine öle güzel bi huzur verrki bi bakmıssın o gelsede sen istemiosun.. unutmussun..
ama en onemlisi senn için hayırlısı olmasını istemen ve sabretmen.. inan hersey rayına oturur..

Senin durum kötüymüş canım benm çok yakınımda istesem koşar giderm ama işte... çok zor durum ya allah yardımcm olsn inşallah

arayıp sorma bence. ben öyle seviyorum ama gidiyorum ayaklarına inanmıyorum.
giden sevmiyordur arkadaş... bunu kabullenip yola devam etmek gerekir.​

Back
X