canım bende buna benzer bi konu acmıstım.. cok deil belkide 1 ay once falan..
burdakilerin sozunu dinle derim:) banada cok sabret dediler canım cok yanmıstı.. bende yaklasık olarak aynı seyleri duydun,m sevgilimden.. cok zorladın beni. cok acı cektiriosun bana. yıprattın beni vs vs... sabrettim butn yasadıklarımıızı hatrlayp hatrlayıp agladım.. ama daynmaya calıstm nolus,rsa olsun.. ilgimi baska yere cekmeye calıstım.. gunduzleri kitap okudum olmadı gozlerim bi kelimeye takıldı kaldım.. tv izledm ama duygusal sahnelerde aşk sahnelerinde kanal deiştirdim.. yada izledim küfür ettim içimi döktüm:) gece uyumadan onceki zaman kadar acı veren bi zaman yoktur.. tvyi kapamadım asla.. gözlerim uykusuzluktan yanıncaya kadar tv izledim.. tvyi kapatınca direk uyuyakalıym die.. benim sabretmeye calıstıgım gunler ble gecti.. sonuc sevgilim ben onu aramayınca sormayınca onc msn adresime girdi sonrasında faceimi patlattı:) ona neden bole bişeye gerek duydugunu sordugumda bana bi ton kızdı unuttun beni cok mutlusuun bensiz die.. bana solediklerini hatrlattıgımdada ne olursa olsun senden vazgecemiyorum seni cok seviorum dedi..
bence sende sabretmelisin canım.. kendine benm yaptıgım gibi onu hatrlanayacaın seyler bulmaya calıs.. dısarıya cık.. gez dolas ama kulagında mutlaka hareketli bi müzigin olsun.. evde bos otrmamaya calıs.. her ne kadar canın istemesede temizlik yap.. yapmışmıydın.. daha ayrıntılı yap.. ama sabret.. inan faydasını gorceksin..