Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Allahım..Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de size danışayım dedim.3 yıllık evliyim.Eşimle görücü usulü evlenmiştik.İlişkimiz fena değildi.Ama eşim son zamanlarda tanga ve jartiyer giymeye başladı.Neden bunları giyiyorsun dediğimde,bunları giymek hoşuma gidiyor diyor.En güzel tangaları kendine, kalitesiz olanları bana alıyor.Bir kez gizlice onun tangasını giydim diye kavga ettik.Bana nasıl benim tangamı diyersin dedi .Bir de özellikle birlikte olacağımız gecelerde bunları giyiyor.Kafam çok karışık.Lütfen alay etmeyin.Başıma bunlar gelmiş bir de siz vurmayın.
Ula güzel bir crossdresser konusu var diye geldim, feyk ergen çıktı
Biraz daha düzgün yazsan belki CD erkek olarak kabul edebilirdim ama ı-ıh olmamış.
Not: Gerçekten kadın çamaşırı giyen erkekler var hanımlar, bu bir gerçek.
Banlanmasan esininmi resimlerini atardın yoksa kendininmi agbeyBiliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Heteroseksüel erkekler aslında. Sadece böyle bir zevkleri var. Bu noktada "herkesin hayatına kimse karışamaz" deyip kenardan kenardan sıyrılmak lazımOnlara erkek denmez tabi![]()