çok kötüyüm bana bir akıl verin

3214075

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
42
7
13
34
kızlar hiç sosyal hayatım yok aşırı derecede panik atak hastayım eşimle ayrıldık 4 aylık kızım var bütün gün evdeyim ara sıra sinir krizleri geçiriyorum ayrılıp baba evine geldiğim için de herkes kötü gözle bakıyor laf sokmaya çalışan insanlar var bu benim canımı sıkıyor

Valla yazdıklarını okuyunca bende artık çok kötüyüm.ne diyim ki bi akıl ver.

Panik atak icin tedavi goruyor musunuz ? Oncelikle bir psikiyatriste gidin tedavinize baslayin gitmiyorsaniz. Onun haricindeckimin ne dusundugunu umursamayin herkes once kendi hayatina baksın. Ne guzel meleginiz var onunla mutlu olun

Ayrilmakta evlilik kadar dogal birsey , kim laf sokuyorsa soksun...
Sen kizin icin dik durmalisin, kimseyi duyma...

Sinir kirizlerin icin , doktordan yardim almalisin canim.

Emziriyorum bebeğimi oo yüzden ilaç kullanamıyorum ama psikiyatrist tanı koydu emzirmeyi bırak ilaç kullan dedi ben kabul etmedim bebeğim anne sütü alsın diye

canım sen iyi olmazsan o ilaçları kullanmazsan nasıl bebeğine iyi bir anne olacaksın hem yaşadığın tüm sıkıntı bebeğine sütünle bile geçer bende depresyona girip emzirmeyi bıraktım anne olarak çok üzgünüm ama bebeğime artık daha iyi bir anneyim bebek mamaylada büyür ama annesiz yada sağlıksız bir anneyle nasıl ne şartlarda büyür bilemem

Allah yardımcın olsun...
Bence de tedavi olun sonra dönülmez raddeye gelmesin Allah korusun o zaman bebeğinizle kim ilgilenecek...

bence bebegin en az anne sutu kadar saglikli bi anneyede ihtiyaci var
etrafina bak anne sutu olmadan yetisen buyyen bi dunya çocuk, insan var ..

oncelikle konunun fake olmasini umud ediyorum ama deilsede Allah yardimcin olsun ..

Cnm ilerde bu hisleri kızın da yasıyacak bak kod olarak yerlesiyor ilerde çıkarıyor. Güçlü ol güç ver ona. Kimseyi takla kınayan kınanır.yogun ol. Bende iyi değilim kendimden örnek vereyim. Bi yandan kalabalk bi evdeym kızım 2yasnda
Aöf okuyorm. Gece geç saate kadar ders sabah ev işi çocukla ilgilen mama vs.. kahvaltı. Öğle yemeği yap... kızımı yutunca ölsemde uyumamam gerek!! Kasnakta lif battaniye yapıyorum. Bazen kutu süslüyor bazen bohça yapıyorum çeyizlk. Hediye satış... sonra aralarda tv izliyor siteye giriyor gündemi takip ediyorum. Habersiz asla olmaz... ibadetimi aksatmıyorum, kızım yanıkken onunla oynuyor etkinlikler yaptırıyorum sürekli öğrenmesi gerek.
herkesi memnun etmeye de çlşyorum heçmet anlamıda. Arada komsu gezmesi...misafir ağırlama.

Bu yoğunluğa rağmen hayatımdaki ağır skntıları bi köseye atıyorum bazen çaktırmadan ağlıyor evet bazen öfkeleniyor bağırıyorm oh oda iyi ğeliyor:) . Dua edip esmalar çekiyorum hepsine vakit ayırırsın istersen...

Çaresizsiniz ya da ÇARE sizsiniz... birini seçin. Gelecek umudunuz olsun o melek... günahına girme olumlu düsün. Dolu tarafına bak bardağın...

dini nikah.. nikah değilki..dost hayatı demek..kadınları kandırıp..üzerlerine kuma getiriyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…